Berterus Teranglah Hati Dari Terus Menyakiti ..

Assalamualaikum ..selamat malam sayang2 semua =) manusia takkan terpisah dari masalah hati , dari sifat menipu .. dari sebuah pembohongan yang menyaki…

Dont hUrt my Heart ♥

Assalamualaikum .. malam ni jari rajin sikit nak menaip papang keyboard ! just nak cerita tentang kehidupan sekarang , boleh kan .. asyik berjiwang je…

Hidup Bukan Semudah Mimpi ..........

Assalamualaikum .... semoga kalian sentiasa di kurniakan tubuh badan yang sihat untuk lakukan apa jua kebaikan yang mampu kamu lakukan  ♥ Life is an adv…

Nothing and Empty ~

Salam blogger tersayang semoga kalian sentiasa di bawah rahmatNYA.. tiba - tiba rasa macam kekok pulak nak menulis kat blog ni , dah lama tak menaip s…

Aku Tahu Kau Sayang Dia .................. Tapi...

Assalamualaikum.. qaseh dalia hidup lagi harap maklum hehehe  bila bercinta mesti ada rasa sayang kan ? ada rasa rindu ... ada rasa cemburu ..dan aku t…

Recent Post

Jangan Lupa Follow!