Search

Qaseh Dalia's Blog

Bila Hati Berbicara

Wow Bestnya Menang Contest Nestle Oktober ! Jom Join Sekarang

Assalamualaikum Wow bestnya menang contest Nestle ! Eh qaseh belum menang lagi, tapi korang mungkin berpeluang dan guna ayat tu bila menang nanti dengan menyertai contest best  dari Nestle di PG Mall. Caranya sangat-sangat mudah, korang hanya perlu berbelanja barangan Nestle di PG Mall dan pembeli…

iREHAB Pusat Rawatan Untuk Masalah Strok dan Physiotheraphy

AssalamualaikumSekarang dah tak macam dulu kan, semuanya dalam norma baru, kena ikut S.O.P dan sebagainya, memang sangat perlu supaya kita dijauhkan dari Covid19 tapi dalam masa yang sama kegiatan harian jadi melecehkan lebih-lebih lagi bab kesihatan, susulan rawatan dan sebagainya sebab hospital k…

KOI Perkenalkan Siri Susu Biskut Baru Dengan Ovaltine Dan Banyak Lagi

Bubble Tea memang sudah tidak asing lagi dikalangan pecinta minuman di Malaysia. Bahkan semakin hari semakin banyak minuman bubble tea ini yang muncul. Masing-masing dengan gaya penyediaan minuman yang berbeza dan sedikit sebanyak membuatkan kehadiran minuman jenis ini tampak semakin meriah.Tak din…

SWiPEL Serai Wangi Berkesan Untuk Menghalau Serangga Dalam Rumah

AssalamualaikumRumah korang banyak tak serangga macam semut, lipas, cicak, lalat dan sewaktu dengannya ? Sebab rumah qaseh ni paling geram dengan semut tau, sebelum ni tak kronik sangat tapi sekarang makin menjadi-jadi pulak haaa, eh buat macam rumah sendiri pulak kan.Bengang jugak lah sebab depa s…