Mencari Pelangi Hati...

Assalamualaikum .. sunyi je blog ni hehehe , maaf lah ada ketika di biarkan saja coretan itu bermain dengan perasaan , tidak mampu untuk mengungkapka…

Bila Bercinta ... Dia Menjauhi ..

Assalamualaikum ..  Maaf bila ku tak sempurna .. aku juga manusia yang perlukan cinta dan aku juga manusia yang perlukan kawan , manusia yang terlalu …

Biarkan Cahaya Itu Tetap Hidup ...

Assalamualaikum .... lama tak menulis entry , rindu teramat sangat .. tapi biarlah kadang-kadang benda yang kita miliki pun boleh hilang dalam sekeli…

Tahniah Malaysia ! ♥ Malaysia ... !

♥#################♥..................♥###♥ ♥##################♥..........♥#########♥ ♥#################♥......♥#############♥ ♥################♥..♥#####…

Kuasa Cinta ..atau Mainan Syaitan ?

Assalamualaikum ... Awak ... cinta tu punya kuasa ke ? kadang - kadang saya ingin keraskan hati , saya tak nak berlembut bila awak mula mendekati , …

Malu Dengan Manusia Tapi ....

Assalamualaikum .. tadi dah call mak , dah bercakap dengan mak , alhamdulillah kerinduan terubat jua =) tapi sisa rindu masih ada di keping-keping ha…

Takbir Raya Berkumandang =(

Assalamualaikum .. lama sudah jari jemari tidak menaip di papan keyboard , terasa asing dan sepi di dalam dunia sendiri , tadi duduk bersahaja sambil …

Gua Tetap Bangga

Assalamualaikum ,  petame - tame ambe nok royak bui bahawe ambe ase sedih ngat dengan kekalahan teganung mempeteh nogori nombor 9 , tapi ape kan day…

Buat Amal Sambil Berblog

Assalamualaikum , korang nak pahala tak ? haaa free - free je dapat , dalam kita berblog tu and dapat duit hasil korang berblog apa kata sekali seka…

Aku Berus Gigi Dan Ko Berus Jamban Masih Boleh Bersama ~

Assalamualaikum .. selamat malam semua , kan best malam - malam macam ni lepak kat pantai sorang2 sambil dengar lagu ulek mayang di ulek ! mau merema…

Gua takde Hak atas diri Lu , Lu pun Takde Hak atas diri Gua .. !

Assalamualaikum .. ganung nelang agy hahaha , opss ok sory , yahooo maaf blog , qaseh sibuk sikit ukur jalan putrajaya ~ sape2 rindu boleh lah col , n…

Tiada Kata2 Secantik Bahasa pada Rabu day ~

ganung 2 - selangor 0  nok berkata2 gop dakpe kang ? nok wat guane semalang ganung nelang agy ..  anyonyonyo selangor sory to say bubyee ~ keh3x.. peteh …

Bangsat !

Assalamualaikum.. Bila izrail datang memanggil terkubur jasad di pembaringan , seluruh tubuh akan menggigil terbujur badan dan kedinginan , ~ saat ini…

Peteh Ganu Peteh ! Tahniah Terengganu

Assalamualaikum .. Pehhh kalu dengor ade perlawanang bola ganung lawang kelatang , tolok nasi ayam ,kefsi sume2 .. sedak duk ngadap depang tb , nop …

Surat Dari Hawa Untuk Hawa

Assalamualaikum.. Ada surat untuk kaum hawa dari seorang hawa ,  dulu waktu zaman jahiliah , hak kita di cerobohi , antara kita sudah di tanam hidup…

Lepas kahwin Terbongkar Rahsia !

Assalamualaikum.. aku , kau punya kelebihan , aku , kau punya kelemahan .. tapi kelemahan boleh di ubah jadi satu kelebihan ,  kalau kita malas benda…

Tips Hapuskan Teman-Teman Maya !

Assalamualaikum.. Rata - rata semua orang kat donia ni dah pandai ada kawan donia maya , aku pun tak terkecuali .. dulu - dulu sebelum ada facebook , …

Monolog Jatuh Cinta

Assalamualaikum .. Aku qaseh dalia . 23 tahun ,Dulu waktu sekolah menengah , aku tak ada feel tentang cinta , dan aku tak pernah tahu apa itu cinta , …

Hidupku Adalah Hidupmu ..

Assalamualaikum.. Benar kata orang , susah ingin mencari seseorang yang benar-benar  serasi dengan kita .. seolah2 mencari separuh dari diri kita yang…

Mangkuk Yang Cantik , Madu dan Sehelai Rambut

Assalamualaikum .. Rasulullah S.A.W dengan sahabat-sahabatnya Abakar r.a., Umar r.a., Utsman r.a., dan 'Ali r.a., bertamu ke rumah Ali r.a. Di ru…

Rindu berblog masa dahulu kala ..

Assalamualaikum .. selamat malam semua , ada orang rindu qaseh tak ? ok jangan cakap kat sini , jadikan tu satu rahsia .. sebab tak mahu terima hakika…

Rama - Rama Dan Cinta Lelaki

Assalamualaikum sayang2 semua , semoga sentiasa di bawah payung rahmatNYA ... sorry sebab qaseh dah jarang blogwalking , ada yg sempat baca tapi tak …

Recent Post

Jangan Lupa Follow!