11 Jul 2011

Warkah Berlagu Pilu

Assalamualaikum alz..

tak tahu lah kenapa sejak akhir2 ni aku rasa blur , taip entry pun bukan dari jiwa , kalau ada yang perasan blog ni makin suram je .. kadang2 rasa macam nak buat something tapi macam ada benda yang menghalang .. nak buat tapi tak boleh ! kenapa ek .. aih nape ngan diri sendiri pun tak tahu..dah biol agaknya .. hidup makin membosankan ... !

niat kat hati nak sambung belajar balik.. umur dah 23 baru nak sambung belajar ! rasa2nya berbaloi tak ataupun rugi masa je .. nak kawen lagi haha .. alah time study pun boleh kawen tapi mampuke nak buat semua .. hurmm apa2pun tengok atas rezeki .. kalau Allah beri peluang untuk belajar balik .. insyaAllah qaseh akan belajar balik..hurmmm doakan qaseh ye kawan2 .. semoga dapat continue back my study .. insyaAllah dah apply dah .. harap2 buleh lah ..kalau tak buleh , suh hencik kyle masuk minang terus ..kite kawen ye bang .. jadi mama n papa pulak ..wahaha ..

hope kowang sume sihat2 je lah yo.. gembira je baca blog2 korang , ada yang hepy ada yang sedih .. ada yang excited dan ada jugak yang menipu pasal trafiq .. haih macam2 manusia ni , rambut pun kaler2 hati pun dah makin kaler2 .. kaler hitam pulak tuh ! apa nak jadi tah .. kdg heran nape lah kejar sangat trafiq smpai sanggup menipu .. trafiq qaseh tak sampai seribu pun tapi nuff tetap kasi BE maa... alhamdulillah , rezeki masing2 ..walaupun trafiq kita byk tapi kalau Allah tak beri kita rezeki .. haaa? so bersyukur lah dan ikhlas lah weiii ... k bye
mencapub jap weh 
bakal isteri imam muda.. jangan jelez weh ..! terutamanya nadia budak jawa ..kwkwkw

Anisa Hang Tuah said...

hope qaseh pun sehat & happy selalu :)

Syazwan Che Deraman said...

have a good day qaseh!.

Isteri Encek Bard said...

Insya Allah dik.. akak doakan adik cecapat dapat sambung belajar balik.. gud luck yer yang

forever love said...

jom sama2 sambung belajar nak

Unknown said...

baru nampak entry membina sket kalau tak asik menusuk kalbu jek..;D

awat jrg hapdet dah ni? dah tak mencapub dah skrg..;D

ikut kate hati nak belajar pi belajar.. klu da gatai sila kawen..;D

~Sal Ismail~ said...

Akak menulis x penah peduli pasal traffic pun..ada follower yg setia itu lagi bermakna~ =)

Nur Farah said...

sambung je sist.. baru 23 mude lagi.. orang kate kejarlah ilmu hingga ke liang lahad.. so emans die umur tak memberi masalah.. ;d

Sunah Sakura said...

hamboiiii...da lama dia tak letak gambo dalam entri.. ekekeke... rindu lakkk! :p

Unknown said...

haha nak dok kat uni balik ke weh

MERAH said...

salam :)
hehe sempat plak paparkan gmbar bakal isteri imam muda.haha.semoga happy2 slalu la yer, jgn sedih2 risau2 Allah kan ade :D

hanaahmad said...

ilmu tu takkan putus Qaseh, ade rezki pergilah sambung. cpt2 sket kawen ok? hehe. tc. :)

Nuruashia said...

alahaiii nomey <3
owh mahu jd isteri imam mude ek???
sys qaseh kene join ustazah pilihan ah dulu ehheheh <3

Lea Isnawi said...

apsal semua org berebutkan imam muda neh

ish3..

dia saya punye la..hua3

Cik Wani said...

comel!!!!

btw jom komen link kt entry wani ni

http://akuazwani91.blogspot.com/2011/07/i-saya-bertudung-dan-saya-sangat-pretty.html

thx a lot =)

KAMIHIDUP said...

semoga apa yang qaseh hajatkan akan dimakbulkan, amin. bagus juga kalau sambung belajar, tak salah pun dah kahwin kalau belajar. kita ada suami yang akan memberi semangat kepada kita. :)

Zura Tahir said...

hai..singgah..

*mcm muke zie redbloodsnowlah..hehe...

ct kektus said...

kalau ada rezeki, mesti dapat continue punya~ ;)



tak pon, kawen je lah qaseh. hehe :p

fRaMe+LenSeS said...

walahhweiii.. wiwittt~~ nak tawen.. nak tawen.. kwkwkwkwkw <-- tiru tuan tanah. :P

Far8 budak baik said...

hahahaha ayat kau qesahh..
mmg tak ley kesah lahhh =p=p
alalala takpe2..
boleh je nk bljr umur 23 ke 63 ke
hahaha..
tapi boleh je bljr sambil kawin..
hahaha gudluck!! =)

Cik Ecah said...

muda lg 23 kalau nak sambung blaja...heee :) (kte sebaya la)

kalau kawen pun bagus jugakk huahuahua ;p

Anonymous said...

have a nice day & happy always.. :) ala 23 tu muda lagi kalau nak sambung belajar pun.. :)

btw, untunggg laa bakal isteri imam muda.. ekekeke :D insyaAllah la kan? :D

perjalanan pulang said...

dah petang ni , jom pergi minum

semutsengal said...

Ala,


kalau kawen pun bukn takleh stdy yea tak?




AHAHAHHAAHAHHA

LuN@_aiDi said...

cumeiinyer^^

Fauzan Zain said...

teruskan blaja..pembelajarankan sepanjang hayat

Anonymous said...

sambung belajar je lah..pasal kawin nanti2 fikirkan pasal tu..lagipun selagi masih hidup didunia ini..jangan berhenti untuk menimba ilmu yang ada didunia ini.

iPai said...

kita lagi laa, trafik sikit, tak pernah dapat BE pong .. hahah


adeh cik Qaseh tak bek cakap ni pasal hidup itu .. macam terlebih plak expressionnya


Hee, mesti ada sumtin yang kita leh buat punya .. dan mungkin rasa negatif (bosan) ni untuk ingatkan kita dgn rasa positif (gembira) yang kita rasa sebelum ni .. baru boleh kita bersyukur .. ye dak ?

ingatan untuk diri sendiri ..

Amirah Jafri said...

hehehe cepat la kawen nanti dapat baby comel. Kan?haha :p

have a nice day. Blog awk comel .

puteri ain said...

kawen pastu study . haha..

ramai betul nak kawen skang . nak kawen la jugak . hehe

Encik Psychopath said...

nak blaja tak kire peringkat umur. pedulikan angka. mencari ilmu itu satu ibadah.

Noah Syakirin said...

Baik adelia atau naddia jawa, dua2 cun tak hengat.

sambung master umur 23? ok la tu

mas saari said...

betul tu qaseh...
trafik banyak pun tapi menipu buat pe

Unknown said...

menuntut ilmu ni smpai mati xhbis.jdi umr 23 tu still leh pulun lgik nk stdy...chaiyok2..

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

ahahahaaaa kawen cepat qaseh bole jadik mama cepat...amen..amen...

Abu Bagi said...

hahaha macam jenis manusia..aku pulak sebok nak terbang tinggi tinggi,..hahaha

awk kena reht kot..pas tu baru bnyk dpt ilham nak buat entry..

gud luck untk sambung stdy..good for you..

nice entry btw..

Unknown said...

insyaAllah..ada rezeki qaseh sambung belajar t...moga dapat apa yg qaseh apply tu yer..

hehe...comel je ayat merah tu....;p

anumuchan said...

ada rezki sampai la hajat nak smbg study balik tu :)

p/s: amboih comel2 nak ke mana ni..heeee

caliph shuriken said...

arigatou singgah td.. dh lama jgak x singgah sini, hikk...

fae jamal said...

qaseh, kita sebaya laa..
hope qaseh di murahkan rezeki..bole smbg sstudy..;)
n happy selalu yer..
tamo la sedeyh2 k..;)

CXopportunities said...

hope so. moge impian qaseh tercapai.. btw, qaseh sweet la. =) nk ngorat boleh? haha. tk2. maen2 je. aye ni pon gurl jugak. hehe. aye disini tau

Qaseh Dalia said...

anisa -
tq dear .. u tooo

Qaseh Dalia said...

syazwan -
tq bro

Qaseh Dalia said...

sis ieb -
hope doa sis makbul .. tq sis syg

Qaseh Dalia said...

atiq -
jom2 haha

Qaseh Dalia said...

sis my -
haha sekali sekala menusuk kalbu huhu..
bukan malas mencapub takut glamer je haha .. gatai jugak

Qaseh Dalia said...

sal ijou -
betul sis.. qaseh pun sama

Qaseh Dalia said...

nur farah hani -
tq dear , betul tu insyaAllah lau de rezeki sis sambung huuuu

Qaseh Dalia said...

sunah -
xmo mencapub haha rindu jugak !

Qaseh Dalia said...

jiji yu -
ha'ah lah ostad haha

Qaseh Dalia said...

merah -
haha tu budak perasan kalau nak tahu .. yup Allah ada ..gembira or sedih tetap kena ingat DIA .. tq

Qaseh Dalia said...

hanaahmad -
ye dear .. tq , tc too

Qaseh Dalia said...

nuru -
haha tak layak lah nnt kene reject awal2.. ustazah xleh pakai baju rock2 siap nmpak lengan tu lalala

Qaseh Dalia said...

lea isnawi -
saya dah cop awal2 haha

Qaseh Dalia said...

cik wani -
tq dear

Qaseh Dalia said...

kami ! -
a.ah setuju tu ada suami yg bagi semangat haha

Qaseh Dalia said...

zie -
hah muka sape tu ..huhu

Qaseh Dalia said...

siti kektus -
tulah pasal kan

Qaseh Dalia said...

nadh -
pernah makan tempoyak basi tak?

Qaseh Dalia said...

far8 -
mau kena hempuk ..hehe .. tq lah ye

Qaseh Dalia said...

cik ecah -
kita sama muda lak .. hehe pe yg bagu kawen tu kui2

Qaseh Dalia said...

queen f -
haha berangan je lebih tu .. imam muda pun tamo pandang kite .

Qaseh Dalia said...

panglima muda -
huii ajak anak dara p mnum

Qaseh Dalia said...

hanif -
ye je tapi pesal gelak haaa.. haha

Qaseh Dalia said...

luna -
apa yg cumil

Qaseh Dalia said...

fauzan zain -
baek cikgu !

Qaseh Dalia said...

afiqazizan -
baiklah .. sob3x kena bebel ..hihi tq

Qaseh Dalia said...

ipai -
huk2 tak bermaksud pape pun bro..tersilap mengeluh ngee..
qaseh bersyukur.. tq bro for the advise.. love it .

Qaseh Dalia said...

amirah -
hamboiii lau kawen je mesti fikir baby ye isy3x... haha

Qaseh Dalia said...

puteri ain -
takut bila dah kawen tak study dah lalala

Qaseh Dalia said...

encik psycopath -
tq for the advise..insyaAllah

Qaseh Dalia said...

noah -
bro puji ke ni .. gumbiraaa sgt haha..
insyaAllah bro .. bukan master heee

Qaseh Dalia said...

sis mas saari -
haaa tahu xpe kan

Qaseh Dalia said...

titisan hujan -
tq2! chaiyok2 tuk diri sendiri

Qaseh Dalia said...

mya -
huwaaaa mama qaseh mcm bes je haha .. tq sis

Qaseh Dalia said...

abu -
nama dah manusia mmg macam2 jenis n ragam .. hihi .. terbang tinggi tu ok pe.. tq bro ..insyaAllah

Qaseh Dalia said...

nanakimie -
hak3x comel ke .. huhu ayat gatai tuh

Qaseh Dalia said...

sis jepun2 -
insyaAllah sis.. hehe tak pergi mana pun saje menggedik heee

Qaseh Dalia said...

caliph -
tulah pasal kan heee

Qaseh Dalia said...

misz fae -
kita sama muda .. yeahh tq dear

Fasihah Supian said...

kawin je lah qaseh....hehehehehehehehehe

vampire's lovex said...

nak belajar ke kawen nih ??? kompius sudaaaaaa....

hehe..apa2 pon semoga berjaya dalam semua bnda yg u buat :)

anismelon said...

anis pon na sambung belajar gak..tapi berbelah bahagi je..hehe..pe pon..buat keputusan yg tepat erk..hehe..:)