Search

Qaseh Dalia's Blog

Bila Hati Berbicara

Aidilfitri 2019 | Dapat Juga Berkumpul Dengan Sahabat Tersayang

Assalamualaikum Macam lama tak blog tentang personal life, setiap kali nak update je ada je halangan (baca:alasan! Padahal pemalas!) By the way setelah sekian lama tak menaip tentang personal life, meh la mulakan dengan cerita waktu raya tempoh hari, my wish termakbul bila dapat juga beraya bersam…

Pentingnya Pemakanan Sunnah Untuk Kesihatan | Jom Cuba Surya S Great Grain

Assalamualaikum
Holla gais ~ ramai tak yang masih mengamalkan pemakan sihat dan makanan sunnah dalam kehidupan harian ? Atau nak cari makanan sunnah ni agak susah dan melecehkan di tambah pula dengan harga yang agak mahal, hurmm kadang tak di nafikan nak cari satu-satu makanan sunnah ni agak susah…

Surya S Great Grain | Minuman Kesihatan Untuk Gaya Hidup Sihat

Assalamualaikum 
Selamat hari raya aidilfitri korang semua, amacam Ramadhan dan Aidilfitri tahun ni? Ada yang terlebih makan atau pun tak tercapai lagi azam untuk diet ? hehe tu lah siapa suruh makan tak ingat dunia :p tapi takpe bila dah ada niat untuk diet atau kuruskan badan, pasti banyak cara …