Impian Jadi kenyataan...

Assalamualaikum........... 27/12 excited sangat untuk ke keyell bersama si dia .. sebab dia dah janji nak pergi beli camera .. so apa lagi marilah ki…

Pendirian.............

Bismillahirrahmanirrahim... Assalamualaikum w.b.t 1.50 a.m update blog , ni lah masa yang ada untuk blog ,masa untuk merintih ,untuk berdoa ,untuk be…

Bila Teringat yang Lama ..........

Assalamualaikum... mengalir dalam diri ku serupa dengan dirimu ,ia membara ~ membakar jiwa ..... relaku korbankan cinta agar dikau bahagia  pada dirim…

yaAllah berikan aku kekuatan .........

Assalamualaikum.... hati tengah terluka , terluka dengan keadaan terluka dengan seseorang .. teringat kata-kata seseorang , bila mana kita di tempat o…

Jangan Terlalu Mendesak ! Please.....

Assalamualaikum ... eee jangan la desak2 suruh orang hupdate blog , xsuka la .. hehehe xde maknanya orang nak desak2 aku tulis entry ..saje je bagi k…

Kekuatan ~

Assalamualaikum... yaAllah lama dah tak demam teruk , rasanya masa form 6 dulu je demam plg teruk ,smpai cikgu hantar balik dari asrama .. now rasa m…

Nilai ~

Assalamualaikum ............. straight to the point..semalam keluar detim dengan hencik k , jarang jugak keluar dengan dia tapi takpe so semalam kito…

Aku dan Hati berkata2 ...

Assalamualaikum ...... ''seseorang yang sentiasa kuat di hadapanmu ketahuilah dialah yang sentiasa mengadu lemah dihadapan penciptaNya ...'…

Canon powershot g12

Assalamualaikum .... wishlist yang ke dua ... belum setel lagi , sbb dah target hujung bulan 11 or awal bulan 12 ahahaha ... hari tu memang target na…

Andai Dia Pergi Dulu Sebelummu ...

Assalamualaikum .. kesian blog kesayangan di tinggal lama pergi , alhamdulillah selesai sudah menjalani kursus kahwin , persediaan .. alhamdulillah b…

Wish List ... Perancangan Allah S.W.T

Assalamualaikum .. santai entry malam ni , no jiwang-jiwang dude ! dah naik biol kepala hotak ni ..malam ni cuma nak senaraikan my wish buat tahun 2…

Masa muda-muda dulu kala ....

Assalamualaikum tadi duk tengok cite suri last episod , tibe2 akak g amek gambar2 masa jamang jaafar tonggek , masa muda2 comot2 tomei2 .. tiba-tiba …

DINGIN ....

Assalamualaikum ... dingin ... dingin .. dan terus dingin , sekelip mata lembut bertukar keras , pernah tak korang terasa dengan seseorang , emm bila …

Berubah dan Kenangan Silam

Assalamualaikum ... manusia mana yang tak perna melakukan kesilapan , manusia mana yang tak pernah terpalit dengan dosa.. jika di hitung adakalanya d…

Unconditional love

Assalamualaikum ... tanaman yang layu tak akan segar kalau pekebun hanya berkata ''kasihan'' ia perlu di siramkan air , di berikan baj…

Maaf .................

Assalamualaikum ...... ''jika datang orang yg  menghadiahkan kamu air mata..Allah sdg mendidikmu tentang sifat sabar, jangan di lihat manusia …

Gembira ....

Assalamualaikum... masih dalam mood beraya .. hehe , apa pun nak kongsi sedikit rasa hati tentang aidilfitri kali ni , 19 ogos 2012.. raya tahun ni …

Selamat hari raya .........

Assalamualaikum.... fuhh lama gila tak hupdate , papan keyboard pun kena cari sutey2 dah tak aktif mcm dulu , huhuhu .. apa2pun qaseh taknak ketingg…

Teman Pengganti ......

Ketawa bersama Menangis bersama Ku bersumpah harap kita Mati pun bersama Sejak dua menjak ini Makin kerap ku diganggu visi Bila celik, juga bila mimp…

Selamat Berpuasa Kawan-Kawan

Assalamualaikum .. Maafkan qaseh sbb tak mampu nk update , sebab laptop dah xde buat masa sekarang ... emmm ni pun try hupdate ngan blackberry .. ihi…

♥ semuanya tentang saya ............

Assalamualaikum ...  dengar lagu ni ye boleh tak saya buat entry tentang saya .. bukan tentang awak , hanya saya .. sebab saya tengah kebosanan dan tak…

Bukan Hak kita Untuk Bunuh Diri ... !

Assalamualaikum.... 12.54 a.m So bored if dengar berita or apa - apa berkaitan bunuh diri pasal cinta .. so kesian dengan orang-orang macam ni .. tu l…

Recent Post

Jangan Lupa Follow!