Kau Pergi Aku yang Hilang ..

Assalamualaikum , apa khabar ye korang2 semua , best nya boleh selalu update blog macam korang kan , first nak minta maaf sebab qaseh dah jarang upda…

Tersurat diPandangan Matamu ....

Assalamualaikum bloggers , '' kadang2 hidup kita hanya di dalam 3 hari , semalam yang sudah tinggal sejarah , hari ini apa yang sedang kita la…

Main Lelaki !

Assalamualaikum.. lama gila gua tak hupdate kan , mesti ramai yang rindu ,pehh gila perasan bajet mcm Fatin Liyana .. hihi ,buat tajuk  main lelaki me…

Kau ku Inginkan Tapi .........................

Assalamualaikum ... sedih dan pilu di hati jika selama ni keluarga yang kita sayangi sebenarnya bukan darah daging , luruh jantung , derita di perasaa…

Terima Kasih Ubat ....

Assalamualaikum .. skang ni lambat hupdate baru tidurkan anak buah , mak ayah dia p kerja den yang jadi pengasuh jap , pehh ada ciri2 keibuan dah .. …

Sukar Dicari Ganti ...

Assalamualaikum ... [foto] patah tumbuh hilang berganti mengertilah ~  walaupun berbeza akhirnya terimalah .... dimana kan ku cari ganti serupa denganmu …

Susah ke Nak Cari Identiti Sendiri ?

Assalamualaikum .. [foto] tadi qaseh blogwalking stalk2 blog kome2 ni , tetiba ada lah satu blog ni sejibik dengan blog tu , tetiba terfikir orang yang…

Fakers Ngek ke Kita Ngek ? erk ..

Assalamualaikum , bosan pulak jadi penganggur kelas VVIP ni .. kalau masuk sen dakpe gop ! berselindung di balik wajah pelesu ~ wtfakers! apa itu FAKER…

Aku Hanya Kawannya ,Kau Kekasihnya ..

Assalamualaikum ... [foto]  bila berkawan jangan ada rasa cinta  sayang seribu kali sayang , hubungan kawan yang terbina kian retak kerana seseorang yan…

Kat Oversea Dah ~

Assalamualaikum ... emm rindu sangat kat blog pink ni , sory korang tak dapat nak blogwalking semua ,separuh2 je dapat blogwalking dulu hehe , skang d…

Janji busuk busuk busuk busuk !

Assalamualaikum ... psst dengar cite makcik kiah beranak lagi , erk dan2 ngumpat hik3x gurau je ~ arghhhh idea datang lah ,siyes xde idea langsung da…

Untuk Apa Kita Bercinta Jika Hanya Penuh Derita ~

Assalamualaikum ..  hari ni last dah qaseh kerja , dah letak jawatan kikiki , lepas ni tak tahu lah apa jadi dengan blog ni , makin di lupai kot ~ wee…

Maaf menyepi ,selamat hari raya =)

Assalamualaikum ... warghhhhhhh lama gila tak hupdate blog , mood beraya melampau katakan , maybe lepas ni lagi lah lama qaseh tak hupdate kot sebab…

Recent Post

Jangan Lupa Follow!