Keyboard Ajazz 308i Review | Sesuai Untuk Ipad

Assalamualaikum. Keyboard Ajazz 308i Review  | Hari ni rajin sikit nak review apa yang aku beli di shopee dan sebenarnya eksited nak menaip sebab beli …

Selamat Tahun Baru 2020, Summary Of January

Assalamualaikum, Rasanya belum terlambat lagi untuk qaseh ucapkan selamat tahun baru 2020 buat korang semua, Januari pun belum berlalu lagi kan ~ so …

SABAR

Assalamualaikum .  Tengah mencari idea menulis sehingga hilang sabar dan blog terbiar sebegini rupa hihihi , bila berbicara soal sabar , pernah tak …

Selamat datang 2019

Assalamualaikum semua ~ Lambat 8 hari wish new year dalam blog , azam konon nak update setiap hari dah ke laut ~ eh ape ni ! hahaha ampun kan daku  …

Seperti Apa Kopi Hari Ini ?

Assalamualaikum ,  Allah gerakkan hati untuk menaip malam ni , izinkan jari menari mengikut rentak  “Beruntunglah sesiapa yang selalu merasa senang da…

Jangan Ada Dengki Pada Rezeki Orang

Assalamualaikum ,  Untuk kesekian kali jari-jari tidak melontarkan bahasa jiwa , hari ini terasa rindu dengan bait - bait usang . Bila berbicara soal …

Menyuarakan Hati Bukan Bererti Mengeluh dan Tidak Bersyukur

Assalamualaikum  Kadang-kadang ada yang salah faham bila kita menyuarakan hati , kita kata penat , mereka kata kita mengeluh .. kita kata geram deka…

Bagaimana Untuk Membahagiakan Diri Sendiri

Assalamualaikum ..  Di dunia ni adakala kita gembira adakala kita berduka tapi sebolehnya jangan biarkan duka yang ada melebihi rasa gembira yang pe…

Ramadhan 10 | Syukurkah Kita ~

Assalamualaikum di tengah malam , sambil mendengar lagu ''wake me up when september ends'' , malam ni tetiba terasa sayu hati , terd…

Hujan ~

Assalamualaikum .. Walaupun hakikatnya mood kelaut untuk mengupdate blog tapi sekelumit jauh , rindu menggebu .. pernah rasa tiba-tiba rasa macam na…

Hello Disember | Flashback Memori Lalu ~

Assalamualaikum , holla semua ! pejam celik pejam celik dah masuk bulan Disember , bermakna 1 bulan lagi 2016 bakal berlalu pergi dan 2017 selamat d…

Mendiamkan Diri Bukan Bererti Membenci

Assalamualaikum , jiwang qaseh comeback  , jangan tak percaya aku ni jiwang  orgnya , kalau tak percaya boleh baca lama2 punya kat tab luahan hati ,…

Berdiam Diri

Assalamualaikum ... selamat malam semua , pada yang sedang berduka bertabah lah dengan ujian hidup , pada yang sedang bahagia Alhamdulillah atas nik…

Pesanan Ringkas Buat Suami Sendiri

Assalamualaikum , Dalam rumah tangga ni memang banyak ujian dan dugaannya , aku pun masih 'newbie' dalam alam ni , kadang-kadang ada perangai…

Diantara Berjuta-Juta Bintang

Assalamualaikum cinta ~  Bila kita sayang kan seseorang padahal dia selalu menyakitkan hati kita .. terlalu banyak luka di toreh tapi bila dengan sa…

Recent Post

Jangan Lupa Follow!