Qaseh Dalia's Blog

Bila Hati Berbicara

Berterus Teranglah Hati Dari Terus Menyakiti ..

Assalamualaikum ..selamat malam sayang2 semua =)

manusia takkan terpisah dari masalah hati , dari sifat menipu .. dari sebuah pembohongan yang menyakitkan ..entahlah kenapa sukar berterus terang , kenapa sering kali bermain dengan madah - madah pujangga , kenapa suka membuatkan seseorang itu jatuh c…

Dont hUrt my Heart ♥

Assalamualaikum .. malam ni jari rajin sikit nak menaip papang keyboard !


just nak cerita tentang kehidupan sekarang , boleh kan .. asyik berjiwang je naik kematu jari hantu .. hidup sue sekarang ok je , tapi rindu sangat-sangat kat kg , kat mak n suasana kg .. best holiaauuuuu lah , kat putrajaya n…

Hidup Bukan Semudah Mimpi ..........

Assalamualaikum .... semoga kalian sentiasa di kurniakan tubuh badan yang sihat untuk lakukan apa jua kebaikan yang mampu kamu lakukan ♥
Life is an adventure
Taking,Giving,leaving,Coming,Stealing,Receiving
You never know where it'll take you,
What it will take from you,
Where it will lead you,
Where i…

Nothing and Empty ~

Salam blogger tersayang semoga kalian sentiasa di bawah rahmatNYA..
tiba - tiba rasa macam kekok pulak nak menulis kat blog ni , dah lama tak menaip so macam ni lah jadinya , papepun rasa macam nak luahkan perasaan je , nak tunjuk perasaan pun bukannya ada orang nampak ..
saat ni rasa macam nak putar…

Aku Tahu Kau Sayang Dia .................. Tapi...

Assalamualaikum.. qaseh dalia hidup lagi harap maklum hehehe 
bila bercinta mesti ada rasa sayang kan ? ada rasa rindu ... ada rasa cemburu ..dan aku tahu bila kau benar2 sayangkan seseorang kau takut bukan bila ada orang lain cuba ingin merampas hak kau ? cuba untuk mengambil tempat kau ... lalu ter…