Search

Qaseh Dalia's Blog

Bila Hati Berbicara

Holla !

Anything can email me at dalia_adelia@yahoo.com
I'm Qaseh Dalia

Rindu berblog masa dahulu kala ..

Assalamualaikum ..
selamat malam semua , ada orang rindu qaseh tak ? ok jangan cakap kat sini , jadikan tu satu rahsia .. sebab tak mahu terima hakikat takdop orang rindu kita pun .. sob3x , heee never mind.. 

di bawah lembayung sinar bulan tetiba rindu time berblog dulu kala , dulu setiap hari mesti post walaupun entry jiwang nak lentok ! emm tapi skang nampak sangat entry pun macam takde jiwa , sebab tu malas nak taip entry baru sebab jiwa dan feel tu takde masa nak menaip .. memang takleh blah kalau jiwa tu hilang .. rasa macam buat sesuatu tanpa perasaan nanti kan entry tu korang baca rasa kosong pulak .. tu yang paling tak best ! 

dan rindu jugak nak berblogwalking kat blog korang , baca entry2 best korang , suka duka korang .. kisah hidup gembira ,sedih ,share pendapat .. sorry sangat kawan2x , kalau dulu aku ni jenis suka membaca ! kalau dah masuk blog someone yang aku suka ,mesti aku belek2 balik entry2 lama .. walaupun dah ketinggalan zaman sebab tu lah blogwalking lembap je ! hihi .. 

maaf sangat ye bukan sebab qaseh sombong , tapi qaseh tak berkesempatan lagi .. laptop pun hak milik 'ABANG IPAR' kalau aku amek alih , kompom2 lah xdapek dia nak kumpul chip poker hehe , biasalah kita hanya manusia biasa kan , adakala terlalu sibuk dengan urusan dunia , terkadang pula lalai urusan akhirat .. andainya ruang ini masih ada , biarkan ku guna untuk tebusi segala kesalahan dunia agar dapat ku lindungi diri di akhirat kelak , insyaAllah .. 

BUAT ANONYMOS :
-QASEH BELUM KAWEN LAGI ~ huhu SEKIAN TQ

Comments

SoLy SoLicious said…
org rindu qaseg dtg melawat..heee
waaa..rindu qaseh nanti :(
ewanthology said…
mahu menaip perlu minat.. jiwa no 2
Qaseh Dalia said…
soly solicious -
wah terharunye tq dear sudi jenguk2 lagi heee
Qaseh Dalia said…
nana -
qaseh tak p mana2 lah syg =)
Qaseh Dalia said…
delarocha -
emm mmg minat menaip gak bro tapi dengan jiwa ..hehe
Misz-ella said…
KC rindu Qaseh.
Qaseh Dalia said…
kakchik !
rindu kakchik jugak ..sory lah just dpt skodeng2 blog je dulu heee ..sory tak komen2 mcm dulu kan .. muahhhh jaga diri tau
Gieyana said…
sama ah ngan akak..:)
aamalinaazman said…
hayooooo
tulus je pengakuan ye
x pe..selalu tggu qaseh ye =]
budak penjara said…
sape cakap kaseh blom kwen lagi??bukan ke aku ni suami ko ke??haha
Unknown said…
ni2..anon kim salam
qasehraihan said…
twin!!!!!
kita indu la...
nape jrg update skang?? *padahal kita serupa xupdate..hihi
Nuruashia said…
sys kne gk update even sehari satu entry...boleyyy?? hmmmmmm
mas saari said…
alah...mesti rindu nak baca entri qaseh yg best2 tu!
Qaseh Dalia said…
akak gieyana -
hehe biasalah ..
Qaseh Dalia said…
anisa -
hehe single lagi lum kawen kan
Qaseh Dalia said…
aimie -
hehe xde idea lah ni , tq yunk
Qaseh Dalia said…
budak penjara -
aku sepak kang haha ..
Qaseh Dalia said…
sis qaseh raihan -
haha berjangkit ngan sis lah ni huh
Qaseh Dalia said…
nuru -
insyaAllah dear heeee
Qaseh Dalia said…
sis mas -
tak best tu yg masalahnya hehe
Qaseh Dalia said…
syamir -
ye lah tu rindu .. tetiba jek hee
aDisH.sHidA said…
rindu rindu serinduuuuuuuuuuuuuuuunya.....
aha..lama xmuncul dah ni..rindu nak bace komen qaseh kat blog prince...hehe
Rindu, sape kata tak rindu!
Qaseh Dalia said…
kak shida -
oooooooooooo rinduuuu smbung nyanyian kak shida hehe
Qaseh Dalia said…
prince -
nanti qaseh p secepat kilat huhe
Unknown said…
hahaha...
ader org ingat qaseh dak kawen ye....
heheheheh
Anonymous said…
xpela qaseh..nnti dah xberapa bz..jengah2 la kami ni
Mama Gee said…
perasan akan kesibukan itu..tp mama pun phm..sbb mama pun busy juga...sebenarnya selalu masuk sini...tp tak berkesempatan nk tgglkan jejak... :)
Anonymous said…
mestilah rindu kat kak qaseh..lagi-lagi rindu nak baca entri jiwang2 yang kak qaseh buat..:)