Search

Qaseh Dalia's Blog

Bila Hati Berbicara

My Pregnancy Journey | Trimester Pertama

Assalamualaikum ,

Hari ni ringan je jari nak cerita pasal my pregnancy journey , walaupun belum habis lagi .. tapi just nak cerita untuk trimester pertama dulu lah .. 1-3 bulan , alhamdulillah dah melepasi fasa trimester pertama ni , syukur sangat .. btw lain orang lain ragamnya ye dak .. sejak pr…

Black Sugar Mask

Assalamualaikum ~
Cara Mudah Untuk Menghilangkan Whitehead di Muka | Hai korang ~ hari ni aku nak kongsi salah satu sebab stress bila sentuh - sentuh muka kononnya nak rasa kulit muka lembut gebu dan flawless , tapi bila belai-belai muka rasa macam berpasir dan tajam-tajam ! adakah kulit muka aku d…