Search

Qaseh Dalia's Blog

Bila Hati Berbicara

Hansaegee Nature | Mudahnya Pembelian Produk Kecantikan di Hansaegee.Com !

Assalamualaikum 
Holla gais ~ korang lebih suka shopping secara online atau pun memang wajib kena pergi kat kedai , mall dan sebagainya ? Bagi aku , memang aku pilih shopping secara online sekarang sebab nya aku cepat letih nak berjalan haha , dah tua gini lah yooo . Bila shopping online sambil go…

Skin Valet Bangi | Pakej Facial Yang Berpatutan dan Bagus

Assalamualaikum 


Pakej-pakej Facial di Skin Valet Bangi | Sebelum ni aku dah share pengalaman berfacial di Skin Valet Bangi dan aku di suggestkan untuk buat rawatan facial Sakura Glow yang mana sangat sesuai pada kulit wajah yang kusam , kering , tona kulit tak sekata dan juga masalah pigmentasi .…

Lazz Susu Kambing Versi Omar Hana Menarik Minat Rayyan

Umi .. Nak susu Omar Hana , Umi... Nak susu Omar Hana ! Sejak dah pandai cakap ni , pantang nampak Umi ke dapur , dan bila masa pulak Omar Hana keluarkan susu ?


Penangan kartun animasi Omar Hana dalam dunia kanak-kanak memang betul-betul mempengaruhi , pantang nampak kartun Omar Hana di TV , terus…

Pengalaman Facial di Skin Valet Bangi | Sakura Glow Facial Treatment

Assalamualaikum 
Sakura Glow Facial Treatment di Skin Valet Bangi | Macam lama gila dah tak buat facial muka , agaknya apa khabar lapisan kulit sejak dah masuk umur 30-an ni aduhai , jadi baru-baru ni aku pergi buat facial muka di Skin Valet Bangi #treatmentsampaijadi ~ Kena jugak buat facial gais…

Review Althea Pore Puryfing Serum Cleanser

Assalamualaikum 

Pore Puryfing Serum Cleanser Review | Bila mula berjinak dalam dunia mekap ni , walaupun hanya mekap biasa dan tak tebal , bila masuk bab pembersihan rasa macam tak best bila hanya menggunakan cleanser biasa . Sesetengah cleanser tidak mencuci sepenuhnya mekap di muka , sebab tu a…