Gambar dan Perasaan ~

Assalamualaikum .. last entry for tudey ..see u olz at saturday ~ wish u olz always happy with wonderful of life ~ 1-kadang2 aku seperti ingin lari da…

Terlambat atau ?

Assalamualaikum ~ esok qaseh cuti ..will miss u olz .. hati seakan berbicara untuk meluahkan segala yg terbuku .. kenapa manusia sering mengatakan mas…

Maaf ? maaf ~ pengubat tapi ~

Assalamualaikum ~ duk wat gapo tu belako ? haha ~  petang olz ~ tadi ondeway qaseh balik kerja .. ada budak sekolah maybe darjah 2 naik basikal .. laj…

Muslihat Cinta Kepalsuan Dunia ~

Assalamualaikum bloggers ~ are u ready ? pagi ni terbangun lewat ..menaip dgn perut yg lapar di temani kasih syg yg sentiasa berpanjangan ~ awwwwww ..…

Aku Suka KetidakSempurnaan aku ~

Assalamualaikum ~ alhamdulillah .. bersyukurlah roh masih bersatu dgn jasad ! tidak dinamakan manusia jika sempurna .. hanya Allah saja yg sempurna ..…

AturanNYA sangat cantik .. Yakinlah ! tapi ~

Assalamualaikum .. pagi bloggers ~ semua bangun ! selamat pagi cikgu ! hehe.. alhamdulillah masih bernafas lagi hari ni dan perjuangan perlu di terusk…

Saye Ditegur oleh Hang Jebat T_T terima kasih sahabat ~

Assalamualaikum petang olz... hari ni qaseh bukak page qaseh kat facebook... qasehdalia.com ..pastu ada seorang tegur qaseh .. jeng2x apa yang di tegu…

Aku Menulis Bukan Kerana Nama Tapi ~

Assalamualaikum ...  aku menulis bukan kerana nama tapi aku juga perlu ada nama ~ petang olz... qaseh sebenarnya pelik.. pelik bila ada blogger selalu …

Bila Politik Dan Darjat Terlalu Diagung2kan ~ 2 hati merana siapa yg tahu !

Andainya aku seorang puteri layakkah aku berkahwin dengan seorang petani ?mana darjat yg aku agung2kan selama ni ,... jatuhlah darjat aku sebagai seo…

Kosong Bukan bererti Kosong ~

Assalamualaikum ~  selamat petang semua .. ganu hujan ! alhamdulillah rahmatNya lagi.. bez tido neh hehe ..asek tido je !hujan je tido ..tido je hujan…

Dia datang dengan lenggang lenggoknya datang menagih kasih ~

Assalamualaikum selamat pagi ... woahhh rindunya kat korang sume2... hari ni baru dapat hadap blog kesayangan ! jap lagi qaseh jejak balik korang2 yg …

Dimana Dia di hatiku ! Dihati Mu ~ Dihati mereka2 ~ Hurmm

Assalamualaikum .. selamat petang olz.. hari ni ku rasa kan sepi .. entah kenapa..tiba2 angin moody datang nak komen2 blog pun macam dipaksa huhuhu...…

Tips Sebetulnya Jumpa Mak Mentua ~

Assalamualaikum ~  disebabkan kebuluran eh ke 'blur' selepas juin game abg ben ketul2..maka dengan ini mengistiharkan saya muflis eh saloh..ma…

GAME ANTARA BLOGGER 2 : GEGAR !!!

NAMA KUMPULAN :  SERUMPUN SATU MALAYSIA KENAPA KAMI PILIH NAMA INI : kerana kami mahu berjuang habis - habisan untuk mengeratkan lagi hubungan sesama b…

Berdepan dengan Mak Mentua ?gulpppp !!

Assalamualaikum !  selamat petang ... 2 3 hari ni rasa mcm sunyi jerk blog ni ..sape lah buat ubat guna2 neh haha.. ceh ~ dan2 je mak mentua ye ..kawen…

Harapan atau janji ?

Assalamulaikum semua blogger yang hebat2 belaka ... selamat pagi ~ hari ni nak menjiwai aka menjiwang ..dah lama tak menjiwang (setiap kali post entry…

Recent Post

Jangan Lupa Follow!