5 Jan 2011

Blog tak mahu buat perubahan macam facebook ke?

Assalamualaikum..
selamat petang sume..tengah geli hati ni...
nak tau kenape?mane boleh bagitahu rahsia ~
hurmmmm blog ni xmau buat perubahan ke..
macam facebook tu ...macam2 ada..
contohnye:
bez kalau blog ada notification hehehe
 bez kalau blog tu boleh bagi idea 
bez jugak kalau blog leh tahu siapa2 yang kutuk
bez lagi kalau blog ni akan update sendiri miahahaha..
bez kalau blog ni blogwalking sendiri
bez kalau dapat block orang2 yang jahat ..
miahahaha dengar lah matahariku suara tangisan ku.. ~

 bez lagi dapat joget macam ni hahaha
Unknown said...

geli ati nape mek? Hahahaha gah gelak kat lantai neh tgk pic 2....wahhhh byknye nak suh blog diupdate haha...yg ade skrg dah mencukupi le hehe

Unknown said...

memang best.. kalau boleh update status selalu..tp x perlu kot nak jadi mcm facebook..nanti terlampau crowded plak..

biarlah blog kekal dengan identiti dia..x gitu..wat pe nk follow style orang kan..

Unknown said...

waa.a...tarian pe 2... seksi abes pkai skirt...huhu

Qaseh Dalia said...

@KyLe
hahaha gurau je cuk ..ngah bosan xtau nak tulis pe dahhh comei pe joget camtu

Qaseh Dalia said...

@Rozuan Ismail
hehe rozuan .. dalia juz suka2 je.. hik2.. ye lah blog skang pun dah ok jugak

Qaseh Dalia said...

@misz sheyla
ini tarian huga3x,,,haha nak join x dear

Unknown said...

golek golek tarian zapin. geli hati tengok gambar tu. hehehe :) best jugak kan kalau blog ada notifications :)

sha_qistina said...

Qaseh~liuk lentoknyer..nak join leh x..hhahaha..

Qaseh Dalia said...

@Miza Yusof
hahaha tarian mengada ... ekekeke a.ah kan sis.. ade notification bez dah

Qaseh Dalia said...

@sha_qistina
hahaha teruja ke ..meh2 join joget

Sunah Sakura said...

tu bukan blogger namanya qaseh~ tu facebooklogger~ :D

Qaseh Dalia said...

@Sunah Mohammad
hahaha nnati lah qaseh cipta ye

man yusoef said...

haha...tu facebook berbulu blog tuh..hahaha

sakinah said...

ahahaha.....btol2...comey menari cm2...

Ujang9897 said...

hahahaha...adoiyai..gedik gila si sue nie joget...hahahaha...

Woofer Storm said...

bez kalo dpt tahu spa yang selalu kutuk2 kita tu,mcm org tu bgus sngt,heheee
takde identiti diri kot,hehee
nak ikut joget ,bole?ahahahaaa

Qaseh Dalia said...

@man yusoef
hahaha ade pulak berbulu ye...

Qaseh Dalia said...

@sakinah88
comey ye meh menari same2 hik2

Qaseh Dalia said...

@Ujang9897
mane de gedik..ni lah tarian yang bagus ...sentimental haha

Ujang9897 said...

hahaha..adoiyai...takleh tahan gelak..sampai terkentut2..

Qaseh Dalia said...

@Woofer Storm
hahaha woofer xleh joget... censoredd kah3x

Qaseh Dalia said...

@Ujang9897
ujang xsenonoh haha...

Anonymous said...

hehe2...btoi2..;)

Luqman Zakaria said...

kalau wat cam facebook mmg x seronok ;a!

Rara Farah said...

chtek plak pic tuh..hahaha..tp awat kepala besaq

kai azmier said...

samapi gitu sekali nak blog ni berubah ea.. tak leh kot kalau letak notification sumer.. nanti blogger.com ni kena saman dengan mark zuckerberg dan susah..

tengkorakemas said...

nanti dah tau nak panggil apa lagi kat blogger ni haha,

tarian tu comel XD

Qaseh Dalia said...

@Rara Farah
terlebih pk tu pasal besaq haha

Qaseh Dalia said...

@kai azmier
hahaha alololo gurau2 je bukan betulll

Qaseh Dalia said...

@tengkorakemas
panggil bloggom hehe cantek ke tergoda