Search

Qaseh Dalia's Blog

Bila Hati Berbicara

Holla !

Anything can email me at dalia_adelia@yahoo.com
I'm Qaseh Dalia

Alkisah dapat laptop free dengan berblog

Assalamualaikum

macam tak percaya kan , banyak pulak qaseh menghupdate blog sejak dua menjak ni , ape suda giler kah qasehan ni , arghh pergi menangis di kuburan sama ~ (terpengaruh dengan ayat ben ashaari)

hari tu , sedih sangat nak cerita .. tapi teruskan jugak menaip dengan linangan air mata yang berlinang ..hari tu kan uwaaaaa ,maaf tak dpt nak membendung segala kesedihan yang terbuku-buku , ok siriyes , hari tu kan ! keyboard laptop dah hilang di mamah dunia , prfttt nasib baik la bukan laptop aku , kalau tak mau guwa bukak langkah seribu ! eh bukak silat terbang pinggan mangkuk .. tengok kat bawah ni !! (marah ni marah)

cuba korang bagi aku nasihat patut tak patut aku tutup blog dengan keyboard yang rongak mcm pakcik sebelah umah aku dulu-dulu masa kat kg , masa tu tak silap , aku umur darjah 6 ,patut tak ! haa korg plak aku mrh nnt .. ni semua anak buah-buahan ku punya psl .. ulang lg sekali nsb baik bukan laptop aku .

tapi sekarang tidak sedih lagi , qaseh dapat laptop free kerana berblog , haaa hebat tak hebat berblog ni .. nak tengok tak laptop baru qaseh .. tadaaa daaa daaaaa ~ 


dengan berblog macam-macam boleh dapat , henfon la , duit la , travel la , jumpa kwn2 baru la , mcm2 la .. tapi tu bagi blogger2 yang hebat2 la , kalau mcm qaseh laptop ni sebenarnya belas qasehan seseorang la, ni laptop si dia la kikiki jangan mare ~ tq sebab sudi bagi nnt saya kumpul duit saya beli baru , then saya bagi balik .. yang baru di puja yang lama di tinggalkan eh eh .. tq so much =) terharu sambil lap ingus .. 

nape macam gedik je entry kali ini , kadang-kadang di suatu waktu perempuan itu boleh berubah-ubah ,so itu sangat normal .. bye =p



Comments

Unknown said…
wah..tuah badan..ekeke.. rezeki jgn ditolak.. >.<
muja said…
untungla ada orang bagi laptop,, tittew beli guna duit tabung haji je,, sadis :'(
KongsiBlog said…
nice.. lepas ni,..bole update bebanyak.. :)
Ooh Deo said…
Bagusla ade qasehan dari kekasih...eh? Hahaha..
Unknown said…
wah ! bestnya... hahaa
Unknown said…
wah, seronoknya
kalau ada lagi yang nak bagi pinjam
bagitau ke sini je
kita terima dengan hati lapang
Unknown said…
best la.. sape pulak nk bg kte laptop ni eh? Nk jugak.. laptop dh bbulan masuk icu. haha
Yanty Lee said…
Nak satu sugar daddy please!
bee said…
sebenaqnya dia nak suh qaseh hapdate blog dia skali tu... nampak tak permainan dia?? hakhak... terbang laju-laju....
Sue Izza said…
gediknya entry....hahahahhahaa....