Search

Qaseh Dalia's Blog

Bila Hati Berbicara

Menyahut Cabaran Ben Ashaari ,Doakan Qaseh

Assalamualaikum ,
 

Pergh hari ni aku di cabar oleh otai ben 10 , actually cabaran bermula semalam di group kitorang , cabaran apakah itu tadaaa daa daaaa , pergh aku kena diamkan diri dalam masa 24 jam tapi tak cakap pulak kat mana kan ,tempat patut aku diam , aku anggap je lah dalam group kami , so jari-jari ku hari ni banyak pulak rehatnya , dari semalam kebosanan , perghhh ni memang penderaan mental , tapi aku ni banyak cakap sangat ke ? huwaaaaa oke oke pasni nak jadi pendiam buat selamanya lah gitu .. sobssss

jap2 korang nak tahu apa yang korang dapat kalau qaseh diam ? tadaaa daaa korang kena tunggu dekat alamanda ok ! dapat tengok free show , haaaiiiiiiii bukan benda senang kot nak tengok otai buat something kat tempat umum bhahahaha... bukti ni bukti !kalau g mahkamah surely menang punya hakhak ..

tinggal berapa belas jam je lagi ! 
chaiyok qaseh chaiyok ! 
ramai pulak yang support aku suruh diam , kurang ajarin punya budak2 ni ahahahaha
p/s : senda gurau group ku syg .. ;p

Comments

Unknown said…
hahahaha.. menang ke kes ni??
Ooh Deo said…
Esok kat Alamanda yeh? Okeh.. Nak kena bawa paperbag skali..
MK Syahir said…
hahahahahahahahahahahahahahaa

ayokkkkkkkkkkkkkkkkk
Yanty Lee said…
Chaiyok Qaseh!!!!!!

Hidup Qaseh!
Unknown said…
fighting qaseh...

macam x sanggup nak tgk jer abg ben berlari
Hidayah said…
Wakakakahkahkah.. bercakap la qaseh.. tak sanggup qhaliff tgk daddy dia buat mcm tu...
zareliqa afiqa said…
haha.. chaiyookkk !
Hey B! said…
hahaha.. chaiyok2!!
muja said…
wakakkakkaa kih3,, hadeiii,,, tak nak gi alamanda :P
Bro Framestone said…
Kalau lajak jadi 48 jam... apa yang akan terjadi ek...

Hope ditunaikan ek.
Que Achmad said…
huhuhuhu, beratnanang...
Yana Sakura said…
Hahaha.. Gasakkk haa..adoyaii...