Qaseh Dalia's Blog

Bila Hati Berbicara

Lama tak makan PizzaHut | Spend Time Together ~

Assalamualaikum ~ 
Mengidam punya pasal , sebelum Hencik K balik lagi aku dah cakap kat dia aku nak makan pizza , bukan masa mengandung je mengidam , lepas bersalin pun masih mengidam jugak k tapi mengidam mengada-ngada gitu , aku tak kira aku nak jugak makan pizza haha adoii dah jadi mak pun pera…

Bila Rayyan menangis macam kena rasuk

Assalamualaikum ,

Allahuakbar , untuk pertama kali nya berdepan situasi anak nangis teruk macam ni , menggelabah biawak umi ngan dedi .. alkisahnya kitorang baru balik dari Kuala Terengganu , saje berjalan-jalan then tido kat sana semalaman , memang ada bawak ke pantai .. tapi alhamdulillah la bal…

Lepak Dapo Pata Uptown Kontena di Pantai Tok Jembal | Tempat Lepak Best di Terengganu

Assalamualaikum ~ terluah perasaan rindu Ayyan bila dedinya balik , Umi nya pun tumpang gembira , eh eh !  even 2 hari je dedi Ayyan balik kitorang decide nak lepak rumah Kaklongnya kat Kuala Teganu , so alang-alang kitorang pun lepak kat Dapo Pata Uptown Kontena , lama dah sebenarnya teringin nak…

ASIASKIN 3 IN 1 SKINCARE REVIEW WITH SERUM | SESUAI UNTUK LELAKI DAN PEREMPUAN

ASIASKIN SKINCARE | PRODUK UNTUK JEJAKA DAN WANITA UNTUK SEMUA JENIS KULIT DAN SENSITIF - hai readers , im back for another skincare review that i have tried  , btw AsiaSkin masih baru di pasaran tapi dah ramai pengguna berpuas hati dengan produk AsiaSkin dan yang paling best produk ni boleh di pa…

Percutian Bujet Cameron Highland part 1 | Tempat Menarik di Cameron Highland

Assalamualaikum ~ korang pernah pergi Cameron Highland tak ? Best tak bagi korang , tapi kalau pergi tempat mana-mana yang tak best pun jika pergi dengan orang yang tersayang tetiba jadi best , haha .. kali pertama aku datang ke Cameron waktu kecik-kecik dulu tu pun lawatan sekolah , dan kali ni k…
back to top