Pengalaman Bersalin Anak Kedua di Hospital Selayang Waktu Pandemik

Assalamualaikum. Kronologi bersalin, 9 Julai 2021, 38 Week 5 day ( due :18 Julai), zaman pandemik. Pengalaman bersalin anak kedua di Hospital Selayang…

Pengalaman Kena Buasir Ketika Mengandung | Apa Yang Aku Buat

Assalamualaikum  Pengalaman mengandung kali ke dua ni, lain sangat dengan pengalaman mengandung kali pertama ye, nak dijadikan cerita terkena buasir …

Life Update : Alahan Pelik ?

Hye hari ni nak share personal life la sebab macam lama dah tak menulis, laptop qaseh buat hal then baru beli ipad hee nanti qaseh share pengalaman b…

Tips Banyakkan Susu Ibu dengan Teknik Sapuan | Melkful Breast Oil

Assalamualaikum Bila cerita tentang susu ibu ni kadang-kadang boleh buat kan kita sebagai ibu-ibu rasa down kan, lebih-lebih lagi bila kita rasa susu …

Pengalaman Bersalin di Dua Buah Hospital

Assalamualaikum semua , alhamdulillah qaseh dah jadi ummi , so blog mintak maaf la agak terabai sikit sebab qaseh dah ada kecintaan baru my baby heh…

Hello 3rd Trimester ! | My Pregnancy Journey

Assalamualaikum  ,  Hello disember of 2015 , fuh sekejap je masa berlalu , hari ni dah 31 Disember , malam ni dah nak masuk tahun baru , hurmm dah s…

My Pregnancy Journey | Trimester Kedua

Assalamualaikum ~ Hari tu dah cerita liku-liku perjalanan di trimester pertama , liku-liku yang orang kata memang sangat perlu di jaga , dan banyakk…

SCAN 2D , 3D & 4D di KLINIK DR NURUL CHERAS | REVIEW SCAN BABY

Assalamualaikum semua ,  Alhamdulillah tercapai jugak hati nak scan 4d baby , walaupun selalu checkup di KK dan doc selalu gtau baby sihat walafiat …

Recent Post

Jangan Lupa Follow!