Search

Qaseh Dalia's Blog

Bila Hati Berbicara

DOAKAN BLOGGER IFFAH SELAMAT

 Assalamualaikum
Dapat mesej dalam inbox. Ada voicemail. Satu miskol. No Iffah. Kol voicemail.

"Assalamualaikum. Ni ibu Iffah. Nak bagitau, Iffah accident. Sekarang dia kat Hospital Seremban. Kereta dia terbakar habis."

Innalillahi wa inna ilaihi rajiuun.

Doakan Iffah. Moga semuanya selamat.
copy paste dari blog  SUNAH

qaseh nak ambil kesempatan kat sini , nak minta doa2 dari kalian supaya mendoakan  blogger iffah selamat semuanya , qaseh pun baru tahu , walaupun tak pernah bersua muka tapi dia selalu je jenguk blog qaseh ni , doakan lah keselamatan kawan2 kita , dalam kita bergembira kawan kita sedang di landa ujian ...

YaAllah YaRabbi , engkau maha mengetahui segala isi alam , kabulkan lah doa2 hamba2Mu, kembalikan lah kesihatan dan berikanlah kesembuhan kepada hambaMu ..sesungguhnya hanyaMU tempat kami mengadu , hanyaMU mengetahui segala yang tersurat dan tersirat .. aminnnnn .. semoga dirimu kuat menempuhi ujian ni ..

UPDATE : ALHAMDULILLAH IFFAH DAH SEDAR , SEKARANG KAT HOSPITAL SEREMBAN 

Comments

ewanthology said…
moga Iffah selamat
| CIKZEK | said…
semoga beliau selamat. Insyaallah..
ameen..semoga dia cepat sembuh
suk said…
semoga semuanya selamat.
Unknown said…
cmne ifa skrg?ok x?
Unknown said…
semoga iffah diberi kekuatan para kekasih ALLAH ketika mana mereka ditimpa musibah.
Qaseh Dalia said…
bro delarocha -
aminnn ,, semoga selamat semuanya
Qaseh Dalia said…
mrs zack -
tq dear , aminnn , insyaAllah Allah permudahkan segala2nya
Qaseh Dalia said…
Mo -
insyaAllah dear ,amin
Qaseh Dalia said…
suk -
ye suk , tq mendoakan
Qaseh Dalia said…
kyoshi -
tak tahu perkabaran lagi , kalau nak tahu update apa2 masuk blog sunah sakura k , td dia kol tak de yg menjawab
Qaseh Dalia said…
nadh -
jgn nangis ..aminn
Qaseh Dalia said…
jiji yu -
amin , yup semoga dia dapat kekuatan tu .. insyaAllah ,sama2 kita doakan
mas saari said…
moga iffah selamat! baru tau dari blog sunah tadi..
Atiqah Wadiah said…
smoga iffah selamat..aminnn
Relevan said…
Sama2 mendoakan..
FaKArePa!n said…
iffah eksiden bila??
LM said…
syukurlah iffah dah sedar..moga iffah kembali sht dan tabah lalui semua ni
semutsengal said…
um, dah nak raya pulak tuu.


Takziah ok. Mudah2an cepat sembuh.
lady-D said…
Ya Allah takutnya dengar, sebenarnya dla pun accident ms otw nak balik kampung..tapi Alhamdulillah takde injured mane2..Semoga iffah ceoat sembuh hendaknya..Amin
Syukur Iffah selamat.Moga dia segera sembuh seperti sedia kala.
Sarah Mnasir said…
smoga dia cepat sembuh..
FarizAtie said…
atie doakan iffah selamat k...
sedey plak rse..hik3 :)
Anonymous said…
semoga cpt smbuh.. :D
akhirnya dpt gak folo qaseh..rituh butang folo dye hilang..sori.. :D
AININ SURAYA said…
insyaallah dengan izan Nya =) . semoga iffah cepat sembuh
SemogA iffah dalam keadaan baik2 je dan cepat sembuh dari kesulitan yg dialami..amin...



Nana nak ucap selamat hari raya buat qaseh ye..kalau ade buat salah harap diampunkan..hehehe
Cikli said…
semoga dia sembuh dan happy macam sekala
Cik Pulau said…
moga dia cepat sembuh dan terus kuat semangat..
skang ni dia belum bersedia nk jumpa sesiapa...
akoo said…
oh.siyes tkejut bace.
syafahullah~
aby said…
hidup didalam landasan ujian allah swt ..
semoga iffah selamat dan dapat menerima kemalangan tu adalah ujian allah swt
Hana Soffelia said…
Semoga Iffah selamat dan sihat seperti sedia kala. Amin.
sYafIk-wAy said…
moga selamat hendaknya . Amin .
Anonymous said…
alhamdulillah..seb baik dia dh ok
puteri ain said…
semoga dia akan kembali pulih seperti sediakala .
Admin said…
Alhamdulillah..
Iffah semakin pulih..


Salam ukhuwah,
Salam Aidilfitri,
Salam Kemerdekaan.

Di bulan mulia, Syawal ini saya mengambil
kesempatan menyusun jari memohon maaf
kiranya ada salah dan silap yang mengguris
hati.. Salam kemaafan;

- ahsfantasy24.com.
Mohd Hazwan said…
semoga beliau selamat..
berhati-hati di jalan raya musim2 raya ni..kereta banyak
anumuchan said…
alhamdulillah dah sedar..selamat hari raya qaseh..best beraya?..senyap je blog ni..huhuu
semoga sihat sentiasa,,... insyaAllah..

selamat hari rya kak... :D
MIMIE AIZA said…
alhamdulilah dia dah sedar.. semoga dia cepat sembuh hendaknya