Search

Qaseh Dalia's Blog

Bila Hati Berbicara

Kelebihan AVCO D’Aura Untuk Kecantikan Kulit dan Rambut

Korang tahu tak banyak sangat khasiat minyak kelapa dara kepada kita, boleh dijadikan sebagai supplement dan juga dalam kecantikan. Waktu mengandung dulu qaseh amalkan minyak kelapa dara sebagai supplement sebab orang kata ia bagus untuk ibu dan juga bayi,dan alhamdulillah takde kesan sampingan pun…

Tips Banyakkan Susu Ibu dengan Teknik Sapuan | Melkful Breast Oil

Assalamualaikum
Bila cerita tentang susu ibu ni kadang-kadang boleh buat kan kita sebagai ibu-ibu rasa down kan, lebih-lebih lagi bila kita rasa susu badan merudum tapi tak ramai yang memahami, sehingga ada yang cakap ibu pemalas, tak jaga makan, tak minum banyak air dan sebagainya. Eyy geram je nak…

McDonald’s Malaysia Tukar Papan Tanda Kepada Mekdi

Hai korang semua, ingat tak tahun lepas McDonald’s Malaysia membuat kejutan yang wow dan mendapat sambutan yang memberangsangkan dari rakyat Malaysia dengan menukar papan tandanya kepada MEKDI di cawangan yang pertamanya di Bukit Bintang.

Kali ni sempena Hari Merdeka dan juga Hari Malaysia, McDonald…

Sale 9.9 dari Pg Mall | Free Shipping dan Diskaun Hebat

Assalamualaikum.
Banyak betul sale yang tengah berlangsung sekarang ye, sale merdeka, sale 8.8, dan sebagainya ~ tapi qaseh tengah tunggu sale besar-besaran ni, haa nak share ke tak dengan korang ni ? Ermm takut nanti tak sempat qaseh nak berebut flash sale, tau lah flash sale tu kan, dah add to car…