23 Feb 2011

Im Blogger Pilihan Sahabat Blogger ~

Assalamualaikum semua selamat pagi ~ 
korang sihat ?kalau tak sehat cari doktor2 ensem ye sebab kalau cari doctor tak ensem makin tak sehat lah jawabnya ! haha oppsss ade doc ke kat sini ... hihi doc nampak ensem "tudey" (takut)..tadi kan kan kan masuk keje open laptop .. mula2 bukan tap facebook lepas tu tab blog abg ben lepas tu tab blog sendiri...masuk facebook ..pastu masuk sahabat blogger .. n then mata tertancap kat satu post by atiQ..nampak macam muke haku je ...n then tengok2..yabedaaaaa beduuuuuuu muahaha ape2?..tengok kat bawah ni ha (dengan aksi lagak)

kenapa dalia terpilih ?sebab hari tu bro framestone ada buat satu segmen ...

hati berbicara :
tq so much sebab hari ni bro, atiq n admin2 memilih blog dalia sebagai blogger pilihan ...huhu terharu sangat2 ...tq so much olz ...love u muah3x...!
dalia rasa ni macam satu semangat kat dalia even dalia tahu blog ni banyak kekurangan ..:D 
n ada lagi satu semangat yang datang ..nak tahu ape?
next entry ~
Ujang9897 said...

jelesnya..tau la dah popular..=)

forever love said...

nak tahu satu lagi kejutan tue apa...

Qaseh Dalia said...

ujang -
hampeh ayat xleh blah hihihi..sindir le tu ..jap g masuk blog ujang eh ...:p

fikri razali said...

congrats

Nuruashia said...

beshnyee jd sys qaseh :)

Anim Azhari said...

wah!! tahniah3x hehehe

SaYraH WonDerLanD said...

Wah best kot. Tahniahhh!!

Tok Jabit said...

Salamm .. fewitt ... :) saya tak nak jadi blog pilihan qaseh ke? hehehehe

zacky786 said...

wahh..~ :D

Bobo said...

tAHNIAH!:)

fyna ahmad said...

waaaa..beshnye...
;)

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ said...

femes la... nak signnnn :)

Sunah Sakura said...

wehuuu~~ cik qaseh jadi pilihan di hati i sampai bila2~~ buka hari rabu jek~ hahahaa!

annaitazzi said...

wiiiwiitt..hehhe... :)

Lea Isnawi said...

wahhhh...femes la u pasnie

aLieF si Muncung ManiS said...

tahniah awak...bila la blog alief akan terpilih..huhuhu..tunggu blog alief stabil mcm blog awak kot.huhuhu..awak,,tahniah sekali lagi..btw,,di sini ada sorang doctr..nama dia doctr alief..tapi,,doctor tak grade lagi..haha..

Qaseh Dalia said...

forever love -
kejutan bila kita di hargai hehe

Qaseh Dalia said...

fikri -
tq so much

Qaseh Dalia said...

nuruaisha -
ape yg bez tu dear ..xde pe yg bez pun

Qaseh Dalia said...

specky gurl -
tq dear hehe

Qaseh Dalia said...

sayrah -
tq yunk

Qaseh Dalia said...

bro hasrul -
always jadi pilihan di hati lah hik2

Qaseh Dalia said...

zacky -
wekkkk haha

Qaseh Dalia said...

bobo !
tq tauuu

Qaseh Dalia said...

fyna -
tq dear

Qaseh Dalia said...

cinta bunga -
sign kat ne tu haha ade2 je

Qaseh Dalia said...

sunah -
u too always in my heart eceh !

Qaseh Dalia said...

ana izzaty -
ehem2 hehe

Qaseh Dalia said...

alief -
alief blog alief dah mantap lol

Shazwan Azizan - wanblur said...

sorry qaseh.. x twu nk letak kat ner tag.. hihi. sorry twu...

http://akuwanblur90.blogspot.com/2011/02/blog-colourful-akuwanblur90.html

p/s: mncari2 post yg x gsnggu cik qaseh.. untuk letak tag nie..

kak dayah eh cantik manis berseri seri said...

berbekalkan nama anam sedara...

jadik nama adik manis yg sebenar ialah....

___________

kak dayah eh cantik manis berseri seri said...

berbekalkan nama anam sedara...

jadik nama adik manis yg sebenar ialah....

___________

Qaseh Dalia said...

Rahsia haha