Qaseh Dalia's Blog

Bila Hati Berbicara

Ujian kali ke dua ...

Assalamualaikum ...

yaAllah stress dengan keadaan sekarang , situasi bekerja dengan manusia2 yang tak pernah nak sedar kelemahan diri sendiri , yaAllah ini kah ujian atau satu petunjuk atau satu cobaan untuk mendidik hati ni terus sabar dan sabar dan sabar .. ya Allah adakala sabar ni tidak mampu d…

Orang ke 3 ,4,5,6 ?

Assalamualaikum..

kadang-kadang kita perlukan orang ketiga , tapi suatu keadaan kita bencikan orang ke tiga .. boleh jadi ia mampu menyelamatkan keadaan kita dan boleh jadi ia mampu memusnahkan apa yang kita ada .. haihh kesian jadi orang ke tiga .. semua telunjuk tuding pada dia .. aku orang ketig…

siapa suka shopping online ?

Assalamualaikum ...
dapat aksesori tambahan .. =)
im wearing long peplum by leeyanarahman rm60 background sangat comot sila abaikan ..
korang mesti suka sangat2 shopping online ni kan .. tapi kadang-kadang mesti was2 dengan kualiti or duit yang korang laburkan .. qaseh nak memperkenalkan baju2 goje…

Aku Tamakkan Kasih Sayang ...

Assalamualaikum..
jangan tipu , kita memang tamakkan kasih sayang .. kalau kita dah genggam sayang tu ..kita taknak bagi orang lain , syg tu kita punya !

setiap orang pasti mendambakan kasih sayang .. walau secebis cuma , hati perlukannya termasuk aku
hati mana yang tidak mahu di belai ~ tidak mahu …

jalan2 genting .....

Assalamualaikum ... dah lama tak berjalan2 , 31 jan ari tu kitorang p genting , saja celebratebesday dia , tapi tahun ni dah xde kek2 besar gedabak ye .. haha secoet je kek tahun ni , lagipun asyik membazir je .. so hepy besday kamu , tq bawak pergi jenjalan .. first time g genting , ok jangan gel…
back to top