Hatimu Untukku Sayang dan Cintamu Untuknya ~

Assalamualaikum blogger2 bez sekalian alam ? ok fine malas nak campur hal orang dah .. malas nak baca isu kutuk mengutuk dah .. malas nak itu malas nak…

Tq Abg Ben Dan rizi-biz.com

Assalamualaikum semua selamat petang ... maaf lah hari ni Qaseh rasa blur sangat ... sorry yang qaseh belum jejak blog dia lagi ye .. ok nak share some…

Kenapa Orang Islam Mahu Murtad .. Orang Kafir Mahu Memeluk Islam ?

Assalamualaikum readers ~  bertemu lagi kita di pagi ahad yang sungguh indah hihihi .. first entry for tudey is bacalah title di atas.. hurmmm dunia ak…

Kehilangan ~ susah nak lupa ?

Assalamualaikum semua ... hehehe pagi ni dah start nak menjiwang balik .. lama dah jari jemari ni tak menari di atas keyboard untuk berbicara soal cin…

TUAN DIREKTOR ! PILIH KASIH EH !!

Assalamualaikum semua ~  ge ge ge ge hari ni qaseh dalia adelia akan jadi direktor ok ! cut ! eh saloh ..cut3x! belum mula lagi ...hahaha  sapa nak join…

Kenali Diri Sendiri ~

Assalamualaikum ...? selamat pagi anak cucu nabi adam semua ... tengah buat apa tu ?haaa tengah buat dosa?istifar banyak2 tinggalkan dosa tu ... ~ ada…

SAYA NAK ! SAYA NAK !

Assalamualaikum .. jom juin segmen abg ben..saya nak! saya nak ! saya nak !  nanges guling2! saya nak ! http://www.benashaari.com/2011/02/segmen-pelakon…

Ayam kampung ke ayam bandar besttt ?

Assalamualaikum semua ? selamat petang !  adehhh letih lah hari ni ..letih berdepan dengan kenyataan hidup line internet yang sedang nazak ni ha..seke…

Persahabatan Blogger Yang Terjalin ~Mereka Bez!!

Assalamualaikum semua ...  selamat pagi lagi ..haisyyy 2 entry dalam masa pagi (ayat tak betul) ceh nak tiru abg ben ke ape banyak2 entry ... saje je …

Recent Post

Jangan Lupa Follow!