Search

Qaseh Dalia's Blog

Bila Hati Berbicara

pemenang paling kreatif dimenangi oleh ~

Assalamualaikum...
ok hari ni last pemenang untuk edit foto contest...
so tamat lah pemenang2 untuk my contets..
yang xberjaya ampun kan dalia..
xmampu nak pilih kesemuanya...tapi jutaan time kaseh sbb join ye...
walaupun last2 minit still ada orang join support my contest..
tq so much...kerana dirimu begitu beharga...

khaliesah dapat pemenang paling kreatif jom tengok pic2 dia edit...

sebelum editing

selepas editing..

tahniah kepada khaliesah... u win dear...gurl ni wah cantek editing ni n so kreatif... tq dear join my contest...n dear bertuah...hehe dalia suka editing ni...macam di alam fantasy pulak ye... xmo bebel panjang2 hanya tahniah yang mampu di berikan..hope dapat menggembirakan hati dear ye...
bagi email or no fon ye.....

hati berbicara "
 thanx to all...skang dah tamat lah sesi2 contest2 ni....letih jugak ye...hehe papepun dalia harap u olz sentiasa support dalia...dalam berblog hehe...n hope u olz dapat jadi yang terbaik antara yg terbaik sekian 

Comments

Unknown said…
congrat pada pemenang plg kreatif...hadiah mintak kat cik dalia mucuk k hehe
Unknown said…
wow! tahniah pada pemenang. memang cantik gambar tu :)
zazaw said…
dah agak dah . die mesti menang punyaa , HEHE
AZIMAH ZAINUL said…
uwaaa~ cedeynye...xmenang..dalia, wt contest ni lg~~~~~

hee~ tahniah..=)
Ujang9897 said…
wow..mcm filem avatar...

wei hadiah ujang mane
Sunah Sakura said…
ouh, menarik sungguh ini gambar! hehe
Anonymous said…
Bagus betul dia edit. Tahniah. Memang layaklah..!
HadifaR_LoVe said…
Dah agak pemenangnya...tahniah...
caliph shuriken said…
congratz kpd pemenang ^^
Edrina Zulkafli said…
Tahniah kepadanya ... ;)





http://edrina-dafinites94.blogspot.com
khel said…
tlg jgn approve komen sy yg tu, ade nom dan emel sy tu...

anyway thnx...
khel said…
thanx...

sgt..sgt...
Unknown said…
wah.. yang ini memang kreatip.. memang sgt patut menang.. TAHNIAH..