My First Contest dan Follower ! Follower penting kah?

Assalamualaikum aku tengah mencari follower yang ke 4ribu , mana tahu dapat something special ... ops sory aku bukan nak buat contest lagi , cuma jus…

Bertapa di Dapur Tanpa Sempadan Che Mat Gebu

Assalamualaikum .. ahad yang lepas 27 oktober , qaseh pergi lagi bertapa di sedenak rumah pakcik mat gebu , kiranya ini kedua kali qaseh bertapa kat …

Mr.Steak House better than Mr. arrogant

Assalamualaikum first , qaseh nak wish selamat hari raya aidiladha buat semua , lagi dua tiga hari je lagi kan .. tahun ni kat rumah ada buat majlis…

Berpaintball Lagi !!!!

Assalamualaikum Again and again , bila dah gian apa lagi orang ajak turun padang sekali lagi , kita ON je .. bytheway kali kedua berpaintball bersa…

Antara Rela dan Redha..

Assalamualaikum .... Waktu ni aku termenung sendirian di depan laptop bertemankan lagu-lagu dari suria fm , berfikir tentang sesebuah hubungan , hubu…

Paintball di Taman tasik Cyberjaya : Belajar Berperang

Assalamualaikum... akhirnya jumpa jugak tetikus , merata cari tadi rupanya duk belakang laptop je ! so hari ni aku nak cerita satu kisah perang yang …

Recent Post

Jangan Lupa Follow!