Search

Qaseh Dalia's Blog

Bila Hati Berbicara

Selamat Berpuasa Kawan-Kawan

Assalamualaikum ..
Maafkan qaseh sbb tak mampu nk update , sebab laptop dah xde buat masa sekarang ... emmm ni pun try hupdate ngan blackberry .. ihik , sekejap je kan masa berlalu .. dah nak masuk bulan ramadhan .. Imbau balik ramadhan2 yang kita lakukan dulu .. semoga ramadhan kali ni lebih baik .. kalau dulu dah baik , tahun ni kita buat yg terbaik lagi ... !

"Sesiapa yg berpuasa dengan penuh keimanan dan keinsafan , akan di ampunkan dosa terdahulu"

Mari kita melangkah menuju kesempurnaan iman
-usah mempunyai musuh kecuali iblis dan syaitan
-dilarang percaya kpd ramalan manusia
-menghormati setiap org
-jgn sombong takbut , dan besar kepala
-biasakan diri utk melafazkan istighfar
-perbanyakkan silaturhahim
-jgn trlampau takut miskin
-usah trlalu takut pd manusia
-berbicara sekadar shj
-brkahwinlah bila sudah sedia segala2nya ..

Lastly maafkan qaseh andainya byk kekurangan qaseh. yang qaseh buat hingga kdg2 buat semua rasa tak senang hati .. maafkan saya .. selamat berpuasa ye kawan2 assalamualaoikum

Comments

Nasuha Mansor said…
Assalamualaikum :)

Maaf yea mengganggu . Nak minta toong sikit boleh ?

Minta tolong LIKE page n gambar nih . Kalo sudi share la naa . Mohon kerjasama awak & rakan blogger sekalian. 1 LIKE mampu membuat ibu & anaknya tersenyum bahagia. Terima kasih ,Jasa anda amat dihargai :)

1. LIKE this page , https://www.facebook.com/Mumnbabycom


2. LIKE this photo , https://www.facebook.com/photo.php?fbid=344849685583802&set=a.332350763500361.70545.111646315570808&type=1&theater&notif_t=photo_comment_tagged


TARIKH TUTUP : 31 JULAI 2012
Yanty Lee said…
Salam Ramadhan yg bakal menjelang sabtu ni
syakirahmn said…
slamat menyambut ramadhan jugak. semoga ramadhan kali ni dimanfaatkan sebaik-baiknya. ;)
maszull said…
assalamualaikum qaseh...selamat menyambut ramadhan juga yer...:)
Mosumart Design said…
Salam Ramadhan, Semoga Ramadhan kali ini memberi banyak perubahan kepada diri kita..Aaamin..

Happy Ramadhan dari Kami di Mosumart Design Enterprise

Supian Mustapa Menulis Tentang: Antara Kad Kahwin Kreatif terhangat di Malaysia.
najihahfara said…
selamat menyambut ramadhan kak
shaFazie said…
selamat menyambut bulan ramadhan bt qaseh n family :D
ewanthology said…
selamat berpuasa, semoga ramadhan kali ini lebih baik dari yg lalu lalu
Que Achmad said…
Selamat berpuasa jugak
fizafantagirO said…
Selamat berpuasa Qaseh :)
Unknown said…
selamat berpuasa qaseh:)
kay_are said…
selamat berpose! jangan ponteng2! =P
Nur Farah Hani said…
Selamat berpuasa KASEH!!! :D
aindzaya said…
moga2 qaseh puasa penuh bulan ni.hik3. selamat berpuasa qaseh!
Entri Bergambar | 6 Tips Blogging Awesome Nuffnang Blogopolis
Awie Omar said…
dari : awieomar.blogspot
Salam Ramadhan Qaseh. Kenal lagi???
p/s: nak tak join game top "BLOGGER" musim 3 ?
segala yang berkaitan pasal game ni boleh tinjau kat blog.
Kalau nak join bagitahu terus dalam kotak komen mana mana entri blog
awieomar.blogspot. (sebagai pengesahan penyertaan katanye :))
Salam Ramadhan buat kaseh
semoga mendapat keberkatan di bulan mulia ni

jemput singgah blog