Qaseh Dalia's Blog

Bila Hati Berbicara

Warkah Berlagu Pilu

Assalamualaikum alz..

tak tahu lah kenapa sejak akhir2 ni aku rasa blur , taip entry pun bukan dari jiwa , kalau ada yang perasan blog ni makin suram je .. kadang2 rasa macam nak buat something tapi macam ada benda yang menghalang .. nak buat tapi tak boleh ! kenapa ek .. aih nape ngan diri sendiri pun tak tahu..dah biol agaknya .. hidup makin membosankan ... !

niat kat hati nak sambung belajar balik.. umur dah 23 baru nak sambung belajar ! rasa2nya berbaloi tak ataupun rugi masa je .. nak kawen lagi haha .. alah time study pun boleh kawen tapi mampuke nak buat semua .. hurmm apa2pun tengok atas rezeki .. kalau Allah beri peluang untuk belajar balik .. insyaAllah qaseh akan belajar balik..hurmmm doakan qaseh ye kawan2 .. semoga dapat continue back my study .. insyaAllah dah apply dah .. harap2 buleh lah ..kalau tak buleh , suh hencik kyle masuk minang terus ..kite kawen ye bang .. jadi mama n papa pulak ..wahaha ..

hope kowang sume sihat2 je lah yo.. gembira je baca blog2 korang , ada yang hepy ada yang sedih .. ada yang excited dan ada jugak yang menipu pasal trafiq .. haih macam2 manusia ni , rambut pun kaler2 hati pun dah makin kaler2 .. kaler hitam pulak tuh ! apa nak jadi tah .. kdg heran nape lah kejar sangat trafiq smpai sanggup menipu .. trafiq qaseh tak sampai seribu pun tapi nuff tetap kasi BE maa... alhamdulillah , rezeki masing2 ..walaupun trafiq kita byk tapi kalau Allah tak beri kita rezeki .. haaa? so bersyukur lah dan ikhlas lah weiii ... k bye
mencapub jap weh 
bakal isteri imam muda.. jangan jelez weh ..! terutamanya nadia budak jawa ..kwkwkw

Ulasan

Anisa Hang Tuah berkata…
hope qaseh pun sehat & happy selalu :)
Syazwan Che Deraman berkata…
have a good day qaseh!.
Isteri Encek Bard berkata…
Insya Allah dik.. akak doakan adik cecapat dapat sambung belajar balik.. gud luck yer yang
forever love berkata…
jom sama2 sambung belajar nak
Unknown berkata…
baru nampak entry membina sket kalau tak asik menusuk kalbu jek..;D

awat jrg hapdet dah ni? dah tak mencapub dah skrg..;D

ikut kate hati nak belajar pi belajar.. klu da gatai sila kawen..;D
~Sal Ismail~ berkata…
Akak menulis x penah peduli pasal traffic pun..ada follower yg setia itu lagi bermakna~ =)
Nur Farah Hani berkata…
sambung je sist.. baru 23 mude lagi.. orang kate kejarlah ilmu hingga ke liang lahad.. so emans die umur tak memberi masalah.. ;d
Sunah Sakura berkata…
hamboiiii...da lama dia tak letak gambo dalam entri.. ekekeke... rindu lakkk! :p
Unknown berkata…
haha nak dok kat uni balik ke weh
MERAH berkata…
salam :)
hehe sempat plak paparkan gmbar bakal isteri imam muda.haha.semoga happy2 slalu la yer, jgn sedih2 risau2 Allah kan ade :D
hanaahmad berkata…
ilmu tu takkan putus Qaseh, ade rezki pergilah sambung. cpt2 sket kawen ok? hehe. tc. :)
Nuruashia berkata…
alahaiii nomey <3
owh mahu jd isteri imam mude ek???
sys qaseh kene join ustazah pilihan ah dulu ehheheh <3
Lea Isnawi berkata…
apsal semua org berebutkan imam muda neh

ish3..

dia saya punye la..hua3
Cik Wani berkata…
comel!!!!

btw jom komen link kt entry wani ni

http://akuazwani91.blogspot.com/2011/07/i-saya-bertudung-dan-saya-sangat-pretty.html

thx a lot =)
KAMIHIDUP berkata…
semoga apa yang qaseh hajatkan akan dimakbulkan, amin. bagus juga kalau sambung belajar, tak salah pun dah kahwin kalau belajar. kita ada suami yang akan memberi semangat kepada kita. :)
Zura Tahir berkata…
hai..singgah..

*mcm muke zie redbloodsnowlah..hehe...
ct kektus berkata…
kalau ada rezeki, mesti dapat continue punya~ ;)



tak pon, kawen je lah qaseh. hehe :p
fRaMe+LenSeS berkata…
walahhweiii.. wiwittt~~ nak tawen.. nak tawen.. kwkwkwkwkw <-- tiru tuan tanah. :P
Far8 budak baik berkata…
hahahaha ayat kau qesahh..
mmg tak ley kesah lahhh =p=p
alalala takpe2..
boleh je nk bljr umur 23 ke 63 ke
hahaha..
tapi boleh je bljr sambil kawin..
hahaha gudluck!! =)
Cik Ecah berkata…
muda lg 23 kalau nak sambung blaja...heee :) (kte sebaya la)

kalau kawen pun bagus jugakk huahuahua ;p
Tanpa Nama berkata…
have a nice day & happy always.. :) ala 23 tu muda lagi kalau nak sambung belajar pun.. :)

btw, untunggg laa bakal isteri imam muda.. ekekeke :D insyaAllah la kan? :D
perjalanan pulang berkata…
dah petang ni , jom pergi minum
semutsengal berkata…
Ala,


kalau kawen pun bukn takleh stdy yea tak?




AHAHAHHAAHAHHA
LuN@_aiDi berkata…
cumeiinyer^^
Fauzan Zain berkata…
teruskan blaja..pembelajarankan sepanjang hayat
Tanpa Nama berkata…
sambung belajar je lah..pasal kawin nanti2 fikirkan pasal tu..lagipun selagi masih hidup didunia ini..jangan berhenti untuk menimba ilmu yang ada didunia ini.
iPai berkata…
kita lagi laa, trafik sikit, tak pernah dapat BE pong .. hahah


adeh cik Qaseh tak bek cakap ni pasal hidup itu .. macam terlebih plak expressionnya


Hee, mesti ada sumtin yang kita leh buat punya .. dan mungkin rasa negatif (bosan) ni untuk ingatkan kita dgn rasa positif (gembira) yang kita rasa sebelum ni .. baru boleh kita bersyukur .. ye dak ?

ingatan untuk diri sendiri ..
Amirah Jafri berkata…
hehehe cepat la kawen nanti dapat baby comel. Kan?haha :p

have a nice day. Blog awk comel .
puteri ain berkata…
kawen pastu study . haha..

ramai betul nak kawen skang . nak kawen la jugak . hehe
Encik Psychopath berkata…
nak blaja tak kire peringkat umur. pedulikan angka. mencari ilmu itu satu ibadah.
Noah Syakirin berkata…
Baik adelia atau naddia jawa, dua2 cun tak hengat.

sambung master umur 23? ok la tu
mas saari berkata…
betul tu qaseh...
trafik banyak pun tapi menipu buat pe
Unknown berkata…
menuntut ilmu ni smpai mati xhbis.jdi umr 23 tu still leh pulun lgik nk stdy...chaiyok2..
ahahahaaaa kawen cepat qaseh bole jadik mama cepat...amen..amen...
Unknown berkata…
hahaha macam jenis manusia..aku pulak sebok nak terbang tinggi tinggi,..hahaha

awk kena reht kot..pas tu baru bnyk dpt ilham nak buat entry..

gud luck untk sambung stdy..good for you..

nice entry btw..
Unknown berkata…
insyaAllah..ada rezeki qaseh sambung belajar t...moga dapat apa yg qaseh apply tu yer..

hehe...comel je ayat merah tu....;p
anumuchan berkata…
ada rezki sampai la hajat nak smbg study balik tu :)

p/s: amboih comel2 nak ke mana ni..heeee
caliph shuriken berkata…
arigatou singgah td.. dh lama jgak x singgah sini, hikk...
fae jamal berkata…
qaseh, kita sebaya laa..
hope qaseh di murahkan rezeki..bole smbg sstudy..;)
n happy selalu yer..
tamo la sedeyh2 k..;)
CXopportunities berkata…
hope so. moge impian qaseh tercapai.. btw, qaseh sweet la. =) nk ngorat boleh? haha. tk2. maen2 je. aye ni pon gurl jugak. hehe. aye disini tau
Qaseh Dalia berkata…
anisa -
tq dear .. u tooo
Qaseh Dalia berkata…
syazwan -
tq bro
Qaseh Dalia berkata…
sis ieb -
hope doa sis makbul .. tq sis syg
Qaseh Dalia berkata…
atiq -
jom2 haha
Qaseh Dalia berkata…
sis my -
haha sekali sekala menusuk kalbu huhu..
bukan malas mencapub takut glamer je haha .. gatai jugak
Qaseh Dalia berkata…
sal ijou -
betul sis.. qaseh pun sama
Qaseh Dalia berkata…
nur farah hani -
tq dear , betul tu insyaAllah lau de rezeki sis sambung huuuu
Qaseh Dalia berkata…
sunah -
xmo mencapub haha rindu jugak !
Qaseh Dalia berkata…
jiji yu -
ha'ah lah ostad haha
Qaseh Dalia berkata…
merah -
haha tu budak perasan kalau nak tahu .. yup Allah ada ..gembira or sedih tetap kena ingat DIA .. tq
Qaseh Dalia berkata…
hanaahmad -
ye dear .. tq , tc too
Qaseh Dalia berkata…
nuru -
haha tak layak lah nnt kene reject awal2.. ustazah xleh pakai baju rock2 siap nmpak lengan tu lalala
Qaseh Dalia berkata…
lea isnawi -
saya dah cop awal2 haha
Qaseh Dalia berkata…
cik wani -
tq dear
Qaseh Dalia berkata…
kami ! -
a.ah setuju tu ada suami yg bagi semangat haha
Qaseh Dalia berkata…
zie -
hah muka sape tu ..huhu
Qaseh Dalia berkata…
siti kektus -
tulah pasal kan
Qaseh Dalia berkata…
nadh -
pernah makan tempoyak basi tak?
Qaseh Dalia berkata…
far8 -
mau kena hempuk ..hehe .. tq lah ye
Qaseh Dalia berkata…
cik ecah -
kita sama muda lak .. hehe pe yg bagu kawen tu kui2
Qaseh Dalia berkata…
queen f -
haha berangan je lebih tu .. imam muda pun tamo pandang kite .
Qaseh Dalia berkata…
panglima muda -
huii ajak anak dara p mnum
Qaseh Dalia berkata…
hanif -
ye je tapi pesal gelak haaa.. haha
Qaseh Dalia berkata…
luna -
apa yg cumil
Qaseh Dalia berkata…
fauzan zain -
baek cikgu !
Qaseh Dalia berkata…
afiqazizan -
baiklah .. sob3x kena bebel ..hihi tq
Qaseh Dalia berkata…
ipai -
huk2 tak bermaksud pape pun bro..tersilap mengeluh ngee..
qaseh bersyukur.. tq bro for the advise.. love it .
Qaseh Dalia berkata…
amirah -
hamboiii lau kawen je mesti fikir baby ye isy3x... haha
Qaseh Dalia berkata…
puteri ain -
takut bila dah kawen tak study dah lalala
Qaseh Dalia berkata…
encik psycopath -
tq for the advise..insyaAllah
Qaseh Dalia berkata…
noah -
bro puji ke ni .. gumbiraaa sgt haha..
insyaAllah bro .. bukan master heee
Qaseh Dalia berkata…
sis mas saari -
haaa tahu xpe kan
Qaseh Dalia berkata…
titisan hujan -
tq2! chaiyok2 tuk diri sendiri
Qaseh Dalia berkata…
mya -
huwaaaa mama qaseh mcm bes je haha .. tq sis
Qaseh Dalia berkata…
abu -
nama dah manusia mmg macam2 jenis n ragam .. hihi .. terbang tinggi tu ok pe.. tq bro ..insyaAllah
Qaseh Dalia berkata…
nanakimie -
hak3x comel ke .. huhu ayat gatai tuh
Qaseh Dalia berkata…
sis jepun2 -
insyaAllah sis.. hehe tak pergi mana pun saje menggedik heee
Qaseh Dalia berkata…
caliph -
tulah pasal kan heee
Qaseh Dalia berkata…
misz fae -
kita sama muda .. yeahh tq dear
Fasihah Supian berkata…
kawin je lah qaseh....hehehehehehehehehe
vampire's lovex berkata…
nak belajar ke kawen nih ??? kompius sudaaaaaa....

hehe..apa2 pon semoga berjaya dalam semua bnda yg u buat :)
anismelon berkata…
anis pon na sambung belajar gak..tapi berbelah bahagi je..hehe..pe pon..buat keputusan yg tepat erk..hehe..:)
back to top