Search

Qaseh Dalia's Blog

Bila Hati Berbicara

Simple Tips Make Skin Brighter

Assalamualaikum 
Hye korang, jom kita sembang tentang kecantikan hari ni sebab masih ada lagi yang belum timbul kesedaran untuk jaga kulit muka,for now memang kesan dia kita tak nampak tapi bila umur makin meningkat macam-macam masalah kulit akan timbul, sebab apa? Haaa sebab kita tak jaga muka da…

Althea A'BLOOM Review | Juicy Mask Sheet , BHA Blackhead Blaster & Meringue Puff

Assalamualaikum 
Althea A'Bloom Collection | Hai hai hai korang , yeyyy Althea keluarkan baby baru lagi tau tak , fuhhh geram je baby kali ni sebab ia nya comel-comel , cute dan gebu sekali yaampun buatkan aku excited sangat untuk mencuba semua ni . so koleksi terbaru Althea kali ni adalah Alt…

Rawatan e-Genki | Terapi Terbaik Untuk Kelesuan dan Sakit Badan

Assalamualaikum 
e-Genki Treatment di Healthland Setapak | Semalam qaseh berada di Healthland Setapak untuk memanjakan dan buat urutan badan , fuhhh sumpah syok gila bila dah lama tak rasa badan di urut ni , seingat qaseh , selepas bersalin je rajin buat urutan badan ni lepas tu hurmm kesian kat ba…