Skin Valet Bangi | Pakej Facial Yang Berpatutan dan Bagus

2 ulasan:
Assalamualaikum 



Pakej-pakej Facial di Skin Valet Bangi | Sebelum ni aku dah share pengalaman berfacial di Skin Valet Bangi dan aku di suggestkan untuk buat rawatan facial Sakura Glow yang mana sangat sesuai pada kulit wajah yang kusam , kering , tona kulit tak sekata dan juga masalah pigmentasi . Boleh baca di https://www.qasehdalia.com/2019/01/pengalaman-facial-di-skin-valet-bangi-sakura-glow-facial-treatment.html


Mesra Pelanggan , Bersih dan Servis Terbaik

Di Skin Valet Bangi ni aku suka tempat dia yang selesa , bersih , dan ada ruang menunggu yang selesa untuk suami dan anak , kiranya Skin Valet ni mesra pelanggan . Staff pun peramah , soft spoken je bila bercakap dengan pelanggan so aku terasa lebih di hormati , baru lah feel pun tak sabar nak buat facial , dan bilik facial hanya untuk seorang pelanggan 

So entry kali ni , sebenarnya aku nak share tentang pakej-pakej yang ada di Skin Valet Bangi ni , mesti korang nak tahu kan

Haaa sekarang ada sale , ni yang aku buat hari tu , memang glowing kulit muka walaupun sekali buat , muka pun rasa segar je .. for now ada sale tau korang , boleh lah pergi facialkan muka masing-masing 

Pakej-Pakej / Facial Treatment Yang Ada di Skin Valet Bangi 

  • SV IPL Hair Removal 
  • SV Radiance Peel


  • SV Radio Frequency 
  • SV I Glow


  • SV Carbon Mask Laser
  • SV Aqua Peel
 

  • SV Diamond Silk Peel
  • Skin Analysis

Ni antara treatment yang ada di Skin Valet Bangi , tapi tak boleh nak pilih sembarangan , kena check dulu kondisi kulit kita macamana then beauty consultant akan suggest treatment mana yang sesuai untuk korang  , harga kat sini pun memang berpatutan , orang kata 'harga mampu milik' if nak buat treatment ikut harga pakej pun ada , korang boleh buat appointment di Skin Valet Bangi atau call je no yang aku bagi kat bawah okay . 

Oh ye , one more thing , nak bayar secara installment pun boleh .. Haa best kan ! Seriously tak rugi buat facial di Skin Valet Bangi ni . Terbaik 

For More Info :


Waktu beroperasi : 10.30am – 7pm
Facebook : Skin Valet Bangi
Instagram : @skinvalet_bangi
Waze : Skin Valet Bangi

2 ulasan:

dorsett pink berkata...

ramai yang review pasal skin valet ni. mesti best. bolehlah saya masukkan dalam my bucket list tempat ni

Mimin Adam berkata...

ada promo code tak? hiksss

Catatan Popular

No reproduction of the materials from this website and its accompanying associative social media channels are to be used in other third party sites without written a consent by Qaseh Dalia

All images, text and video content used must first be given permission by author.

For further inquiries, shoot an email at:
dalia_adelia@yahoo.com
@2010 | www.qasehdalia.com