16 Jul 2011

Doakan Kesihatan Mereka ...

Assalamualaikum .... 

morning bucuk2 semua .. buat sekian kalinya nak cerita tentang my life hari ini , tapi tak pandai nak cerita lagumana !tapi hati sedang sedih ..tadi bangun mata bengkak sebab semalam menangis , menangis kerana kesedihan hencik kyle yang dia tanggung sekarang .. qaseh juz nak korang doakan semoga emak hencik kyle .. bakal mak mentua qaseh sihat sepenuhnya , semalam kritikal n now dekat HKL ... pagi tadi meseg hencik kyle macamana keadaan mak , tapi dia belum reply lagi ..

time2 macam ni rasa macam nak terbang je pergi sana bagi sedikit kekuatan yang ada , n time2 macam ni qaseh sedaya upaya kena jaga hati hencik kyle coz dia sedang celaru n sedih .. coz dia memang rapat dengan mak dia .. try bagi dia ketenangan yang termampu qaseh buat .. n doakan semoga mak cepat sedar , duhai kekasih bersabarlah menghadapi dugaan ..Allah sedang menguji mu sayang , redha dan bersabar .sentiasa berdoa kepadaNYA kerna dia yang memberi kesihatan ..rasa sedih je tengok orang tersayang down n takde mood , di saat ini kena faham keadaan dia ..kalau lah kita dah kawen pasti syg memeluk b erat bagi segala kekuatan dan ketenangan supaya b dapat tempuh segala liku2 dengan penuh ketenangan .. lov u 

dan buat bos qaseh di hospital kota bharu semoga cepat sembuh , bunyi kata kena demam denggi berdarah , semoga kembali pulih n teruskan kehidupan seperti biasa .. dan korang2 semua jaga diri n doakan segala kesejahteraan n kesihatan semua umat islam di muka bumi ini .. kita semua satu bapa , Nabi Adam dan satu Umat ... tq kerana sudi membaca .. assalamualaikum !

hati berbicara :
kuatkan semangat mu sayang ! i know u can ! 
Ku meniti awan yang kelabu
Ku tempuhi lorong yang berliku
Mencari sinar yang menerangi
kegelapanku..
Ku percaya nanti suatu masa
Sang suria kan menyinar jua
Membawa harapan yang menggunung
bersamanya..
Unknown said...

syafahallah...

Qila Adol said...

harap semuanya sihat...

Niena Muhammad said...

demam denggi berdarah mmg bahaya, niena pnah kena dmm denggi, ubatnye minum air 100plus, pastu sup ketam nipah,,

Far8 budak baik said...

aminnn takut bace...
moga dy sembuh dan sihat selalu..
mesti syg gile ni kn..
huh..
aku merasainya..huh

Diana @ BKKC said...

insyaallah semua akan okey qaseh..DIA menduga..kalau kite rase kite susah ..ade lg susah dari kita..

Unknown said...

selamat sihat utk semua....

mas saari said...

moga mereka cepat sembuh...amin!

dear anies said...

semoga cpt sembuh..

aminn

Bila dalam hati ada taman

Ujang9897 said...

kirim salam dkt kyle..semoga cpt sembuh..hurm

najihahfara said...

kak..semoga mak encik kyle cepat sembuh..
kuatkan semangat

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

bersabar dugaan mendatang banyak selawat yer qaseh selain berdoa...semoger cepat sembuhhhh amen...amen..

Mr. Luffy said...

sbar la yea hdapi dugaan ni..ni ujia dri Allah wat kito hambo2 dyo...moga awok dpat hadpi dugae ni..

ct kektus said...

mudah-mudahan bakal mak mentua qaseh lekas sembuh. ;)


bagus bakal menantu yg sorang ni. ^^

Prince Halilintar said...

insyaAllah, jangan putus doa kepadaNya..semoga beliau dipanjangkan umur dan sembuh kembali..amiinn

lady-D said...

hope mak kyle n bos qaseh cepat sembuhla yer..byk2kan berdoa ya qaseh sayang..

Sunah Sakura said...

moga segalanya dipermudahkan ye dear..

forever love said...

semoga kyle tabah ye..

hurm... yg pasal denggi berdarah tue.. bagi makan sup ketam kot.. kalau tak silap la.. insyaAllah ok..

akk jangan sedih ok... papehal text atq taw

mrs kayrul said...

semoga semua orang kesayangan qaseh sihat ye...qaseh kena selalu bagi kata2 semangat supaya hencik kyle tak down

Bidadari Syurga said...

insyallah bakal mak mertua awak tu sihat... kita doa sama-sama... sabar tau. jgn awak tak cukup tdur tau. nanti mata bengkak...

Izyan Masri said...

ALALAL.KESIANNYA BOS DIA SAKIT T_T

irwanmiswan said...

semoge bakal mak mertua anda kembali sehat seperti sedia kala...aminnnnn

emarieys said...

semoga sihat insan yang disayangi itu...AMIN

Unknown said...

semoga mak henchek kyle dan bos qaseh cepat sembuh....b strong k!xmo nanges2, qaseh sedey,ye lg sedey

Unknown said...

Linniey doakan semoga emak en kyle sihat hendaknya...sama2 lah kita doakan agar org2 yg kita sygi dan kasihi sentiasa dilindungi & dirahmati oleh Allah swt

PinKy MoMMa said...

smga dia cepat sembuh..dan kite smua diberikan kesihatan yg baik ;)

YattAkasah said...

saket ape kak,?

syuwai said...

semoga semuanya cepat sembuh..

=)

Anonymous said...

insyaAllah Qaseh, sama-sama kita doakan moga mak mertua Qaseh sihat sepenuhnya.. :) banyak-banyak sabar ye Qaseh :)

Cik Puan Izan❤ said...

semoga cepat sembuh semuanya... sabar yer Qaseh..

Liyana Zahim said...

In tis kinda situation, its only prayer may change ting.. Miracle comes once in a trilion but der's no prevention in hopin for it.. Keep on praying.. I too will pray 4 da mother.. B strong dear..

LM said...

moga dia cpt sembuh..denggi berdarah bahaya tu

Cik Ecah said...

sabar eh Qaseh...
smg hencik kyle tenang2 saje..
n smg mak hencik kyle cepat sembuh..

puteri ain said...

smoga bos cpt smbuh .:)

Unknown said...

salam kenal dan salam keamanan dari bro..p

salemaziz said...

sabar2. itu semua dugaan tuhan..

KAMIHIDUP said...

semoga emak beliau cepat sembuh, amin, qaseh doalah banyak-banyak ye. :)

Unknown said...

Amin...
semoga emak hencik kyle segera sembuh.... :)

Ct Arina said...

doakan yg terbaik utk bakal mak mertua qaseh. insyaallah cepat sembuh dgn sepenuhnye. amin.

::p0t pEt iLa:: said...

semoga semua nya selamat ^^

Unknown said...

semoga kekasih hati tabah menghadapi cabaran...

tomato said...

insayaallah Allah bagi kekuatan utk cik kyle , qaseh , dan semua fmily dia ..

tomato doakan mak dia cepat sembuh oke :)

vampire's lovex said...

semoga mereka sihat...:)

amin...

anismelon said...

dua situasi yg getir..anis doa kan dua dua selamat ye sis..mudah mudahan..amin..:)

Anis izyan Abd Rahman said...

good did dear ~

adan said...

Semoga bakal mak mertua dan bos qaseh selamat..

ghost said...

pergi lar melawat bakal mak mertua kamu itu.tunjukkna pada kyle yang kamu betul2 prihatin dan sangat mau menjadi sebahagian dari famili kyle..

peh!orang tengah berada dalam musim bunga sentiasa mencium harum bunga..

||aLeaSaRa|| said...

slm pagi sis!kami semua doakan smga mak bro kyle segera sembuh.kite dulu pun pernah kena denggi biasa.kalau dggi berdarah tu bhyalah jugak.smga bakal mak mertua sgra sembuh,byk2kan minum air putih.

Fyqa said...

smoga maknya kmbali sehat... amin...

Unknown said...

semoga kamu berdua tabah

iPai said...

hmm, kalau lelaki time gini memang kena hati-hati sikit, takut tiba2 meletup .. tp kalau diingatkan dia suruh bersabar sudah memadai ..

Qaseh Dalia said...

jiji yu -
syukran ya ostad

Qaseh Dalia said...

mama comel -
insyaAllah

Qaseh Dalia said...

niena -
ye ke .. huhu bahaya kan demam denggi ni , owh mesti ye dah mam kot sup ketam heee

Qaseh Dalia said...

far8 -
sayang sangat .. huhu

Qaseh Dalia said...

bila ku kata cinta -
ye lah sis .. ada lagi yg susah tapi pedih sgt kan

Qaseh Dalia said...

azam -
tq

Qaseh Dalia said...

sis mas -
tq sis..amin !

Qaseh Dalia said...

anies -
tq so much ..

Qaseh Dalia said...

ujang -
insyaAllah .. tq

Qaseh Dalia said...

cik najihah -
tq dear ..

Qaseh Dalia said...

sis mya -
tq sis .. insyaAllah ..aminn

Qaseh Dalia said...

crimson myths -
yup ujian .. tq ye

Qaseh Dalia said...

siti kektus -
tq sis ..amin

Qaseh Dalia said...

prince -
tq prince .. harap2 macam tu lah

Qaseh Dalia said...

d-la -
tq dla ..insyaAllah amin

Qaseh Dalia said...

sunah -
nak peluk ..huhu tqqq

Qaseh Dalia said...

atiq -
tq atiq .. huhu muahhh

Qaseh Dalia said...

kayrul syah -
qaseh sedaya upaya bagi dia semangat ..tq

Qaseh Dalia said...

sis bidadari -
tq sis .. baiklah

Qaseh Dalia said...

izyan masri -
T_T

Qaseh Dalia said...

irwan -
aminnn

Qaseh Dalia said...

mamema -
tq sis..aminn

Qaseh Dalia said...

nanakimie -
sedih dalam diam .. xmo tunjuk ke ye .. huhu

Qaseh Dalia said...

linniey -
tq sis syg .. harap2 macam tu lah ..aminnn

Qaseh Dalia said...

pinky momma-
aminn .. tq sis

Qaseh Dalia said...

cik yatt -
mmacam2 sakit..hurmm

Qaseh Dalia said...

penggemar coklat -
tq dear

Qaseh Dalia said...

queen f -
tq sis .. kyle ril yg sptutnya byk2 sbr skang ni .. im worried about him

Qaseh Dalia said...

cik puan izan -
tq sis syg ..

Qaseh Dalia said...

liyana -
tq for the pray .. me too hope a miracle comes..

Qaseh Dalia said...

sis lm -
badan boss lebam2

Qaseh Dalia said...

cik ecah -
ye dear .. tq ye

Qaseh Dalia said...

puteri ain -
tq ye syg

Qaseh Dalia said...

bro ahmad -
tq bro ..salam kenal dan peace no war

Qaseh Dalia said...

salemaziz -
always bersabar .. tapi tetap menangis

Qaseh Dalia said...

kami -
yup .. kami pun doa jugak ye

Qaseh Dalia said...

cikgu fikri -
tq cikgu

Qaseh Dalia said...

ct arina -
tq dear ..amin

Qaseh Dalia said...

ila -
harap2 macam tu lah

Qaseh Dalia said...

suhaimi ahmad -
aminnn

Qaseh Dalia said...

tomato -
tq dear .. huhu

Qaseh Dalia said...

vampire love -
aminnnn

Qaseh Dalia said...

anismelon -
huhu tahu xpe .. tq ye

Qaseh Dalia said...

anis izyan -
tq dear

Qaseh Dalia said...

adan -
amin .. semoga Allah makbulkan segala doa kita

Qaseh Dalia said...

ghost writer -
bro ni smpat agy perli huhuk ..
qaseh nak pergi macamana , jauh sgt .. diorg kat k.l qaseh katt teganu huhu.. lau nak pergi pun ayah gerenti belum bagi ..sbb masih belum de ikatan , emm

Qaseh Dalia said...

alesara -
yup mmg bahaya.. tq dear

Qaseh Dalia said...

fyqa -
tq dear

faiz said...

bykkan berdoa dan solat hajat...

Qaseh Dalia said...

faiz -
tq faiz