Search

Qaseh Dalia's Blog

Bila Hati Berbicara

Saye Ditegur oleh Hang Jebat T_T terima kasih sahabat ~

Assalamualaikum


petang olz... hari ni qaseh bukak page qaseh kat facebook... qasehdalia.com ..pastu ada seorang tegur qaseh .. jeng2x apa yang di tegur ?




tiba2 rasa aliran darah mengalir laju .. bukan marah tapi maluuu T_T

qaseh nak say thanx sangat2 kat dia sebab tegor qaseh yg banyak khilaf ni .. huhu sebelum ni qaseh letak header pakai baju lengan pendek ngeee tanpa qaseh sedar byk mata2 bloggers yg memandang .. terima kasih sgt ~ nape korang tak tegur qaseh haaa... gigit kan ..hehe so qaseh dah tukar header baru dah .. haha poyo je tibe2 jadi puteri .. sebenarnya tunggu header dari hencik kyle .. takpelah sementara ni qaseh guna header jadi puteri koya jap haha... thanx sekali lagi hang jebat malaya..hargai teguran jebat :) ikhlas dari hati ....
ni blog hang jebat malaya .. tq bro http://fikri.my/blog/

n satu lagi nak terima kasih kat ore kelate ni ..namo dio 'ila suhaila' demo ni nok keno ...hehe yg tak faham tu maaflah ye ... ila suhaila ni ada buatkan entry untuk qaseh .. tah apa yg bez lah qaseh ni sampai buat entry bagai .. hurmmm dah cukup dtg baca apa yg qaseh tulis tak perlu buat entry bagai ... tapi kalau nak buat pun ok jugak haha ! entry dia http://akukanila.blogspot.com/2011/03/rupa-rupanya-qaseh-dalia-adelia-ialah.html ...
ok qaseh nak jawab persoalan dia .. sebenarnya qaseh bukan org kelantan tapi org teganu haha.. tapi gop qaseh mmg cakap kelate sbb qaseh duk sempadan nak masuk kelantan dah .. n bagi org yg baru kenali qaseh (mcm lah populer) masa qash dgn blog terhad sgt .. siang hari je qaseh dpt online ..malam2 mmg qaseh xonline... so thanx jugak yg banyak bagi support ..byk bagi komen yg membina .. byk yg suruh qaseh teruskan dgn apa yg qaseh buat sekarang .. tq olz.. n qaseh mintak maaf ye kalau yg dtg komen qaseh belum jejak lagi :) .. hehe love u olz...

hati berbicara :

ambillah kelebihan yg ada sebagai pedoman dan tegur lah kekurangan yg ada agar qaseh dapat memperbaiki lagi apa yg kurang pada qaseh ... tak sedikit pun akan marah :) sebab qaseh xde perasaan marah haha lainlah kalau komen maki2 or what..yg tu mmg qaseh tak boleh terima so.. maaf pada semua n thanx sekali agy pada bro hang jebat .. n semua kalau nampak je silap .. tegur lah ye ..jgn malu2.. yg baik tu dtg nya dr Allah dan yg buruk tu semua dtg dr Qaseh sendiri...
ila suhaila suka baca kat hati berbicara ye .. ado seko anok tupai atas julai mokte ..kudung ekor perut lapa jale cari make (khas utk ila hahaha )

Comments

Yuyu Zulaikha said…
heheh.. cenggitu la kak qasehh ^^

yang baik, amik, yang tak baik, diam je ye :p
Jebat Malaya said…
sebenarnya saya ni pun bukan baik sangat.. tapi sebab nampak tak elok pakai tudung baju lengan pendek, tu yang tegur tu.. papepun chill ur blog with good entry...
KatekateKite said…
kadang kadang kite tak prasan kekhilafan kite, and perlukan teguran berhemah dr mereka diluar.
Anonymous said…
yeahh..qaseh mmg best..org tegur tak melenting...rasanya kalo orang laen memang kena hamun kot...bagus teguran tu..ayin pun tak perasan sebelom ni..btw comel header.. :))
forever love said…
atq tak perasan pong..
Proud Mommy said…
teguran membina buat kita lebih baik.. :)
gud job qaseh :)
Anim Azhari said…
waaa..suke lgu seko anok tupai..haha lawak la header sis tu..kekadang kte xsedar yg kte da wat slhkn..huhu
Cik Pulau said…
pheewiittt!!!
cik pulau ingat qaseh ore kelate..
hishh.. tertipu.
cik pulau ore kelate.. duk sempadan tu besut eh?? lalala~
Unknown said…
Moh leh kite saling tegor-menegor yer.
Baru lerh hidop diberkati.

(betulkah Awan ni?)
Dda Ly said…
teguran membina...:) bukan senang nak dpt kan? :)

meh ke rumah..
~Addina Dania sayangku~
keep in touch ye..♥♥♥
hai qaseh...apa khabar?
Zue Sancer said…
kak kasih nak tahu tak....zue penah kene...mase tu zue add ader sorg mamat ni alim gak...zue lupe letak gambar kat fb...baju lengan pendek. bajet comel..sekali dia tego..

p/s: nak gtahhu...tunjuk lengan awak tu haram

malu taw.then zue inbox dia cakap time kaseh...sebb tego :)
dear anies said…
thats ok tegur utk kebaikan.jgn cpt melenting k! terima dgn terbuka. org tegur kite ni sbnr nyer depa syg kt kite.. pecaya la... ;-)
Ilaasuhailaa said…
ooww...Qaseh ore ganung?igt key kelate..xpo lah..dekat dOh tuu..hehehe..gudluck !Qasehh..time kaseh!!
Ilaasuhailaa said…
hahaha...Qaseh senget!
dikir barat ciap deh..bguh2..buleh jdi tok joro la..
Unknown said…
hehe. teguran yang membina..;)
Qaseh Dalia said…
yuyu -
:D ye lah sayang
Qaseh Dalia said…
jebat malaya -
xpe .. qaseh ok je tak semestinya kena baik baru leh tegur org kan .. tq bro
Qaseh Dalia said…
katekatekite -
yup n teguran tu jgn melatah .. kalau teguran tu betul
Qaseh Dalia said…
cik ayin -
hehe xde ape nak di lentingkan lah dear .. small matter .. fikiran biar matang org kate hehe tq
Qaseh Dalia said…
atiq -
atiq kan demam hehe
Qaseh Dalia said…
sharienz -
tq huhu
Qaseh Dalia said…
hanim -
xpe lah lawak pun haha nak jadi puteri gak..
Qaseh Dalia said…
cik pulau -
tu lah sape suruh tak tanya haha a.ah besut
Qaseh Dalia said…
awan biru -
betul lah tu gamaknya haha
Qaseh Dalia said…
Dda ly -
a.ah mmh susah nak dpt
Qaseh Dalia said…
adinda -
alhamdulillah baik :)
Qaseh Dalia said…
zue cancer -
haha kita terkena ..bagus ! say thanx
Qaseh Dalia said…
anies -
qaseh percaya hehe
Qaseh Dalia said…
ila suhaila -
ho lah ore ganung haha.. senget dop senget mano .. senget ila lagi rasonyo kah2
Izyan Masri said…
waah.sedapp pantun :D
ezy.xixii said…
kite satu negeri..
calit skit..
haha
baguslah :) sbb tak ramai org yg berani tegur mcmtu..xpe..demi kebaikan qaseh jugak :) gudluck !
amny said…
header sekarang ni cantikk.:)

pHotosHOp ek??
najihahfara said…
bagus beliau berani tegur.. :)
pape pun cool la kak qaseh hihi
x cepat mlenting
Unknown said…
aku tabik spring kat si pengur dan spenerima teguran..
alexayussida said…
sorry qaseh,actually sy pon prasan gak tapi ber husnuzhon(sangka baik) ajela,maybe itu inner baju..kan inner skrg kaler macam2..hihihi..takpe,yng pntg kita blaja dr silap:)
cute said…
eh..dah lama tidak kesini..header barula..cute gila..hihi..princess!
aliza zeke said…
tak perasan lak header nye pakai lengan pendek..org ganu rupanya yer.hehe
kay_are said…
owh macam tu ke cite nye.. baru r faham nape tibe2 tukar header len.. bagus2.. camtu betul.. time teguran ngan positif, bukan kne tegur maki balik si penegur tu ye tak? hee
Wafi said…
wuaa.. bagos2 boleh terima teguran.. bukan takat dalam blog ja.. kalau kat dunia sebenarnya pun xleh gak pakai camtu.. sebab Allah nampak...:)
Raden said…
haaa...meh sy nk tegur lg satu hal..

tuh mate tuh..apsal bulat sgt? nk kene korek? haha
AkuMuzikFilem said…
kadang2 nak tegur, tapi takut disalah erti. oh ganu upenyer, patut comey cam heliza. ok, folo kamu yang comel=). bf jgn marah ek.
qasehraihan said…
waaaa...rasa nak g pinang jebat skang jugak...siapa ek dia??tharu dgn lelaki budiman sebegitu..ohoho
Mira Amirudin said…
itulah dinamakan teguran yg membina ;)
cool k ;)
lalink7 said…
berani tue mamat tuee..hehehe..bgus la Qaseh nie cool je terima pendapat orang..kalau orang lain gamaknyaa..dah puting beliaung kutt..heheh

cool jee..
aLya maNip said…
betul tu..hidup kita kene saling mengingatkan..hehehe
Mama Gee said…
mama pun tak perasan banner tu..bagus saudara tu prihatin :)
tegur utk kebaikan amat digalakkan kan...

***comei header..hehe