Saya Ingin Menjadi Blogger Pilihan Di Sahabat Blogger

15 ulasan:
Assalamualaikum semua ~




nama blogger 
qaseh dalia adelia...

kenapa pilih url qasehdalia.com
nama pun qaseh dalia adelia so buat sama macam nama bagi orang mudah ingat sikit..nama anak buah 

berapa lama berblog dan kenapa?
start september 2010 hingga sekarang dah nak masuk 6 bulan dah 
sebab sekarang saya tahu apa yang saya buat ...n now suka menulis walaupun entry kadang tak bagus mcm orang lain..tapi still byk masa untuk perbaiki...bukan senang nak berjaya macam otai2 yang lain tapi insyaAllah boleh selagi mampu

yg saya harapkan dalam dunia blog
sama2 berganding bahu saling bantu membantu ..tak harapkan sangat popular yang ada..tapi saling memberi info yang berguna..dapat berkenalan dengan mengikat satu tali persahabatan yang ikhlas bukan hanya kutuk mengutuk2..hope one day kutuk mengutuk lenyap dr dunia blog n sume orang dapt fikir ke arah positif ~ 

sb bagi dalia..
sangat2 bez!!!!!!!!!!! holiauuuu ramai dapat kenal2 ...kat blog pun kita tak dpt beramah mesra sangat kan..so sb ni jadi jalan untuk mengeratkan agy silaturahim..bergurau senda..kongsi pendapat n share everything..macam one family ~n then boleh promote2 blog bila ada update baru diorang akan tahu..n then boleh lah tahu serba sedikit info yang kita tak tahu ..

15 ulasan:

  1. as salam..
    mana komen saya hilang ni? tadi ada?
    mesti si ujang gigi-gila remaja gila.

    oh..suka baca.nak kena ingat ni

    0_0"

    BalasPadam
  2. lama xjenguk cik qaseh.baru dapat online selepas dua hari =P

    ada contest ke segmen ni?

    BalasPadam
  3. wow br lagu berblog tp rmai follow..ape rahsia kamu ye? da thap 1/4 otai da ni..

    BalasPadam
  4. blog yg menarik mesti rmi yg jd follower n byk info2 yg dpt dikongsi bersama2 n yg penting blog cute n pink :)

    BalasPadam
  5. semoga berjaya qaseh, blog ang mmg da jadi blog pilihan den dr dulu. nice:)


    kyle jgn jeles ngn komen aku ni, kang aku hemtam ko.hahaha

    BalasPadam
  6. fara suka baca entri qaseh..heehee peminat tetap ♥

    BalasPadam

♥Kadang2 Allah sembunyikan matahari..
Dia datangkan petir dan kilat..
kita menangis dan tertanya-tanya,
kemana hilangnya sinar...
Rupa2nya.. Allah nak hadiahkan kita pelangi♥

♥SEMUA CERITERA DALAM SEBUAH PELANGI♥
qaseh bukan pelangi , qaseh cuma qaseh , qaseh tak cantik macam pelangi tapi.... qaseh tetap ada di sini walau pelangi dah pergi..

No reproduction of the materials from this website and its accompanying associative social media channels are to be used in other third party sites without written a consent by Qaseh Dalia

All images, text and video content used must first be given permission by author.

For further inquiries, shoot an email at:
dalia_adelia@yahoo.com
@2010 | www.qasehdalia.com