27 Aug 2011

DOAKAN BLOGGER IFFAH SELAMAT

 Assalamualaikum
Dapat mesej dalam inbox. Ada voicemail. Satu miskol. No Iffah. Kol voicemail.

"Assalamualaikum. Ni ibu Iffah. Nak bagitau, Iffah accident. Sekarang dia kat Hospital Seremban. Kereta dia terbakar habis."

Innalillahi wa inna ilaihi rajiuun.

Doakan Iffah. Moga semuanya selamat.
copy paste dari blog  SUNAH

qaseh nak ambil kesempatan kat sini , nak minta doa2 dari kalian supaya mendoakan  blogger iffah selamat semuanya , qaseh pun baru tahu , walaupun tak pernah bersua muka tapi dia selalu je jenguk blog qaseh ni , doakan lah keselamatan kawan2 kita , dalam kita bergembira kawan kita sedang di landa ujian ...

YaAllah YaRabbi , engkau maha mengetahui segala isi alam , kabulkan lah doa2 hamba2Mu, kembalikan lah kesihatan dan berikanlah kesembuhan kepada hambaMu ..sesungguhnya hanyaMU tempat kami mengadu , hanyaMU mengetahui segala yang tersurat dan tersirat .. aminnnnn .. semoga dirimu kuat menempuhi ujian ni ..

UPDATE : ALHAMDULILLAH IFFAH DAH SEDAR , SEKARANG KAT HOSPITAL SEREMBAN 
ewanthology said...

moga Iffah selamat

| CIKZEK | said...

semoga beliau selamat. Insyaallah..

Muslimah Optimis said...

ameen..semoga dia cepat sembuh

suk said...

semoga semuanya selamat.

Unknown said...

cmne ifa skrg?ok x?

Unknown said...

semoga iffah diberi kekuatan para kekasih ALLAH ketika mana mereka ditimpa musibah.

fRaMe+LenSeS said...

Amin. T.T

Qaseh Dalia said...

bro delarocha -
aminnn ,, semoga selamat semuanya

Qaseh Dalia said...

mrs zack -
tq dear , aminnn , insyaAllah Allah permudahkan segala2nya

Qaseh Dalia said...

Mo -
insyaAllah dear ,amin

Qaseh Dalia said...

suk -
ye suk , tq mendoakan

Qaseh Dalia said...

kyoshi -
tak tahu perkabaran lagi , kalau nak tahu update apa2 masuk blog sunah sakura k , td dia kol tak de yg menjawab

Qaseh Dalia said...

nadh -
jgn nangis ..aminn

Qaseh Dalia said...

jiji yu -
amin , yup semoga dia dapat kekuatan tu .. insyaAllah ,sama2 kita doakan

mas saari said...

moga iffah selamat! baru tau dari blog sunah tadi..

aliarosli said...

:((

Atiqah Wadiah said...

smoga iffah selamat..aminnn

Relevan said...

Sama2 mendoakan..

FaKArePa!n said...

iffah eksiden bila??

LM said...

syukurlah iffah dah sedar..moga iffah kembali sht dan tabah lalui semua ni

semutsengal said...

um, dah nak raya pulak tuu.


Takziah ok. Mudah2an cepat sembuh.

lady-D said...

Ya Allah takutnya dengar, sebenarnya dla pun accident ms otw nak balik kampung..tapi Alhamdulillah takde injured mane2..Semoga iffah ceoat sembuh hendaknya..Amin

Uji Rafizan Hussein said...

Syukur Iffah selamat.Moga dia segera sembuh seperti sedia kala.

Sarah Mnasir said...

smoga dia cepat sembuh..

FarizAtie said...

atie doakan iffah selamat k...
sedey plak rse..hik3 :)

Anonymous said...

semoga cpt smbuh.. :D
akhirnya dpt gak folo qaseh..rituh butang folo dye hilang..sori.. :D

AININ SURAYA said...

insyaallah dengan izan Nya =) . semoga iffah cepat sembuh

♥ Nana BamBam ♥ said...

SemogA iffah dalam keadaan baik2 je dan cepat sembuh dari kesulitan yg dialami..amin...



Nana nak ucap selamat hari raya buat qaseh ye..kalau ade buat salah harap diampunkan..hehehe

Cikli said...

semoga dia sembuh dan happy macam sekala

Cik Pulau said...

moga dia cepat sembuh dan terus kuat semangat..
skang ni dia belum bersedia nk jumpa sesiapa...

akoo said...

oh.siyes tkejut bace.
syafahullah~

aby said...

hidup didalam landasan ujian allah swt ..
semoga iffah selamat dan dapat menerima kemalangan tu adalah ujian allah swt

Hana Soffelia said...

Semoga Iffah selamat dan sihat seperti sedia kala. Amin.

sYafIk-wAy said...

moga selamat hendaknya . Amin .

Anonymous said...

alhamdulillah..seb baik dia dh ok

puteri ain said...

semoga dia akan kembali pulih seperti sediakala .

Admin said...

Alhamdulillah..
Iffah semakin pulih..


Salam ukhuwah,
Salam Aidilfitri,
Salam Kemerdekaan.

Di bulan mulia, Syawal ini saya mengambil
kesempatan menyusun jari memohon maaf
kiranya ada salah dan silap yang mengguris
hati.. Salam kemaafan;

- ahsfantasy24.com.

Mohd Hazwan said...

semoga beliau selamat..
berhati-hati di jalan raya musim2 raya ni..kereta banyak

anumuchan said...

alhamdulillah dah sedar..selamat hari raya qaseh..best beraya?..senyap je blog ni..huhuu

Hansyirah Takezur said...

semoga sihat sentiasa,,... insyaAllah..

selamat hari rya kak... :D

MIMIE AIZA said...

alhamdulilah dia dah sedar.. semoga dia cepat sembuh hendaknya