Simple GA - 3d Puzzle

3 ulasan:
Assalamualaikum
bangun pagi-pagi bukak laptop tengok tarikh dah nak dekat 29 hb , aiyok so cepat-cepat buat entry dengan muka sememeh demi  3d Puzzle , ga ni datang khas dari mexico , Marqis Careno[klik2] mmg macam mexico dah tuannya bhahaha

klik gambar untuk ke blog beliau 


syarat2nya sonang je haaa
1. Follow blog aku ni...
2. Like page facebook aku... ade kat blah kanan atas blog aku ni...
3. Follow instagram aku.. cari lan_careno dalam instagram... yg ni tak wajib pun... nak follow ke tak sukehati...
4. Buat entry tajuk : Simple GA - 3D Puzzle
5. Dalam entry tu, letakkan gambar sample puzzle yg aku bagi kat atas tu dan backlinkkan ke sini... kiranya gambar tu mcm banner rasmi utk GA ni laa... kononnya... aku malas nak creat2 banner lain...
6. Tinggalkan link entry korang kat entry ni...
  • sebab-sebab saya nak hadiah ni , sebab saya tak mampu nak beli sobss sobss sedihkan saya , harap akiff dapat merasai lah ketidakmampuan aunty qaseh yg macam nak kena lempang je ni , hihihihi .. kena rasuah akiff ni .. lalalalala so korangs korangs ape lagi meh lah join sekaki , cantik wooo 3d puzzle ni , boleh di jadikan hiasan yang super power rangers ..
tarikh tutup 29 november !  

3 ulasan:

Yan Ty berkata...


Good Luck !!!

husna zahidi berkata...

Assalam.. jenjalan tinggal jejak kat sini.. masih menanti siapa pemenangnya..hehehe..

http://husnazahidi.blogspot.com/2013/11/simple-ga-3d-puzzle.html

AyuInsYiraH berkata...

ayu dtg dari giveaway yg sama..good luck ye..

ada masa nanti singgah la ke blog ayu ye ...tq

http://ayuinsyirah.blogspot.com/2013/11/simple-ga-3d-puzzle.html

Catatan Popular

No reproduction of the materials from this website and its accompanying associative social media channels are to be used in other third party sites without written a consent by Qaseh Dalia

All images, text and video content used must first be given permission by author.

For further inquiries, shoot an email at:
dalia_adelia@yahoo.com
@2010 | www.qasehdalia.com