Hansaegee Nature | Mudahnya Pembelian Produk Kecantikan di Hansaegee.Com !

Assalamualaikum  Holla gais ~ korang lebih suka shopping secara online atau pun memang wajib kena pergi kat kedai , mall dan sebagainya ? Bagi aku ,…

Skin Valet Bangi | Pakej Facial Yang Berpatutan dan Bagus

Assalamualaikum  Pakej-pakej Facial di Skin Valet Bangi | Sebelum ni aku dah share pengalaman berfacial di Skin Valet Bangi dan aku di suggestkan un…

Lazz Susu Kambing Versi Omar Hana Menarik Minat Rayyan

Umi .. Nak susu Omar Hana , Umi... Nak susu Omar Hana ! Sejak dah pandai cakap ni , pantang nampak Umi ke dapur , dan bila masa pulak Omar Hana kelu…

Pengalaman Facial di Skin Valet Bangi | Sakura Glow Facial Treatment

Assalamualaikum  Sakura Glow Facial Treatment di Skin Valet Bangi | Macam lama gila dah tak buat facial muka , agaknya apa khabar lapisan kulit seja…

Review Althea Pore Puryfing Serum Cleanser

Assalamualaikum  Pore Puryfing Serum Cleanser Review | Bila mula berjinak dalam dunia mekap ni , walaupun hanya mekap biasa dan tak tebal , bila mas…

Recent Post

Jangan Lupa Follow!