26 Feb 2011

Baru Lepas Terjah ~ bila Qaseh jadi Pelakon ~

http://coratcorethujungjari.blogspot.com/2011/02/tuan-direktor-pilih-kasih-eh.html
(jadi adik ayin..haha bez cite ni ~ tapi apsal de ujang ngokngek tu tbe2 jadi romatik ceh haha)


http://wacanaku2009.blogspot.com/2011/02/tuan-direktor-pilih-kasih-eh.html
jadi saudah lah pulak haha... 


http://azfar9897.blogspot.com/2011/02/tuan-direktor-pilih-kasih-eh.html
jadi cikgu qaseh (ujang bengong)


http://azyaleeya92.blogspot.com/2011/02/tuan-direktorpilih-kasih-eh.html
jadi ibu weiii (tau lah penyayang haha)


http://decadeworld.blogspot.com/2011/02/tuan-direktor-pilih-kasih-eh.html
jadi bini pejal ..di cop kayu tiga ampeh fakhrul ngek haha


http://afifahaddnan.blogspot.com/2011/02/tuan-direktor-pilih-kasih-eh.html
jadi watak mak haha... bez ~


http://aremelyna.blogspot.com/2011/02/tuan-direktor-pilih-kasih-eh.html(adek ku)
jadi mak temah haha dalam cite qaseh jadi joyah jebong ..kah2 wekkk


http://yslgalz213.blogspot.com/2011/02/tuan-direktor-pilih-kasih-eh.html
jadi heroin peeewweeettt malu aiii ~ haha


http://iqbalhakimi.blogspot.com/2011/02/tuan-direktor-pilih-kasih-eh.html
jadi heroin ..jadi awek iqbalhakimi ceh haha


http://puteri-katek.blogspot.com/2011/02/tuan-direktor-pilih-kasih-eh.html
jadi heroin lagik tapi heroin kencing atas tilam ampehnye budak haha


http://www.sunahsukasakura.com/2011/02/tuan-direktor-pilih-kasih-eh.html
jadi ummu qaseh ibu kepada luq2 haha tapi bez cite ni ...


http://wwwbucklemyshoes.blogspot.com/2011/02/tuan-direktor-pilih-kasih-eh.html
jadi awek garang haha


http://fadzli-rt.blogspot.com/2011/02/tuan-direktor-pilih-kasih-eh.html
jadi pengarah direktor ehem2


http://ieanchip.blogspot.com/2011/02/tuan-direktor-pilih-kasih-eh.html
jadi joyah haha


hati berbicara :
tq sume2 yang amek qaseh jadi watak haha...sume ade bakat neh ye ..
boleh lah apply jadi pengarah nnt kah2x...

annaitazzi said...

phewiiit....famous ouh....dah leh jd artis nie...heheeheh

Unknown said...

huyoooo..pemesnyer...

Unknown said...

as salam..
hehe..
qaseh, sok2 kalau ada segmen macam tu lagi, say ketengahkna watak qaseh ya~

segmen kali ni banyak ketengahkan ujang.haha

:p

alkisah69 said...

wow...singgah sini...qaseh...

~..Lesung Batu..~ said...

makcik temah,, oh makcik temah,, senah jibong datang ni..=p

bantalbucuk said...

ada yang cakap jadi awek garang tu..hehe ^_^

Kechik Itu Comel said...

saya ada letak backlink anda kat cni..=)

http://jarijemariemas.blogspot.com/2011/02/blog-yang-best-untuk-diterjah.html

akufakhrul said...

muahahahahahha...kre ok la tu..bru kayu 3..lum kayu 4 lagi..hahahahha..ok la bini pejal..wangi kot dy..klu ujang...errrrr? opsss...ujang..aku xkata ape2 pun ea..hihihihi

muhammad iqbal hakimi bin tahir said...

pakwe cik waseh datang ni..errr..kang ada orang marah..bahaya =D

aliarosli said...

hahhah,banyaknye
ade dalam 14 kan?? ke salah kire??

taknak mintak upah berlakon??
share sini sikit

Qaseh Dalia said...

ana izzty -
xde maknenye nak femes2 hehe

Qaseh Dalia said...

pokniq -
femes mende gop wekkk

Qaseh Dalia said...

fadhli -
xpe tade hal pun lah

Qaseh Dalia said...

alkisah -
yuhuuuu hehe

Qaseh Dalia said...

senah jebong -
haha abe jali mane?

Qaseh Dalia said...

bantak bucuk -
tahu xpe hahaha

Qaseh Dalia said...

nour akmal -
tq dear huhu terharu

Qaseh Dalia said...

fakhrul -
jahat ! hahaha saye setia lalal xmo jadi bini pejal sume bucuk haha

Qaseh Dalia said...

iqbal hakimi -
haha xpe lah berlakon je tu kan haha... ngade marah dia marah dia

Qaseh Dalia said...

bun -
haha xpndai nak berlakon

kay_are said...

tuan nye blog lak, leh r siap sedia nak debut jadi pelakon.. ^^