Memilih Pilihan ?

Assalamualaikum ... esok dah masuk bulan ramadhan , Alhamdulillah masih lagi dapat merasa nikmat berpuasa.. ''we cannot direct the wind but we…

Takdir ~

Assalamualaikum .... lama tak cerita pasal mak hencik kyle , lupa pulak nak bagitahu , keadaan mak dah makin stabil dan tak perlu lagi guna mesin unt…

BEN ASHAARI CARI BLOG ..CEPAT !

baru je balik shopim .. nak join segmen abg beng ( sedap tak pantun qaseh ) hahaha ~  soalannya : apakah warna kegemaran abg beng .. jawapannya : tengo…

Wordless Wednesday #5 Dulu dan Sekarang ~

2008 2011 Pada hari rabu, semua blogger post gambar di blog mereka tanpa meletakkan apa-apa description untuk explain gambar tersebut, biar gambar yang…

Pendapat !

Assalamualaikum .. tadi nak cari ketenangan tapi tak tenang2 agy hahahaks .. ''listen to ur heart'' teringat kata2 seorang ustaz  tenta…

Kembalikan KebahagiaanKu !!!!!!!

Assalamualaikum , awak ~ boleh tak awak kembalikan kebahagiaan yang telah hilang ~   boleh tak awak basuh luka yang pernah awak tinggalkan ~  boleh tak …

Biarkan Saja Bicara Rindu ~

Assalamualaikum ... dah lama jari berehat menyuarakan isi hati .. ni line punya pasallah , selalu je buat mama macam ni tau ! eceh tetiba jadi mama  …

Jadi Soleh Bukan Cari Solehah ~

Assalamualaikum.. semoga Allah sentiasa merahmati perjalanan hidup kita..amin =) ''bukan mudah mencabut pohon kejahatan jika akarnya sudah men…

Carilah wanita yang cantik ...........

Assalamualaikum , lmbat hupdate sebab blackout tadi .. xpe alhamdulillah  ujian ada hikmah , balik keje awal hahahaks ''tidak ada wanita yang …

Tak Tahu Nak Pakai Apa Dah !!!!!!

Assalamualaikum.... ''bila aku pakai seluar mereka pandang , aku rasa macam di bogelkan , bila aku pakai baju kurung mereka masih memandang , …

Bulan Ramadhan je Aku baik...

Assalamualaikum ... sakit hati entry terdahulu terdelete .. so merajuk dengan blog , kelmarin tak hupdate !! padan muka blog wahahaha(ada jugak gila p…

Betina Gilow Besi !

Assalamualaikum ... org sini label wanita materialistik = betina gilow besi ! *gelinya ada bulu dada, seb bek ensem* samad : wei der , lu kenapa muka m…

Berilah Dia Semangat ...

Assalamualaikum ''mak .. bangunlah mak .. anak2 mak rindu kan mak '' Semalam hencik kyle call n kata dua2 buah pinggang mak dah rosak n…

Doakan Kesihatan Mereka ...

Assalamualaikum ....  morning bucuk2 semua .. buat sekian kalinya nak cerita tentang my life hari ini , tapi tak pandai nak cerita lagumana !tapi hati…

BEN ASHAARI : RAYA

abg encem abg ben say RAYA .. korang kena letak satu perkataan berkaitan RAYA kat komen entry abg beng .. wahahaha .. nak duit RAYA !

Warkah Berlagu Pilu

Assalamualaikum alz.. tak tahu lah kenapa sejak akhir2 ni aku rasa blur , taip entry pun bukan dari jiwa , kalau ada yang perasan blog ni makin suram …

Aku Lempar Maruah , Aku Kejar Mewah !

Assalamualaikum.. '' salah kah aku '' ''aku tak pernah merasa kemewahan , tak pernah tersarung pakaian2 yang mahal di tubuhku, …

Kerana Setitis Air !

Assalamualaikum...  ghairah merpati dua sejoli memadu kasih ~ perih ! pedih ! rintih ! nikmat ! keluh ! resah ! jadi derita -ambillah- dari setitis ai…

Recent Post

Jangan Lupa Follow!