Qaseh Dalia's Blog

Bila Hati Berbicara

Biarkan Saja Bicara Rindu ~

Assalamualaikum ...

dah lama jari berehat menyuarakan isi hati .. ni line punya pasallah , selalu je buat mama macam ni tau ! eceh tetiba jadi mama  keh3x ..btw bukan sebab line , ingin ku berehat di syurga nan indah tapi ku sedang mencari kunci2nya ~ agypun takde sape pun yang rindu ~  xpelah suatu masa nanti pasti ku pergi jua ~ mencari ketenangan jap dan biarkan saja bicara rindu itu berlalu .. usahlah di persembahkan kerana tiada bicara dapat ku balas .. semoga ketenangan dapat mengubat segala rindu .. adios ~ jangan tanya kenapa kerana tiada jawapan dapat ku beri ~ jangan suruh bersabar kerana tiada emosi yang terdampar ~ aku bukan burung tapi aku juga perlukan sayap untuk bawa ku terbang ......... assalamualaikum

Comments

rindu kat akak sayam~~~
MizzTina said…
hukhuk..syahdunya..
YUL said…
wooh. gile lah, yul suke dengan gaya penulisan dan kata2 sis, huhu, i like it!
shaFazie said…
rindu kt cik qaseh nie...ap2 pon kuatkn smgt tau :)
mas saari said…
nak bawa diri ke qaseh...huhuhuhu
FR said…
sedap je cakap takde sape nak rindu kannnn , hihi
jangan bercuti lama sgt taw akakkk
nt rinduuuu ^_^
puteri ain said…
yes . love and love:)
Nuruashia said…
ohooo..sayunyee..T_T
sys jgn lupe cri blek syap tu ehh
Apple Sweet said…
Qaseh c0mey....(",)
forever love said…
atq msg je kata rindu.. huhu
Diana @ BKKC said…
nak sayap terbang kemana qaseh?
James Alexander said…
pasti ada insan yg rindu...

menanti kata2 indah dari kamu...
anumuchan said…
ade la gy rindu..akk rindu!! heee :) amboih diaa..lama cuti menulis ye..btw comeyy pic tu^^
semutsengal said…
Aiyaaakkk,

ni entri pasrah ?
WuMing said…
WuMing masuk Blog ini tiap-tiap hari... tapi tak ada entri baru.. tak komen laa kat mana.. Ada macam rindu tak macam tu?
WuMing said…
Kalau ada FEEDJIT boleh laa check...orang masuk.... kan..kan..kan?
azwa amani said…
cantik gambar tu qaseh
back to top