Qaseh Dalia's Blog

Bila Hati Berbicara

Projek Mini : Iftar di Restoran #LavaGrill bersama geng blogger putrajaya

Assalamualaikum...

Alhamdulillah semalam ber iftar lagi dengan geng-geng kesayangan hati , geng whasapp + blogger atas jemputan datuk seri ben ashaari .. kali ni kitorang berbuka di restoran lavagrill seri serdang .. kiranya second time qaseh datang #lavagrill ni , hari tu first makan meletops .. …

Mencari Sayang Didalam Benci ..

Assalamualaikum ...

tengah layan lagu nicedream by radiohead ~  nicedream nicedream nicedream ..
kadang-kadang orang cakap hidup tak seindah mimpi , then aku fikir apa mimpi tu selalu indah ke , aku selalu mimpi yang tak indah-indah .. indah pun sementara cuma , bangun pagi ingat sekejap , then bil…

“Contest Mega Raya, Teka Syiling Raya, Menang Duit Raya!”

assalamualaikum ...

qaseh nak joing satu contest ni .. bagi memeriahkan lagi contest beliau yang sememangnya meletops hot divas yang dirasmikan oleh Dr Fuh, Gempak.Org, MediaSiber
klik klik(tekan klik2 tuk melihat syarat2nya)
saya menghentam dengan mas kawennye = RM98.66 sen tunai .. sah sah sah  ha…

Iftar at Matic with bloggers ~

Assalamualaikum ..

dah 16 ramadhan , hari ni qaseh join iftar bersama geng wassap , abg beng ajak p berbuka kat matic itu hari kebetulan rabu is my offday .. so bored kat rumah so apa lagi join la , bila lagi nak merasa kan ~ yang menghadirkan diri ben ashaari , abe que ahmad ,abe qie kaki sembang…
back to top