Search

Qaseh Dalia's Blog

Bila Hati Berbicara

Holla !

Anything can email me at dalia_adelia@yahoo.com
I'm Qaseh Dalia

Maaf menyepi ,selamat hari raya =)

Assalamualaikum ...

warghhhhhhh lama gila tak hupdate blog , mood beraya melampau katakan , maybe lepas ni lagi lah lama qaseh tak hupdate kot sebab errr biarlah rahsia dulu takut2 apa yang di rancang tak menjadi pulak huhu , amacam korang beraya best tak ? pehhhh mesti beraya sakan punya kan ! tapi hampeh lah qaseh tak dapat duit raya pun , ni takmo jadi besar ni !! merajuk 9 bulan !


with my besfriend : dayu n midah 
sory mereka sudah berpunya hahahaks
gambar verangan je kuattt ~

gambar kekoyaan 

dua budak gedik haha


qaseh ada sikit je pic raya , yang lain dalam fon diorang tak sempat nak amek lagi , so layankan je lah satu ni dulu ye hehe , tahun ni meriah jugak lah dari tahun2 sebelumnya , first raya kuar dengan diorang2 ni ,walaupun tak dapat nak beraya dengan hencik kyle ,xpelah next year yeeee hihi , second day pulak ada hari keluarga rumah cousin , semua berkumpul kat sana , hari ke tiga pulak pergi kenduri rumah bes fren sorang lagi , yati ~ hari ke empat kenduri jugak , dan hari ni dah kerja ! grrr ...

gambar kat atas tu kat masjid kayu seberang jerteh , suka tengok masjid ni sebab semuanya dari kayu tapi belum siap sepenuhnya lagi , berhenti kat masjid ni sebab photoshoot akak yati yang baru kawen , so tumpang sekaki berphotoshoot pehhh , nanti siap gambar qaseh upload lagi , lebiyuuu korammm , dah2 lah beraya tuh ! kerja pulak (jeles!) .. sekian time kasih .. rindu kat korang semua sob3x..


pic : blackberry torch 9800
editing by photoscape ~


AIYOOOO ~ 
lupa credit pic masjid kayu seberang jerteh maaa ~
qaseh amek kat blog org tapi blog org tu kredit kat zenfolio tapi qaseh lupa kikiki
ampun ye tuan punya gambar jgn marah ~
ni kan raya , kampung kiteee tuuu ..
kalau korang nak tengok pic2 masjid yang UNIK kat atas tu ~ 
korang masuk blog 
hik2x qaseh kena maree yeyyy pdn muka .. 

Comments

cintailmu89 said…
lorh..keja DAH?
awalnya..hehe

*nada eksyen..
al_hakim said…
qaseh nak ehem2 kan?hehe..kenalkan yg hujung tu qaseh..hehehe
Hanim Irsyad said…
tiga-2 cun!!
hehee.. selamat hari raye :)

http://irsyanim.blogspot.com/2011/09/raye-jalan-jalan-raye-dan-hantu-bonceng.html
Penyu said…
wah. Penyu raya kat jertih gak raya ketiga. kampung gong pasir jertih. tau ke?
Lea Isnawi said…
comel gambar tuh

alalala dh start keje ke
selamat berkerja qaseh
jangan sedih2 taw

selamat hari raya jugak :)
kita pon x dapat duit raya gak..cedey..hahahha..
cik heroin said…
Rumah sape kat belakang tu. Cantek =)
EnciK AxixOu said…
sy b'kenan beno dgn umah kt blkng 2
ewanthology said…
yg comel2 memang selalunya dah berpunya..ahakss
uncle gedek said…
Laaa...

masjid ke tu?
Qaseh Dalia said…
iz -
arghhhhhhhhhhhhhhhhh ! iz jahat ! hehe
Qaseh Dalia said…
al - hakim -
ehem2x ape pulak
amboi pantang tengok org cantik ~
sory dah berpunya hik3x
Qaseh Dalia said…
hunnym -
wat susah2 je puji , tq dear
Qaseh Dalia said…
mohd fadil -
hik3x tau nama tak pernah pergi pun ngeee
Qaseh Dalia said…
lea -
tu lah sedih banget huk3x
hee xpelah ..
selamat ari raya yunk
Qaseh Dalia said…
nana -
jom nanges sob3x
Qaseh Dalia said…
cik heroin -
masjid yunk , xbaca letttewwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww
Qaseh Dalia said…
encik axixou -
tak baca jugak leteewwwwwwwwwwww
masjid tuh !
Qaseh Dalia said…
bro delarocha -
qaseh uduh je berpunya gak haha
Qaseh Dalia said…
uncle gedek -
ha'ah lah masjid ..nampak mcm rumah kan ngee
Nuruashia said…
midah ke nme kwn sys yg sblh kanan tu? comey. hek9!~ kem slm ahahhaha
Unknown said…
aku pon tetiba dah berpunya
anumuchan said…
wah cantiknye masjid kayu tuh.unik..huhu..comel je qaseh di pagi raya..aaa tula semakin besar mmg susah nk collect duit raya..dh keje nnt kene bagi duit raya pulak.heeee
Fara E's said…
lawa la , hekhek
Nur Farah Hani said…
wah wah sakannya beraye.. tapi memang comel la msjid tu... :))
FaKArePa!n said…
kuat raya or..hehe
ORLANDO AHMAD said…
raya melampau, makan melampau tak?
abadi romeo said…
cantik sunggu rumah tu..dah berpunya ke belum..ngeh!ngeh..!ngeh..!
Ilaasuhailaa said…
rayo sakan Qasehh..hehe
Anonymous said…
sweet sgt.. :D
Maira Quee said…
wah!!amboi cunnye anak spe la nie...
azzey said…
comel2 ketiga2nya..:)
FarizAtie said…
hye cik qaseh yang comel + ayu..slmt beraya..best kan sakan raya :D
~Sal Ismail~ said…
tu dia..jelitawan aidilfitri~ ^^
kite ade sekeping dua je kot gambo raya..lupa nak ngambek..huk*
Anonymous said…
comeynyeeeee pic rayaaa...
:)
Sarah Mnasir said…
amboi.. bposing sakan noh.. ni yg jeles ni.. hee
Sunah Sakura said…
peewiiitttt awekkssss pakai spek mata besarrrr! hahahha
Anonymous said…
wah! meriah betul qaseh beraya. :)

err. kalau mereka sudah berpunya, macam mana pula dgn qaseh? dipunyai juga? :)
Cikli said…
comelnya.... masjid kayu tu.
fRaMe+LenSeS said…
meriah ye. :D Nadh tahun ni reraya kat umah je la. kena ciken pox. T.T bukan sorang ja, sekali semua 3 3 beradik kena.
atiqsalleh said…
adakah akk bakal bertunang.??? huhuhu.. takpe2.. atq pun menyepi jugak
aliarosli said…
cunlah...... masjid tue
azma izatul said…
cantik gambar..orgnya pun cantik..selamat hari raya..
teha said…
wah ! tige2 somell :)
semutsengal said…
kemsalam dayu n midah ;)



lalalalalalal.
suk said…
selamat bekerja dan selamat berhari raya.
James Alexander said…
baru nak tanya, dah terpampang ayat 'mereka dah berpunya'.


haish...


anyway, Selamat Hari Raya...
merahitujambu said…
pergi mana eh...hee..salam syawl medeka
akoo said…
wahh cunnye.
=)
aby said…
salam qaseh,
selamat hari raya ..
beruntung mak bapak,
anak2 comei blaka ..
Han Hanni said…
comel2 semuanya..
manis2 belaka..
puteri ain said…
cantik :) selamat hari raya :)
Unknown said…
SELAMAT HARI RAYE WAT ORG YG KU PLING SAYANG :) JGN DEGIL2 TAU HEHE
Qaseh Dalia said…
nuru aishi -
a.ah midah lah tu yg plg comei , insyaAllah
Qaseh Dalia said…
jiji yu -
kita semua mmg berpunya ..=)
Qaseh Dalia said…
sis -
hehe memang unik n besau masjid ni ..
tahu xpe kena bg angpau kat diorg lak
Qaseh Dalia said…
fara hani -
beraya tahun ni je meriah skit
Qaseh Dalia said…
fakarapain -
bese lah .. lepas angin hahaks
Qaseh Dalia said…
orlando -
makan tak melampau pun ..
Qaseh Dalia said…
bro abadi -
masjid lah , dah berpunya gak hahaks
Qaseh Dalia said…
ila -
wat lepah angin
Qaseh Dalia said…
maira -
anak pakcik daud
Qaseh Dalia said…
miszatie -
sakan banget dear hehe
mat ari raye
Qaseh Dalia said…
sal ijou -
jelitawan lah sgt hehe
Qaseh Dalia said…
ara afiq -
mestilah , setahun sekali hihi
Qaseh Dalia said…
sunah -
hahaks gedik je pakai spek besau2
Qaseh Dalia said…
mr thinker -
berpunya jugak lah huhu
Qaseh Dalia said…
cikli -
yup mmg comel
Qaseh Dalia said…
nadh -
huk aloh kena ciken pox lak
semoga cepat smbuh ye
Qaseh Dalia said…
atiq -
ha'ah bertunang lah sgt
Qaseh Dalia said…
alia -
mmg cun sangat kan
Qaseh Dalia said…
azma -
selamat hari raya .
tq dear
Qaseh Dalia said…
hanif -
malas eh

suk -
selamat hari raya

james -
selamat hari raya bro

merah -
pergi berderak

akoo pae -
tq hihi

aby -
selamat hari raya bro .
amboiii hehe tq

cik hani -
maceh yunk

puteri ain -
tq dear

kyle -
ne de noty pun =)
lady-D said…
qaseh dok kat jerteh ye?rasa cam pnh nmpk je masjid kayu ni ms otw balik..tp serius lawa la
Anonymous said…
hye kasih suci..gmbr mu penuh mengoyaan haha
Liyana Zahim said…
Waa.. Nice pic.. Cantiklah mesjid tu tak pnh tau pon..
aDisH.sHidA said…
cantik view kat masjid nie....cantik jugak model2 nya

eh eh jangan jeles akak dapat duit raya
Mama Gee said…
cantik masjid kayu kat belakang tu...
org yg bergambar pun manis2... :)
zEri sAfEerA said…
suke binaan berasas kayu ni. nampak klasik :D
hehe :D nsb baek sy dpt duit ry agi. kekekeke ;)
Mira Amirudin said…
Qaseh,nice pic!!qaseh puncomel plak... ;)