Ramadhan 4 | Bila Suami Ajak Berbuka Kat Luar

Biasanya aku menaip tengah-tengah malam tapi semalam tertidur ! Tak pernah-pernah tertido awal sejak bulan Ramadhan ni tapi semalam tewas sambil tid…

Mary Cohr Facial | Catio Vital Youth Lifting Treatment With Device

Mary Cohr Facial Treatment , Catio Vital Youth Lifting | Hai semua , agak lama sebenarnya qaseh  tidak memanjakan kulit , lebih-lebih lagi kulit muka…

Ramadhan 3 | Aku Nak Pinjam 500 Boleh Tak ?

Coretan untuk Ramadhan 3 , makin lama makin takde idea pulak haha tapi teruskan dengan misi journal of my ramadhan , so setiap hari aku akan menulis…

Ramadhan 2 | Menu Berbuka Puasa Simple Pun Sedap

Ramadhan ke dua ni tetiba aku rasa sedih , sebab rindu dengan suasana kg , rindu masakan mak .. rindu everything yang zaman-zaman pemalas , bila bul…

Ramadhan 1 | Oh Perempuan !

Selamat tengah malam my readers , di sebab kan mata masih lagi cerah benderang , aku terus bukak laptop dan jari-jari mula menari di atas papan keyb…

Jadual Berbuka Puasa dan Imsak Tahun 2017 Seluruh Negeri

Jadual Berbuka Puasa dan Imsak 2017 | Alhamdulilah masih di panjangkan umur untuk merasai nikmat pahala di bulan Ramadhan yang penuh dengan keberkat…

Air Nabeez , Tips Kekal Bertenaga di Bulan Puasa

Selamat menyambut bulan Ramadhan buat semua yang beragama islam , alhamdulillah semoga Ramadhan kali ni lebih baik dari sebelumnya .. bila tiba Rama…

Pigeon Newborn Pure | Penjagaan Kulit Bayi Yang Bagus

Pigeon Newborn Pure Review | Rayyan ! jom mandi ! begitulah rutin hari-hari bila ajak Rayyan mandi haha tapi alhamdulillah bab-bab mandi , main air …

Pentingnya Bra Menyusu / Nursing Bra Untuk Ibu-Ibu

Hai , hari ni aku nak tanya dan survey sikit , bagi korang bra menyusu / nursing bra penting ke tidak buat ibu-ibu semua ? atau pun ''alaahhh…

Buffet Ramadhan PICC 2017 | Berkonsepkan International Iftar

Buffet Ramadhan PICC 2017 | Assalamualaikum semua , jaga-jaga perut , haha kali ni nak cerita tentang buffet ramadhan di PICC , kalau nak di  ikutka…

Www.shopee.com.my | Jom shopping dan menangi hadiah lumayan sempena Cahaya Raya Campaign

Bila fikir-fikir balik , rasa macam dah lama aku tak shopping di mall sejak ada pelbagai kedai dalam talian ni , melainkan barang dapur , takkan sawi…

MUA Terengganu MUA Mida | Makeup Artis Qaseh di Photoshoot Raya KBBA9

Assalamualaikum Makeup Artist (MUA) Mida dari Terengganu | MUA Qaseh Untuk Photoshoot Raya KBBA9 | Alhamdulillah setel  photoshoot Raya KBBA9 untuk …

Alamak Rayyan Pegang Anak Dara Orang

Assalamualaikum Rayyan dah masuk setahun 3 bulan dah dia , sekarang pun dah macam-macam perangai yang Umi tengok , yang paling latest cepat sungguh …

Buffet Ramadhan Bangi Golf Resort 2017

Assalamualaikum  Buffet Ramadhan Bangi Golf Resort 29 Mei-23 Jun 2017 | Bila ada jemputan buffet ramadhan maknanya Ramadhan bakal datang dan macam ta…

Pakej Percutian Murah ke Pulau Perhentian 2017 | Perhentiankravers Travel & Tour

Assalamualaikum  Jom Nikmati Keindahan Pulau Perhentian dengan Pakej Murah | Antara tempat impian aku adalah Pulau Perhentian , walaupun rumah dan j…

Ahoy Cafe Subang Jaya | Dessert Sedap Harus Cuba !

Assalamualaikum  Ahoy Cafe Subang Jaya | Signature of the best dessert .. Ahoy korang ! Jom jalan-jalan cari makan bersama qasehdalia.com  acewah , ka…

Recent Post

Jangan Lupa Follow!