Hanya Lilin Itu Yang Ku Inginkan .... ♥

Assalamualaikum .... gud morning olz .. "ada satu lilin yang ingin ku pegang .. hanya itu yang ku inginkan .. ia tetap menyala dan sentiasa menya…

Selamat Hari Jadi Sayangku ....

Assalamualaikum ... pagi sabtu yang indah ... alhamdulillah still lagi bernafas dan boleh menaip as a blogger as a human .. as a hambaNYA .. selamat…

Saya Buta Fashion ? T_T

Assalamualaikum .. alhamdulillah qaseh dah sihat sikit tapi tekak rasa pedih2 lagi .. tq korang yang mendoakan qaseh semoga cepat sembuh .. love u ol…

Maafkan Qaseh ye kawan2.....T_T

Assalamualaikum.. "rasa macam nak tido selama2nya je'' semalam tido terganggu .. selsema hidung n sakit tekak .. nak telan something pun r…

Panas Atau Sakit ?

Assalamualaikum .. korang ingat qaseh lagi tak ? hihi.. jangan lupa undi  DISINI "suatu ketika dahulu aku pernah merasa kesakitan untuk mendapatka…

Pengalaman Qaseh Kena Pukau ..

Assalamualaikum... muka qaseh masa muda2 ni (tipu) tengah berfikir macamana nak story mory kat korang .. korang pernah kena pukau tak ? qaseh pernah ..…

Jangan Terburu2 .. Aku Belum Bersedia ~

Assalamualaikum ... jangan lupa vote qaseh DISINI "andainya kita hidup bersama ..hari ini dan selamanya , mengharungi lautan entah berapa luasnya …

Sanggup Beli Neraka Mahal .. Tak Sanggup Beli Syurga Murah ~

Assalamualaikum ..yeyy bertemu lagi kita dihari sabtu yang tening .. '' ibarat perahu yang tersadai menunggu masa untuk di penghuni tidak sama…

Vote Qaseh T_T

Assalamualaikum .. hehe ..qaseh ada masuk satu vote2 ntah apa pun tak tahu... kikiki masuk untuk suka2 tu pun abg ben ashaari suh masuk ngaaa .. so …

Niat Ikhlas Tapi ~

Assalamualaikum ... ~ ''niat itu lintasan hati'' mood berblogging makin nipis di balik hati .. but try the bes to write something ... b…

Bila Berada Di dalam Dilema ~

Assalamualaikum ~ first nak say .. bukan qaseh dalam dilema ok .. situasi ni tidak ada kena mengena antara yang hidup ataupun telah meninggalk doniaaa…

Mantera Dendam Kesuma Berahi ~

Assalamualaikum ~ "usah kau bertanya ke mana hilangnya bayanganku ini ..cuma kerna kelam atau sinar hilang pandangan matamu ..asyik kau terlena m…

Bila Aku Jatuh Cinta Dengan Suami Orang :(

Assalamualaikum ~ "selamah : abg dah kahwin .. sampai disini saja lah hubungan kita sameon : abg janji abg akan bersikap adil dengan sayang ...  se…

Siapa Sebenarnya Aku Padamu ♥

Assalamualaikum .... petang2 gi kuale kemamam singgah lalu beli nasi dagang nananana ganu kiteww..kelaut wei ~ (promote negeri ganu jap) ''sia…

Yailahi !!!!

YaIlahi sesungguhnya bekalanku untuk menujumu sangat kecil  namun prasangka baikku mmbuatku bertawakal kpdamu .. sesungguhnya dosaku mmbuat ku kepanasa…

Follower Yang Ke 3 Riboooo~

Assalamualaikum.. alhamdulillah follower qaseh dah capai 3 ribu .. huhu walaupun sikit je nak dibandingkan dari blogger2 yang lagi hebat .. syukur al…

Antara Pemikiran Kolot .. Batu api dan Manusia Yg bijak ... ~

Assalamualaikum... ''seolah2 tersesat dalam mimpi yang mengerikan .. lantas jadi dendam yang mengaburi hati meninggalkan satu titik hitam '…

Recent Post

Jangan Lupa Follow!