Qaseh Dalia's Blog

Bila Hati Berbicara

Menghitung Hari , Selamat Hari Raya Buat Semua Ku sayang ~

Assalamualaikum ...

first nak say thank you kat semua yang sudi bagi pendapat kat entry study tu , perasaan sekarang entahlah bercampur baur ,gembira tapi dalam kesedihan , keputusan sekarang terletak pada family , andainya jalan itu tertutup redha sahaja dengan segalanya , mungkin perancangan Allah lagi hebat , but now nak fikir raya je ,soal study tu biar masa yang menentukan kot2 ada keajaiban muncul di balik awan2 hitam ..

apa-apa pun qaseh nak ucapkan selamat hari raya buat semua bloggers , dan nak mintak maaf kat semua andainya entry2 qaseh ada yang menyedihkan hati , membuat terimbau balik kenangan2 lama , atau terguris perasaan , terasa hati yang tak sengaja atau pun dengan sengaja , maafkan kitaaa yeeee =) dan kepada semua berblog lah dengan berhemah jangan jadikan isu kecil or besar satu perselisihan faham , kita semua dah besar dah ,ada akal dan boleh fikir apa yang baik dan apa yang buruk ..

JEMPUT LAH MAGHI GHUMOH QASEH BELAKO DEHHH 
KALU DOP MARI GHUMOH DOPLEH LAH DUIT RAYOOOOO HIHIHIHIHI
RUMOH DEKAT2 NI JAH , JERTEH 
SAPO2 NOK MAGHI TU PM QASEH KAT FACEBOOK.. 
BULEH G NUSUK [SEMBUNYI] AWAL2 ..
0-0 DEH BELAKOOOOOO ...
KASUT RAYO NGAN BEG RAYO DOP BELI LAGI NI ..
XDOP SAPO NOK BELANJO KOOOO ~
[BAJU RAYO DI TAJO OLEH DATO' K [KYLERIL]
MUKA COMOT , MASA DAPAT BAJU NI CEPAT2 PAKAI HAHAKS ..


Comments

SoLy SoLicious said…
jauh la qaseh nak derat ke jerteh.. qaseh mai lah turun kuala ni...heeeee
Unknown said…
umoh mu jertih tu joh pon..dekat joh..meh aku nok g la gitu gok..jertih area mano weyh
cintailmu89 said…
amboi..semangat nya nak raya..hehe
najihahfara said…
selamat hari raye kak :)
Shira Mary Jenn said…
cantik baju raya dia...pink mmg sesuai la dgn qaseh..hahaha ;)
qaseh ~ wat solat istikharah ,

comel qaseh ~ jauh ngat jerteh nuh qaseh nak pg berayo pun, hehe

selamat hari raya and maaf zahir batin jugak k ~
:: cikNuurul :: said…
selamat hari raya qaseh comel,.hik3,..maaf jgk k kalu2 ado CN komen pjg sgt,.hehe.
suk said…
betul dapat duit raya? jerteh pun jerteh la. pasal duit raya, sanggup ku redah.
comel! selamat hari raye juge! :D
Akmal Hadi said…
Selamat Hari Raya Qaseh..
ewanthology said…
salam lebaran :-)
Anonymous said…
seh..aku nk g raya umh ko leh tak??haha..nk duit raye wrne merah tau
Hanim Irsyad said…
hehe.. selamat hari rayee dear :)

http://irsyanim.blogspot.com/2011/08/selamat-hari-raya-aidilfitri.html
hehe umah qaseh kek mano..den dtg umah nnti..hehe
al_hakim said…
tunggu sy nak mai uma..haha.nak duit raya banyak-banyak!
anggung and manis berbaju kurung pink!! ;) so sweet of u dear ;)

salam syawal in advance :))
James Alexander said…
lawa baju raya... hehehe...


Selamat Hari Raya juga buat kamu.

Semoga di hari lebaran ini kamu baik2 aja...
cik heroin said…
selamat hari raya =)
atiqsalleh said…
taknak duit raya,, nk adiah raya... boleh.??
Bidadari Syurga said…
olololo... baju raya pink cantik... lebih2 lagi tersayang bagi yeak... salam lebaran jugak untuk adik... maaf kalau ada komen akak yg buat adik terasa...
syazwani ab said…
selamat hari ghayoooo sis ^^
jerteh kat mana ek??
hamzah ian said…
wah. comel2.. slamat raya ya
semutsengal said…
wooo,

selamat hari merdeka+raya oteh !
K O R I E said…
hoho..cantik baju raya.. pinky ! mcm blognya jugak
lady-D said…
Happy Eid Mubarak dear qaseh sayang..
dla pun nak minta maaf gak mana taw kan ade tersalah cakap/komen..kdg2 kita x sdr yg kata2 kita dh mengguris hati org kan..hope qaseh hepi di hari raya nanti..take care^^
Anonymous said…
psst.

qaseh, selamat hari raya. minta maaf kalau ada terkasar bahasa yo. rumah dekat mana. nanti teman datang sana.

kekeke. :)

ah. maaf juga sbb terlewat ke sini. sibuk kemas rumah. :)

maaf ye. :)
Anonymous said…
Selamat hari raya qaseh...:)
FarizAtie said…
salam perayaan...i put u in my list tau !!.:)
phewww di taja keh baju rayo mo..selamat ari rayo mo...maap zahir batin yooo...ekekekeeee
zEri sAfEerA said…
slmt aghi ghayer qaseh ;)
back to top