Suchi Cleanser | Pencuci Muka Aqua Cacteen Untuk Kelembapan Kulit Wajah

Assalamualaikum…. Bertemu lagi kita hari ini dalam tema sharing is caring :p hihi so straight to the point lah ye (dah tua ni makin tak pandai nak bua…

Clay Body Wash Azyma Care | Sabun Penghilang Bau Badan

Assalamualaikum  Pernah tak korang tengok dokumentari orang pergi mandi lumpur or sapu badan dengan tanah liat , qaseh pernah tengok dalam tv then ra…

Surprise Happy Meal Hadir Bersama Mainan Ikonik Zaman 80-an Sempena Sambutan Ulang Tahun ke-40 Happy Meal

Assalamualaikum  Omaigod, pertama sekali qaseh nak wish  Selamat Ulang Tahun Yang Ke-40 Happy Meal -  Mainan Ikonik McDonald's. Ada tak pengumpul m…

Best Western I-City Shah Alam | Masuk Percuma Ke WaterWorld I-City

Assalamualaikum Best Western I-City Shah Alam | Cuti sekolah dah mula ni, takde plan nak bawak anak-anak atau keluarga bercuti ke ? Haa ni qaseh nak…

Recent Post

Jangan Lupa Follow!