Qaseh Dalia's Blog

Bila Hati Berbicara

Doakan Kesihatan Mereka ...

Assalamualaikum .... 

morning bucuk2 semua .. buat sekian kalinya nak cerita tentang my life hari ini , tapi tak pandai nak cerita lagumana !tapi hati sedang sedih ..tadi bangun mata bengkak sebab semalam menangis , menangis kerana kesedihan hencik kyle yang dia tanggung sekarang .. qaseh juz nak korang doakan semoga emak hencik kyle .. bakal mak mentua qaseh sihat sepenuhnya , semalam kritikal n now dekat HKL ... pagi tadi meseg hencik kyle macamana keadaan mak , tapi dia belum reply lagi ..

time2 macam ni rasa macam nak terbang je pergi sana bagi sedikit kekuatan yang ada , n time2 macam ni qaseh sedaya upaya kena jaga hati hencik kyle coz dia sedang celaru n sedih .. coz dia memang rapat dengan mak dia .. try bagi dia ketenangan yang termampu qaseh buat .. n doakan semoga mak cepat sedar , duhai kekasih bersabarlah menghadapi dugaan ..Allah sedang menguji mu sayang , redha dan bersabar .sentiasa berdoa kepadaNYA kerna dia yang memberi kesihatan ..rasa sedih je tengok orang tersayang down n takde mood , di saat ini kena faham keadaan dia ..kalau lah kita dah kawen pasti syg memeluk b erat bagi segala kekuatan dan ketenangan supaya b dapat tempuh segala liku2 dengan penuh ketenangan .. lov u 

dan buat bos qaseh di hospital kota bharu semoga cepat sembuh , bunyi kata kena demam denggi berdarah , semoga kembali pulih n teruskan kehidupan seperti biasa .. dan korang2 semua jaga diri n doakan segala kesejahteraan n kesihatan semua umat islam di muka bumi ini .. kita semua satu bapa , Nabi Adam dan satu Umat ... tq kerana sudi membaca .. assalamualaikum !

hati berbicara :
kuatkan semangat mu sayang ! i know u can ! 
Ku meniti awan yang kelabu
Ku tempuhi lorong yang berliku
Mencari sinar yang menerangi
kegelapanku..
Ku percaya nanti suatu masa
Sang suria kan menyinar jua
Membawa harapan yang menggunung
bersamanya..

Ulasan

Unknown berkata…
syafahallah...
Qila Adol berkata…
harap semuanya sihat...
Niena Muhammad berkata…
demam denggi berdarah mmg bahaya, niena pnah kena dmm denggi, ubatnye minum air 100plus, pastu sup ketam nipah,,
Far8 budak baik berkata…
aminnn takut bace...
moga dy sembuh dan sihat selalu..
mesti syg gile ni kn..
huh..
aku merasainya..huh
Diana @ BKKC berkata…
insyaallah semua akan okey qaseh..DIA menduga..kalau kite rase kite susah ..ade lg susah dari kita..
Unknown berkata…
selamat sihat utk semua....
mas saari berkata…
moga mereka cepat sembuh...amin!
Ujang9897 berkata…
kirim salam dkt kyle..semoga cpt sembuh..hurm
najihahfara berkata…
kak..semoga mak encik kyle cepat sembuh..
kuatkan semangat
bersabar dugaan mendatang banyak selawat yer qaseh selain berdoa...semoger cepat sembuhhhh amen...amen..
Mr. Luffy berkata…
sbar la yea hdapi dugaan ni..ni ujia dri Allah wat kito hambo2 dyo...moga awok dpat hadpi dugae ni..
ct kektus berkata…
mudah-mudahan bakal mak mentua qaseh lekas sembuh. ;)


bagus bakal menantu yg sorang ni. ^^
Prince Halilintar berkata…
insyaAllah, jangan putus doa kepadaNya..semoga beliau dipanjangkan umur dan sembuh kembali..amiinn
lady-D berkata…
hope mak kyle n bos qaseh cepat sembuhla yer..byk2kan berdoa ya qaseh sayang..
Sunah Sakura berkata…
moga segalanya dipermudahkan ye dear..
forever love berkata…
semoga kyle tabah ye..

hurm... yg pasal denggi berdarah tue.. bagi makan sup ketam kot.. kalau tak silap la.. insyaAllah ok..

akk jangan sedih ok... papehal text atq taw
mrs kayrul berkata…
semoga semua orang kesayangan qaseh sihat ye...qaseh kena selalu bagi kata2 semangat supaya hencik kyle tak down
Bidadari Syurga berkata…
insyallah bakal mak mertua awak tu sihat... kita doa sama-sama... sabar tau. jgn awak tak cukup tdur tau. nanti mata bengkak...
Izyan Masri berkata…
ALALAL.KESIANNYA BOS DIA SAKIT T_T
irwanmiswan berkata…
semoge bakal mak mertua anda kembali sehat seperti sedia kala...aminnnnn
emarieys berkata…
semoga sihat insan yang disayangi itu...AMIN
Unknown berkata…
semoga mak henchek kyle dan bos qaseh cepat sembuh....b strong k!xmo nanges2, qaseh sedey,ye lg sedey
Unknown berkata…
Linniey doakan semoga emak en kyle sihat hendaknya...sama2 lah kita doakan agar org2 yg kita sygi dan kasihi sentiasa dilindungi & dirahmati oleh Allah swt
PinKy MoMMa berkata…
smga dia cepat sembuh..dan kite smua diberikan kesihatan yg baik ;)
YattAkasah berkata…
saket ape kak,?
syuwai berkata…
semoga semuanya cepat sembuh..

=)
Awanama berkata…
insyaAllah Qaseh, sama-sama kita doakan moga mak mertua Qaseh sihat sepenuhnya.. :) banyak-banyak sabar ye Qaseh :)
Cik Puan Izan❤ berkata…
semoga cepat sembuh semuanya... sabar yer Qaseh..
Liyana Zahim berkata…
In tis kinda situation, its only prayer may change ting.. Miracle comes once in a trilion but der's no prevention in hopin for it.. Keep on praying.. I too will pray 4 da mother.. B strong dear..
LM berkata…
moga dia cpt sembuh..denggi berdarah bahaya tu
Cik Ecah berkata…
sabar eh Qaseh...
smg hencik kyle tenang2 saje..
n smg mak hencik kyle cepat sembuh..
puteri ain berkata…
smoga bos cpt smbuh .:)
Unknown berkata…
salam kenal dan salam keamanan dari bro..p
salemaziz berkata…
sabar2. itu semua dugaan tuhan..
KAMIHIDUP berkata…
semoga emak beliau cepat sembuh, amin, qaseh doalah banyak-banyak ye. :)
Unknown berkata…
Amin...
semoga emak hencik kyle segera sembuh.... :)
Ct Arina berkata…
doakan yg terbaik utk bakal mak mertua qaseh. insyaallah cepat sembuh dgn sepenuhnye. amin.
::p0t pEt iLa:: berkata…
semoga semua nya selamat ^^
Unknown berkata…
semoga kekasih hati tabah menghadapi cabaran...
tomato berkata…
insayaallah Allah bagi kekuatan utk cik kyle , qaseh , dan semua fmily dia ..

tomato doakan mak dia cepat sembuh oke :)
vampire's lovex berkata…
semoga mereka sihat...:)

amin...
anismelon berkata…
dua situasi yg getir..anis doa kan dua dua selamat ye sis..mudah mudahan..amin..:)
adan berkata…
Semoga bakal mak mertua dan bos qaseh selamat..
ghost berkata…
pergi lar melawat bakal mak mertua kamu itu.tunjukkna pada kyle yang kamu betul2 prihatin dan sangat mau menjadi sebahagian dari famili kyle..

peh!orang tengah berada dalam musim bunga sentiasa mencium harum bunga..
||aLeaSaRa|| berkata…
slm pagi sis!kami semua doakan smga mak bro kyle segera sembuh.kite dulu pun pernah kena denggi biasa.kalau dggi berdarah tu bhyalah jugak.smga bakal mak mertua sgra sembuh,byk2kan minum air putih.
Fyqa berkata…
smoga maknya kmbali sehat... amin...
Unknown berkata…
semoga kamu berdua tabah
iPai berkata…
hmm, kalau lelaki time gini memang kena hati-hati sikit, takut tiba2 meletup .. tp kalau diingatkan dia suruh bersabar sudah memadai ..
Qaseh Dalia berkata…
jiji yu -
syukran ya ostad
Qaseh Dalia berkata…
mama comel -
insyaAllah
Qaseh Dalia berkata…
niena -
ye ke .. huhu bahaya kan demam denggi ni , owh mesti ye dah mam kot sup ketam heee
Qaseh Dalia berkata…
far8 -
sayang sangat .. huhu
Qaseh Dalia berkata…
bila ku kata cinta -
ye lah sis .. ada lagi yg susah tapi pedih sgt kan
Qaseh Dalia berkata…
sis mas -
tq sis..amin !
Qaseh Dalia berkata…
anies -
tq so much ..
Qaseh Dalia berkata…
ujang -
insyaAllah .. tq
Qaseh Dalia berkata…
cik najihah -
tq dear ..
Qaseh Dalia berkata…
sis mya -
tq sis .. insyaAllah ..aminn
Qaseh Dalia berkata…
crimson myths -
yup ujian .. tq ye
Qaseh Dalia berkata…
siti kektus -
tq sis ..amin
Qaseh Dalia berkata…
prince -
tq prince .. harap2 macam tu lah
Qaseh Dalia berkata…
d-la -
tq dla ..insyaAllah amin
Qaseh Dalia berkata…
sunah -
nak peluk ..huhu tqqq
Qaseh Dalia berkata…
atiq -
tq atiq .. huhu muahhh
Qaseh Dalia berkata…
kayrul syah -
qaseh sedaya upaya bagi dia semangat ..tq
Qaseh Dalia berkata…
sis bidadari -
tq sis .. baiklah
Qaseh Dalia berkata…
izyan masri -
T_T
Qaseh Dalia berkata…
irwan -
aminnn
Qaseh Dalia berkata…
mamema -
tq sis..aminn
Qaseh Dalia berkata…
nanakimie -
sedih dalam diam .. xmo tunjuk ke ye .. huhu
Qaseh Dalia berkata…
linniey -
tq sis syg .. harap2 macam tu lah ..aminnn
Qaseh Dalia berkata…
pinky momma-
aminn .. tq sis
Qaseh Dalia berkata…
cik yatt -
mmacam2 sakit..hurmm
Qaseh Dalia berkata…
penggemar coklat -
tq dear
Qaseh Dalia berkata…
queen f -
tq sis .. kyle ril yg sptutnya byk2 sbr skang ni .. im worried about him
Qaseh Dalia berkata…
cik puan izan -
tq sis syg ..
Qaseh Dalia berkata…
liyana -
tq for the pray .. me too hope a miracle comes..
Qaseh Dalia berkata…
sis lm -
badan boss lebam2
Qaseh Dalia berkata…
cik ecah -
ye dear .. tq ye
Qaseh Dalia berkata…
puteri ain -
tq ye syg
Qaseh Dalia berkata…
bro ahmad -
tq bro ..salam kenal dan peace no war
Qaseh Dalia berkata…
salemaziz -
always bersabar .. tapi tetap menangis
Qaseh Dalia berkata…
kami -
yup .. kami pun doa jugak ye
Qaseh Dalia berkata…
cikgu fikri -
tq cikgu
Qaseh Dalia berkata…
ct arina -
tq dear ..amin
Qaseh Dalia berkata…
ila -
harap2 macam tu lah
Qaseh Dalia berkata…
suhaimi ahmad -
aminnn
Qaseh Dalia berkata…
tomato -
tq dear .. huhu
Qaseh Dalia berkata…
vampire love -
aminnnn
Qaseh Dalia berkata…
anismelon -
huhu tahu xpe .. tq ye
Qaseh Dalia berkata…
anis izyan -
tq dear
Qaseh Dalia berkata…
adan -
amin .. semoga Allah makbulkan segala doa kita
Qaseh Dalia berkata…
ghost writer -
bro ni smpat agy perli huhuk ..
qaseh nak pergi macamana , jauh sgt .. diorg kat k.l qaseh katt teganu huhu.. lau nak pergi pun ayah gerenti belum bagi ..sbb masih belum de ikatan , emm
Qaseh Dalia berkata…
alesara -
yup mmg bahaya.. tq dear
Qaseh Dalia berkata…
fyqa -
tq dear
faiz berkata…
bykkan berdoa dan solat hajat...
Qaseh Dalia berkata…
faiz -
tq faiz
back to top