Qaseh Dalia's Blog

Bila Hati Berbicara

Tempat Menarik di Ipoh | Gunung Lang Tempat Cantik Untuk Bergambar

Assalamualaikm 
Holla gais , macam dah lama je peram gambar-gambar bercuti dalam laptop , so marilah kita cipta kenangan dalam blog . Hari tu aku pergi ke Ipoh sempena birthday Rayyan , kitorang menggembirakan dia di Lost World Of  Tambun (nanti aku blog) ! Kecik-kecik dah masuk waterpark , dulu a…

Sedapnya Portuguese Chicken Burger McDonald's | Meh Nak Ajar Cara Dapatkan Diskaun

Assalamualaikum, ramai tak peminat McDonald's yang sedang baca neh ? Sebab qaseh nak bagitahu 2 good news untuk korang ! 
olá, como vai você? 
Haaaa selalu bila makan McDonald's asyik nak cakap korea je kan sebab sebelum ni dah selalu makan Spicy Korean Burger (Burger Korea Pedas), good ne…
back to top