Bercuti di Gold Coast Morib Water Theme Park Resort

Assalamualaikum u ols  Akhirnya dapat jugak qaseh update tentang percutian kali ini , GOLD COAST australia  MORIB , first bagitahu kakak nak prgi brc…

Pulau-Pulau Menarik di Terengganu

PULAU REDANG  Pulau yang terpanjang di antara sembilan pulau di sepanjang Laut China Selatan yang terletak di luar pantai Kuala Terengganu  Pulau Red…

BR1M ONLINE - ebr1m.hasil.gov.my

Assalamualaikum Sudah daftar dan kemaskini borang permohonan anda ? Borang online bagi BR1M 3.0 telah di buka di  SINI[klik] atau ingin mendownload bo…

Benci Dia !

Assalamualaikum .... ''kenapa aku benci kau haaa ?'' pernah aku rasa, pernah kamu rasa bila mana hati mu sakit hati , bila hati kamu s…

Sumpah Aku Rindu Berblog Dulu Kala

Assalamualaikum , pembuka bicara  Sejak dua menjak ni aku rasa macam sedih je tengok blog sendiri , update tapi macam tak kena dengan diri sendiri ,…

Peribadi ALLAHYARHAM AHMAD AMMAR [SYAHID YG TERTANGGUH]

Sedikit perkongsian..antara ciri2 peribadi yg ada pd diri Ammar menurut ayahanda dan bondanya : 1. Ikhlas-niat pergi blajar d turki sbb nak mndalami s…

Permohonan BR1M 3.0 (2014) bermula 23 DISEMBER 2013

Permohonan Bantuan Rakyat 1Malaysia (BR1M) 2014 akan dibuka dari Isnin ini sehingga 31 Januari depan, menurut Kementerian Kewangan dalam satu kenyata…

Biodata Izzue Islam , siapakah beliau ?

Siapa Izzue Islam ni ye , handsome betul mamat ni , yang pasti qaseh mula mengenali dia sebagai seorang artis melalui drama SEBENARNYA AKU ISTERI DI…

Recent Post

Jangan Lupa Follow!