Qaseh Dalia's Blog

Bila Hati Berbicara

Hatimu Untukku Sayang dan Cintamu Untuknya ~

Assalamualaikum blogger2 bez sekalian alam ?
ok fine malas nak campur hal orang dah .. malas nak baca isu kutuk mengutuk dah ..
malas nak itu malas nak ini ..malas2! (giler)
balik kepada asal.. jom berblog dengan hati yang riang seperti kanak2 ribena .. hari ni nak post topik cinta lagi ... oh cintaaa…

Tq Abg Ben Dan rizi-biz.com

Assalamualaikum semua selamat petang ...
maaf lah hari ni Qaseh rasa blur sangat ... sorry yang qaseh belum jejak blog dia lagi ye ..
ok nak share something hari ni wawawawa ..tapi imbau cerita petang kelmarin dulu2 ..lupa pulak hari apa 
hari tu ada col 


pemuda : helo 
qaseh : helo 
pemuda : ni cik bla2…

Kenapa Orang Islam Mahu Murtad .. Orang Kafir Mahu Memeluk Islam ?

Assalamualaikum readers ~ 
bertemu lagi kita di pagi ahad yang sungguh indah hihihi .. first entry for tudey is bacalah title di atas..
hurmmm dunia akhir zaman ni makin banyak yang berlaku kan .. kadang2 hari2 ada yang lahirkan anak luar nikah pastu ada bayi2 yang mati .. tanpa secalit dosa pun .. m…

Kehilangan ~ susah nak lupa ?

Assalamualaikum semua ...
hehehe pagi ni dah start nak menjiwang balik .. lama dah jari jemari ni tak menari di atas keyboard untuk berbicara soal cinta ..cewahhh ~ jgn cakap saya doktor love macam solihin ngek tu ye ..hihihi...


blog promote for tudey  blog : http://speckygurlz.blogspot.com/ always dtg…

Baru Lepas Terjah ~ bila Qaseh jadi Pelakon ~

http://coratcorethujungjari.blogspot.com/2011/02/tuan-direktor-pilih-kasih-eh.html
(jadi adik ayin..haha bez cite ni ~ tapi apsal de ujang ngokngek tu tbe2 jadi romatik ceh haha)


http://wacanaku2009.blogspot.com/2011/02/tuan-direktor-pilih-kasih-eh.html
jadi saudah lah pulak haha... 


http://azfar9897.b…

TUAN DIREKTOR ! PILIH KASIH EH !!

Assalamualaikum semua ~ 
ge ge ge ge hari ni qaseh dalia adelia akan jadi direktor ok ! cut !
eh saloh ..cut3x! belum mula lagi ...hahaha 
sapa nak join ?jom kita buat cerita tunggang langgang ...
http://www.benashaari.com/2011/02/segmen-tuan-direktor-pilih-kasih-eh.html
ok 1 2 3 eksen kameng!!
pada satu…

Kenali Diri Sendiri ~

Assalamualaikum ...?
selamat pagi anak cucu nabi adam semua ... tengah buat apa tu ?haaa tengah buat dosa?istifar banyak2 tinggalkan dosa tu ... ~ ada yang sedang memerhati ...huhuhuhu ... hurm korang dah hidup berapa lama ye?qaseh dah hampir 23 tahun dah hidup kat dunia ni ... tapi kadang2 diri sen…

SAYA NAK ! SAYA NAK !

Assalamualaikum .. jom juin segmen abg ben..saya nak! saya nak ! saya nak !  nanges guling2! saya nak !
http://www.benashaari.com/2011/02/segmen-pelakon-diperlukan.html

Ayam kampung ke ayam bandar besttt ?

Assalamualaikum semua ? selamat petang ! 
adehhh letih lah hari ni ..letih berdepan dengan kenyataan hidup line internet yang sedang nazak ni ha..sekejap hidup sekejap mati ! grrrr ~ wtflower!hehehe tapi xpe ...takkanlah line k.o penyebab keruntuhan moral kita eceh ..takkan line yang always sedu sed…

Persahabatan Blogger Yang Terjalin ~Mereka Bez!!

Assalamualaikum semua ... 
selamat pagi lagi ..haisyyy 2 entry dalam masa pagi (ayat tak betul) ceh nak tiru abg ben ke ape banyak2 entry ... saje je ... selagi ada masa kita update ..bila dah xde masa nak update macamana?terkaku terbungkus oleh kain putih ..T_T uhuu serammm ... entry tadi first kej…
back to top