Search

Qaseh Dalia's Blog

Bila Hati Berbicara

Tempat Menarik di Ipoh | Gunung Lang Tempat Cantik Untuk Bergambar

Assalamualaikm 
Holla gais , macam dah lama je peram gambar-gambar bercuti dalam laptop , so marilah kita cipta kenangan dalam blog . Hari tu aku pergi ke Ipoh sempena birthday Rayyan , kitorang menggembirakan dia di Lost World Of  Tambun (nanti aku blog) ! Kecik-kecik dah masuk waterpark , dulu a…

Sedapnya Portuguese Chicken Burger McDonald's | Meh Nak Ajar Cara Dapatkan Diskaun

Assalamualaikum, ramai tak peminat McDonald's yang sedang baca neh ? Sebab qaseh nak bagitahu 2 good news untuk korang ! 
olá, como vai você? 
Haaaa selalu bila makan McDonald's asyik nak cakap korea je kan sebab sebelum ni dah selalu makan Spicy Korean Burger (Burger Korea Pedas), good ne…