Qaseh Dalia's Blog

Bila Hati Berbicara

Kau Pergi Aku yang Hilang ..

Assalamualaikum ,
apa khabar ye korang2 semua , best nya boleh selalu update blog macam korang kan , first nak minta maaf sebab qaseh dah jarang update blog ..sory kalau dah bosankan korang ye =) rindu korang ...

''oh mengapa kau putuskan sengsara , kau biarkan diriku meronta-ronta ~ lantas …

Tersurat diPandangan Matamu ....

Assalamualaikum bloggers ,

'' kadang2 hidup kita hanya di dalam 3 hari , semalam yang sudah tinggal sejarah , hari ini apa yang sedang kita lakukan , dan hari esok yang belum pasti .. apakah ada hari esok untuk kita tebusi segala sejarah yang telah berlalu pergi ? ''
pandangan mata ha…

Main Lelaki !

Assalamualaikum.. lama gila gua tak hupdate kan , mesti ramai yang rindu ,pehh gila perasan bajet mcm Fatin Liyana .. hihi ,buat tajuk  main lelaki mesti dalam keyword nanti ada lah yang search ,ACI KERAT JARI AH ! ..saja je bagi tajuk macam tu nak tengok ada lah muka2 yang baca tajuk je kan , lepas…

Kau ku Inginkan Tapi .........................

Assalamualaikum ...

sedih dan pilu di hati jika selama ni keluarga yang kita sayangi sebenarnya bukan darah daging , luruh jantung , derita di perasaan jika selama berpuluh tahun dan hari ini kita tahu kebenaran yang sebenarnya kita hanya seorang anak pungut , tidak tahu mana asal usul , tidak tahu …

Terima Kasih Ubat ....

Assalamualaikum ..
skang ni lambat hupdate baru tidurkan anak buah , mak ayah dia p kerja den yang jadi pengasuh jap , pehh ada ciri2 keibuan dah .. biar baru lepas melalak pun grrr

[foto] terima kasih ubat sebab menyembuhkan aku dari sakit , terima kasih doktor atas segala2nya ..
Allah suka pada hamb…

Sukar Dicari Ganti ...

Assalamualaikum ...

[foto] patah tumbuh hilang berganti mengertilah ~  walaupun berbeza akhirnya terimalah ....
dimana kan ku cari ganti serupa denganmu ~ perit kan bila kehilangan , benar orang kata patah tumbuh hilang berganti , yang hilang pasti akan berganti dan akan terima seadanya , tapi adakalan…

Susah ke Nak Cari Identiti Sendiri ?

Assalamualaikum ..

[foto]
tadi qaseh blogwalking stalk2 blog kome2 ni , tetiba ada lah satu blog ni sejibik dengan blog tu , tetiba terfikir orang yang sama ke? , suratan kebetulan ? , ataupun meniru cara orang blog tu menulis , kompius jap .. takkan nak tanya or sound nanti kecik segala benda yang d…

Fakers Ngek ke Kita Ngek ? erk ..

Assalamualaikum ,
bosan pulak jadi penganggur kelas VVIP ni .. kalau masuk sen dakpe gop !

berselindung di balik wajah pelesu ~ wtfakers!
apa itu FAKERS , dari pengetahuan Cik qaseh dalia , fakers ni orang yang guna gambar orang lain tapi mengaku tu gambar dia pehh dah banyak bunyikkk bebeno dah kat …

Aku Hanya Kawannya ,Kau Kekasihnya ..

Assalamualaikum ...

[foto] bila berkawan jangan ada rasa cinta 
sayang seribu kali sayang , hubungan kawan yang terbina kian retak kerana seseorang yang amat berharga dalam hidupmu sekarang , yang dulu jika ada apa2 masalah aku lah temoat mengadu , yang dulu jika punya cerita gembira aku tempat kau c…

Kat Oversea Dah ~

Assalamualaikum ... emm rindu sangat kat blog pink ni , sory korang tak dapat nak blogwalking semua ,separuh2 je dapat blogwalking dulu hehe , skang dah sampai dah oversea ! oversea lah sangat hahaks .. qaseh kat putrajaya dah ,sebenarnya datang sini saja-saja duk umah akak , kalau boring aku balik …

Janji busuk busuk busuk busuk !

Assalamualaikum ...
psst dengar cite makcik kiah beranak lagi , erk dan2 ngumpat hik3x gurau je ~ arghhhh idea datang lah ,siyes xde idea langsung dalam kepala hotak , ni mesti kes makan 'KUEH SARANG SEMUT' sampai tahap blur tahap cicak kubengg ..


eh ce korang layan lagu ni , lucu banget ..…

Untuk Apa Kita Bercinta Jika Hanya Penuh Derita ~

Assalamualaikum ..  hari ni last dah qaseh kerja , dah letak jawatan kikiki , lepas ni tak tahu lah apa jadi dengan blog ni , makin di lupai kot ~ weee kenapa berhenti ? emmm ada lah , nak jadi surirumah takde tangga ..=D

'' andai merindu lebih indah , andai tanpa bicara tiada kebencian ,anda…

Maaf menyepi ,selamat hari raya =)

Assalamualaikum ...

warghhhhhhh lama gila tak hupdate blog , mood beraya melampau katakan , maybe lepas ni lagi lah lama qaseh tak hupdate kot sebab errr biarlah rahsia dulu takut2 apa yang di rancang tak menjadi pulak huhu , amacam korang beraya best tak ? pehhhh mesti beraya sakan punya kan ! ta…