BLOG 500 MENCARI HARTA KARUN : Soalan Terkumpul

3 ulasan:

assalamualaikum...
segmen soalan terkumpul yeahhhh






1 ) Siapakah penaja rasmi segmen 500 BLOG MENCARI HARTA KARUN ini ?





2)" BERIKAN 10 JENIS PRODUK YANG DIJUAL DI BLOG PENAJA RASMI SEGMEN 500 BLOG MENCARI HARTA KARUN "

1-Beauty umaira
2-Detox Footh Patch
3-One Drop Perfumes
4-Vitamin C n Collogen
5-Sabun Susu Beras Citra
6-Perfume Paradise
7-Sabun Eumora
8-Genius Extra
9-Kapsul Thanyaporn
10-Cocoa Collogen

soalan 3

33 = 13
19 = 6
166 = 8
184 = 1
211 = 4
259 = 13
512 = 1
523 = 6
524 = 3
489 = 4



jawapannye :

BEN DAN BLOG


soalan 4
" 450 kebawah .. naik 40 ... lompat ke atas lagi 10 .. lepak sat ... tengok bawah ... bosan .. jalan kaki lak... 5 langkah ke bawah .. dah penat ... Tak de kaitan dengan THE A TEAM ... boring.. lari laju laju 100 langkah  ke bawah ...  haaa... sampai dah .. ni baru best ... Eh.. blog sapa ni ?  "

jawapannye :
no blog yang ke 505 

jawapan matematiknya..
450-40 = 410
410 - 10 = 400
400 + 5 = 405
405 + 100 = 505


soalan 5

" SALAH KIRA LA AWAK TU ! " ( Beri nama pemilik blog ini )
(2+2=5)

namanya "2+2=5"


hati berbicara :
thanx kat abang ben menganjurkan segmen last yang mencabar minda ni..hahahaha... dah lah otak ni slow...kikikiki papepun enjoy dengan segmen abang ni...yang ni lah yang paling mencabar rasanya...hehehe... thanx sekali lagi...waktu ni berdebar2 tak tido tunggu pukul 10 (tipu je) hehehehe... mesti semua dok tilik jam ye .. tunggu pukul 10 hahaha kelakar ase.. sila tutup mulut anda ye ... papepun siapa lah pemenang yang bertuah tu ye...huhuhu ramai betul pesaing2 antarabangsa hehehe...hope abg sentiasa success n tunggu kemunculan abg dalam majalah nanti..jeng3x... excited kan... trimas n assalamualaikum... 

3 ulasan:

  1. alamak qaseh pun dpt jg jawapan no.3 tu... bravo

    BalasPadam
  2. wes, da tau sape mng blom??
    haih, tak dpt join ang ngn ujang, klu tak mesti kite top 3.hahaha

    BalasPadam

♥Kadang2 Allah sembunyikan matahari..
Dia datangkan petir dan kilat..
kita menangis dan tertanya-tanya,
kemana hilangnya sinar...
Rupa2nya.. Allah nak hadiahkan kita pelangi♥

♥SEMUA CERITERA DALAM SEBUAH PELANGI♥
qaseh bukan pelangi , qaseh cuma qaseh , qaseh tak cantik macam pelangi tapi.... qaseh tetap ada di sini walau pelangi dah pergi..

No reproduction of the materials from this website and its accompanying associative social media channels are to be used in other third party sites without written a consent by Qaseh Dalia

All images, text and video content used must first be given permission by author.

For further inquiries, shoot an email at:
dalia_adelia@yahoo.com
@2010 | www.qasehdalia.com