Search

Qaseh Dalia's Blog

Bila Hati Berbicara

Holla !

Anything can email me at dalia_adelia@yahoo.com
I'm Qaseh Dalia

Kat Oversea Dah ~

Assalamualaikum ...
emm rindu sangat kat blog pink ni , sory korang tak dapat nak blogwalking semua ,separuh2 je dapat blogwalking dulu hehe , skang dah sampai dah oversea ! oversea lah sangat hahaks .. qaseh kat putrajaya dah ,sebenarnya datang sini saja-saja duk umah akak , kalau boring aku balik gak ngan bas nanti rindu makkkk sob3x .. kalau ada kerja kosong gtau r ,sebab skang dah jadi penganggur terhormat kelas VVIP .. 

rindu mak T_T 
nak mak .. huk3x..
eh cane nak kawen ni xleh berenggang ngan mak .. ngeee


Comments

ingatkan kat mana tadik
lama giler x gi putrajaya last ai gi masa pejabat kewangan tgh buat....x semeriah skrng la....
dah besar pun nak mak lagi..
Yuyu Zulaikha said…
yuyu kat bangi.. dah dekat akak :) jommm~
mas saari said…
dah ada kat putrajaya ke? meh lah datang beraya umah akak...heheheee

alah, jgnlah nangis! kalau rindu mak telefon hari2 tau..
Diana @ BKKC said…
selamat mencari keje qaseh.....caiyok
FarizAtie said…
oo ingt kt mne la cik qaseh kte nih..huhuh
trigyy said…
ajak tok laki duk ngn mak.. wakkaka.. good luck cari kerja
Unknown said…
waaha penganggor
Anisa Hang Tuah said…
em.rindu family jugak
ohhh ziarah kakak...bile nak ziarah sis
Sunah Sakura said…
wahhhhhhhhhhhhhhhhhh...pi jumpa papa bennnn! tanya dia ada kerja kosong tak..ahahahha
NADIA RAJAMI said…
hehe..homsick dah??..:P
zEri sAfEerA said…
owh kat ptrajaya? dkat la 2 dgn upm. eh tetibe. hehe
btw, slmt ari raya :)
farasakura said…
woahh jauhnye pegi ;D meh dtg jmpe FS kat perak :)
Sue Izza said…
wahhhh...qaseh ada kat tempat akak la...:)
Fara E's said…
haha , comel jep
dah kawen nnt automatik blh berenggang punye...haha
KuNanGKuNanG said…
kalau dah kawen leh manje ngn mak mertua lak.he3
DanieL AdiE said…
Call la...kalo rindu mak..
atiqsalleh said…
hahhaa.. cian die. rindu ye
Unknown said…
Huhuhuhu...
Kena kuatkan semangat.
Kesian Mr. Kyle nanti nak pujuk sis.
(n_n)Y
Nuruashia said…
ahahhaha..eley2..mnje sys ni :P
Mira Amirudin said…
Salam... ;)
all the best..semoga cpt dpt kerja ;)
mrs kayrul said…
ingatkan qaseh betul2 g oversea tadi...hehehe
KAMIHIDUP said…
Assalamualaikum qaseh, selamat hari raya. :)
Cikli said…
ingatkan dah betul2 kat mogadishu dah.
FaKArePa!n said…
jawatan kosong ade ni hah..

isteri dicari.. gaji bulanan, mintak aje ikut suka hati,. hehe
datang ziarah umah kat putrajaya ek....kim slam kat akk tu yer..hehe
abadi romeo said…
bila nak sambung study kat ITM Jengka..jadi ke..?
semutsengal said…
"separuh-separuh, lama-lama jadi satu"


peribahasa baru yaa. =)
cik azeya said…
baru nak suruh kirim salam dekat britney.

:p
Anonymous said…
nnti ko dh ade ank, ank2 ko plak rndu kt ko..haha
lady-D said…
apeni baru pisah dah nak mak..meh ngedate ngan dla..dla baru smpai kl gak ni..saje jln2..hehe
Bidadari Syurga said…
alalalalala... rindu mak yeak... takpa... sok-sok dah kawin nanti tak sempat rindu tahu.... takut terus call tetiap hari aja.... huhuhuhuhu
adan said…
kawin nanti ajak mak tinggal sekali.. hehe
~Sal Ismail~ said…
InsyaAllah pasti ada nnt~ ^^
kene belajar pisah lama2 sket ngn mak tu~ ;p
kaizen said…
kak jmpt dtg times square 14-20 sept ni... ade game sy ade kat sane... hope to see u there kak!!
Mama Gee said…
laaa dtg putrajaya rupernya...
nape tak dtg beraya umah mama? hehe