Qaseh Dalia's Blog

Bila Hati Berbicara

Tq Abg Ben Dan rizi-biz.com

Assalamualaikum semua selamat petang ...
maaf lah hari ni Qaseh rasa blur sangat ... sorry yang qaseh belum jejak blog dia lagi ye ..
ok nak share something hari ni wawawawa ..tapi imbau cerita petang kelmarin dulu2 ..lupa pulak hari apa 
hari tu ada col 


pemuda : helo 
qaseh : helo 
pemuda : ni cik bla2x ke ..
qaseh : ye saya 
pemuda : awak yang menang segmen abg ben tu kan yang soalan terkumpul tu hari hehe http://www.qasehdalia.com/2011/01/blog-500-mencari-harta-karun-soalan.html
qaseh : oh ye nape ye ?
pemuda : tak saya baru je selesai pindah kedai so hari ni baru ada masa nak sent hadiah tu 
qaseh : owhh takpe2 ... terima kasih ye 
pemuda : sama2 maybe hari ahad or isnin smpai 
qaseh : ok terima kaseh lagik .. assalamualaikum


muehehehe sembang punye rancak ..pastu pagi tadi ade orang kol jugak 
pemuda : helo 
qaseh : helo 
pemuda : ni cik bla3x 
qaseh : ye saye nape ye ?
pemuda : ni saya dari pos laju .. nak hantar barang dari rizi biz
qaseh : owhh ye pastu ?
pemuda : awak dok mane ye ? 
qaseh : kg tok has aik bukan ada alamat ke ?
pemuda : kg tok has tu luas ..kat depan sekolah ke mana ye ... 
qaseh : owh depan sekolah bla3x rumah warna pink 
pemuda : owh pink kaler 
qaseh : tiba2 aku tergelak 
pemuda : aip gelak pulak dia haha (gelak jugak hampeh)
qaseh : ye lah lucu hihihi (ceh siap sembang2 tu )
pemuda : ok nnt saya hantar ..awak kat mana ni 
qaseh : kat opiz 
pemuda : owh kerja jerteh ke 
qaseh : (dlm hati byk tnye pulak dah ) tak lah kawasan sini jugak 
pemuda : owh hehe ok lah 
qaseh : ok terima kasih ye assalamualaikum
pemuda : waalaikumsalam 


jeng2 so tadi balik rumah lunch .. sengeh2 dari jauh lagi .. masuk umah cari bungkusan ..wawawa ade lah .. jeng2 alhamdulillah rezeki hari ni ..dapat songket dari http://rizi-biz.com/ pastu de sabun 3 ketul , pastu beg kecik wat buh henfon .. hihi byk pulak brg ..so sape2 nak jadi pengedar ke boleh g blog dia tau ... ade diskaun 





hati berbicara :
tq sangat2 kat abg ben kat penaja n kawan2 sume yang menyokong diri ni cewahhh 
haha kain tu dah di hantar ke rumah tukang jahit untuk di buat baju 
so boleh lah meragam di hari persandingan abg ku eceh ... 
alhamdulillah rezeki ..ada lagi dua orang yg dapat ..
nak tahu siapa ?
jom kita terjah hek2
sape yang kutuk2 segmen abg ben tu sila dtg sini cek mahu bagi penampo dua tiga das...
berbaloi2 wessss ~ 





Comments

padlie said…
best x2..
banyak tu hadiah
tahniah yer :D

Entry terbaru padlie: Bestnya jadi V.I.P.
tomato said…
weehuu , syioknyeh !! XD
Sunah Sakura said…
waaaa~~~~~~ bestnye~~~ huhuhu....tapi tak jeles, ok? :p
Ujang9897 said…
mcm lebih kurang sama jer hadiah kita..=)
yatie's EPISODE said…
wahhh... byk tuu hadiah. hehe
tahniah yaaw. (:
Zue Sancer said…
tahniah..sy pon dpt songkek gak..dari....hohohohoho nnt ley apaki sesame hehhe
Tok Jabit said…
Salam.
Uh dah tau umah Qaseh dah .. lepas ni leh la datang beraya .. hehehehe
Tok Jabit said…
Oppsss .. BTW .. tahniah sekali lagi.
ejulz said…
wah!! tahniah ek.. ejulz x menang2 lagi ni.. heHe

Jangan lupe singgah n komen k.. :)

New Entry "Sejarah 2008 berulang?!! "
Hajar Hasan said…
wah! seronoknya. tahniah kak qaseh.
tak dpt join segmen en.ben tu la.mse tu x de blog lg. ngee~ congrats ya! ;)
MOMMY CGG said…
waa..santek blog:)
GADIS INI said…
seronok nye..tahniah qaseh,,
ZianaRazali said…
wahhh..dapat songket tuu..taniah2..tumpang gembira..hehe
aDisH.sHidA said…
waaaaaaaaaaaaaaaaaaah dah dapat erk....bape barang semua nya qaseh...kain pasang tu wna olen erk
MIMIE AIZA said…
waaahhhh... cantek laa.. jelesss
ahhahaa
Diya Edhayaa said…
wah2!! tahniah qaseh,,,
lawa lah belog qaseh yg baru ni..
ni mst addict pink kn.. heheh
Qaseh Dalia said…
padlie -
rezeki hehe tq ye
Qaseh Dalia said…
tomato -
nak ke amek lah hihi
Qaseh Dalia said…
sunah -
yeke xjelez haha
Qaseh Dalia said…
ujang -
mmg sama pun hik2
Qaseh Dalia said…
zue-
hah dr sape tu ye
Qaseh Dalia said…
bro hasrul -
haha amboi dtg je kikiki tq bro
Qaseh Dalia said…
ejulz -
nak menang camano tak masuk hehek
Qaseh Dalia said…
ejulz -
nak menang camano tak masuk hehek
Qaseh Dalia said…
hajar -
xpe dear nnt nex time okeyh
Qaseh Dalia said…
anayana -
tq dear
Qaseh Dalia said…
shida -
tah lah bape xkira tp same lah mcm shida ..warne peach tu dlm gmbar nmpak mcm olen
Qaseh Dalia said…
dek mimie-
nnt sis bg haha tggu kaye lu
Qaseh Dalia said…
diya -
mmg addicted tahap gaban haha
back to top