Qaseh Dalia's Blog

Bila Hati Berbicara

My First Contest dan Follower ! Follower penting kah?

Assalamualaikum
aku tengah mencari follower yang ke 4ribu , mana tahu dapat something special ...

ops sory aku bukan nak buat contest lagi , cuma just nak mencerita dan kaitkan antara contest dan follower , kira macam mengimbau balik zaman kegemilangan contest , siot je ..ok first-first aku berblog…

Bertapa di Dapur Tanpa Sempadan Che Mat Gebu

Assalamualaikum ..

ahad yang lepas 27 oktober , qaseh pergi lagi bertapa di sedenak rumah pakcik mat gebu , kiranya ini kedua kali qaseh bertapa kat rumah beliau ,alkisahnya mawardi yunus dan mk syahir blogger hebat ajak pergi , siap buat pengumuman lagi , tak cukup pengumuman kat kedai mamak sambu…

Mr.Steak House better than Mr. arrogant

Assalamualaikum

first , qaseh nak wish selamat hari raya aidiladha buat semua , lagi dua tiga hari je lagi kan .. tahun ni kat rumah ada buat majlis akikah ,jemputlah datang semua ye ekeke kat terengganu .. maybe last update la kan sebelum raya .. putrajaya ni banyak sangat bagi kenangan , rasa na…

Berpaintball Lagi !!!!

Assalamualaikum

Again and again , bila dah gian apa lagi orang ajak turun padang sekali lagi , kita ON je .. bytheway kali kedua berpaintball bersama blogger .. kali ni 18 orang turun padang .. kureng dari sebelumnya Almaklumla .. mggu lepas baru main kot ..kata bulanan ni da jd mingguan pulak ah…

Antara Rela dan Redha..

Assalamualaikum ....

Waktu ni aku termenung sendirian di depan laptop bertemankan lagu-lagu dari suria fm , berfikir tentang sesebuah hubungan , hubungan yang separuh jalan , putus di tengah jalan , putus yang bersambung atau mungkin kekal abadi hingga ke akhir hayat .. 
takdir bukan ? semua tu buk…

Paintball di Taman tasik Cyberjaya : Belajar Berperang

Assalamualaikum...
akhirnya jumpa jugak tetikus , merata cari tadi rupanya duk belakang laptop je ! so hari ni aku nak cerita satu kisah perang yang dasyat .. alkisahnya ..

sebenarnya aku tak pernah main PAINTBALL ini .. so ini kalilah aku join atas desakan  ajakan kawan-kawan blog , dalam hati ni …
back to top