21 Sept 2011

Main Lelaki !

Assalamualaikum..
lama gila gua tak hupdate kan , mesti ramai yang rindu ,pehh gila perasan bajet mcm Fatin Liyana .. hihi ,buat tajuk  main lelaki mesti dalam keyword nanti ada lah yang search ,ACI KERAT JARI AH ! ..saja je bagi tajuk macam tu nak tengok ada lah muka2 yang baca tajuk je kan , lepas tu komen ..isyy tak baekk no main lelaki ..erk !

main lelaki aka PLAYBOY , ni lah pentingnya english education kan ! boring lah berdepan dengan playboy ni , silap hari bulan boleh jadi gila meroyan gak ah ,benci gila lah orang yang suka mainkan hati pompuan yang mengharapkan kasih sayang yang ikhlas nih , last2 hampeh di kayu tiga empatkan pulak dah ! eee please lah kalau tak mampu nak bagi kasih sayang kat someone tu ! BOLEH tak ! BOLEH tak ! BOLEH tak ! jangan masuk dalam hidup someone tu ! gila hapeeeee just untuk beri kesedihan .. eee boleh blah lah ..

kalau lah ko tahu betapa sedih dan sakitnya terima kasih sayang ko yang penuh kepura-puraan tuh ,baru ko tah kan tapi  eeee tak paham lah kenapa lah kenapa nak mainkan girl , kalau sakitkan hati orang yang sabar xpelah jugak , tapi kalau sakitkan hati orang yang lemah iman silap hari bulan yang kena tu bunuh diri ke hape ke kan , mauuu meroyan hidup kau , hantu dia dok kacau2 kan ,,haaa barulah padan muka .. hihihi... 

SAPE PLAYBOY KAT SINI BAWAK2 INSAPLAH YE , PLAYGIRL PUN SAMA GAK , TOKSAH NAK JADI PLAYER SANGAT LAH ~ KAN TAK PASAL2 KAU KENA PLAY2 TANG LAIN PULAK ..DONT PLAY@ HAAAAAAAAAAAAAAA ! ''apa yang best jadi player ek ? ''


Anonymous said...

tak ada yang best pun jadi player ni. buat tambah dosa sbb buat orang sakit hati. :)

ewanthology said...

saya lelaki pemalu.. ahakss

Emily Comel said...

yerp..player nie myakit ati kaco program org nk bercinta betul2..

Ujang9897 said...

baru la lelaki kalau playboy..hahahah

Anonymous said...

no play-play yer...hehe..klu playboy kapel ng playgirl cmne...

Anonymous said...

zaman dulu punya perangai..sekarang da insap..kekeke

LM said...

ooo playboy..ingat ainkan hati lelaki..hehe.playboy ni biasanya encem.tp ada gak yg x encem..hehe

♥ Nana BamBam ♥ said...

eee.. I hate mat playboyy!! nyampahh :P

najihahfara said...

tu la kan kak..playboy bajet hot

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

dont play2 hahhhhh...ingat pesan qaseh...eehhehehee

~Sal Ismail~ said...

usah penin kepala nak cuba faham nape ade laki mcm tu Qaseh..mmg ada & sampai sudah kita xkan fhm nape mereka itu mcm tu..~

tp org mcm ni mengajar kita utk jadi lebih 'kuat'..kite da byk kali kene..dulu mmg sakit hati & mmg sgt x fhm..mmg merana jiwa raga..tp sampai satu tahap kite lebih tegas & x mudah 'dipijak' & 'diperkotak-katikkan; lagi~

Unknown said...

oouuwwhh...penah terjebak dlm cinta ngan sang playboy nie....saya cuma doakan yg terbaik tuk dia, supaya dia x ulang lg kesilapan yg sma, supaya dia menjadi lelaki yg terbaik tuk isteri dia

Nuruashia said...

jadi player ni boleh tmbah dosa tu je ahahhaha..sbb duk mainkan perasaan org hohoho3

☆♥L@dy @yU♥☆ said...

ai byk jmpa lelaki boya barat gini...serik + benci....

Unknown said...

pompuan pon berlambak maen laki..aku dah perit dah

dear anies said...

pendek kata jgn layan. nnt kalu dialyan diorg akaan lbh perasan bgs

WuMing said...

Betull.... insaf laaa...

Prince Halilintar said...

prince biase jadi player football je...hehe

mas saari said...

orang camni tak selamat qaseh...
kalau dia suka sangat permainkan orang, pasti suatu masa nanti dia pun akan dipermainkan!

Hana Soffelia said...

Nasib baik xpernah terjebak dengan si playboy ni. ^_^ Pernah gaklah tgk kwn2 masa blaja dlu jd mangsa palyboy ni, geram je rasanya, nk pi ketuk kepala budak2 playboy. :-p

FaKArePa!n said...

saya player bola..hihi

Fara E's said...

playgirl pun ramai skrg , haha

kaizen said...

sy nk buat skandel jer xmo jdi playboy....

*sy ade 1 baju brand playboy... tu kire playboy gak ke?? huhuhu

Afikah Aziz said...

menci playboy atau playgirl huh T___T

syuwai said...

dont play2x, sepak kang! hehehe

Anonymous said...

baiklah..aku insaf..haha

syakirahmn said...

play2boy,play2girl. mmg patut insaf. ingatlah dunia hanya sementara...

anumuchan said...

kalau dh tau org tu ada gaya2 playboy jangan cuba dilayan dari awal..takut sedih di hujung hari nanti..huhuuu