Qaseh Dalia's Blog

Bila Hati Berbicara

“My Life’s Story Blog First Giveaway”

Assalamualaikum tawan2 .. ari ni titew nak juin GA tawww .. tbe2 jadi pelat

meh kita kutuk kaw2 punya penganjur .. baru je nak kutuk blog dia dah bertukar wajah ..hinggakan diri ni merasa jeles.. dah tahu dah blog dia cik bulat yang buat ..kreatif betul cik bulat .. ni pasai apa cerita pasal cik bulat ..dan2 je penganjur tak bagi guwa menang .. hehe 

qaseh suka gak masuk blog sis my ni .. n sekarang ni lagi suka sebab dah lawa blog n kemas je .. n thanx to her sebab sudi masuk blog qaseh ni .. tak rugi lah masuk blog orang yang peramah .. kita  rasa best ! tq sis ! papepun gud luck n hepy berblogging .. pasai apa cek pulak kata kat dia gud luck ..dia lah patut kata kat chek gud luck haha.. qaseh merapu ... 

p/s : pastikan qaseh menang ye .. hehe .. nak tag makhluk asing mana lah pulak ni ye ... 
-qasehraihan 
-sis IEB 
(pasai apa tag 2 orang ni .. sebab qaseh syg sangat kat sis dua org ni haa... yang lain pun syg jugak .. tapi 2 orang je kan tag .. haaaa semua follower meh lah juin GA sis my .. HAaaaDIAh dia mulayan .. eh lumayan !


Ulasan

Ilaasuhailaa berkata…
goodluck Qaseh!! (^________^)
Ilaasuhailaa berkata…
goodluck Qaseh!! (^________^)
Mira Amirudin berkata…
chayok2!semoga qaseh menang! ^_^
zacky786 berkata…
cambest ~!
forever love berkata…
atq takde.?? hahaha
Unknown berkata…
ceyt..merapu..;D

tenks join qaseh! memang kasih la same kamu.. haha..

GUDLUCK!! haa.. br betull..;D
Santan Berlada berkata…
wow... ade GA lagi... hehe

gud luck Qaseh...^^

Santan berlada : bowling : sejarahnye...
abadi romeo berkata…
kalau menang hadiah ticket wayang 2 keping jangan lupa untuk saya satu..
Gud luck....
KAMIHIDUP berkata…
good luck. :)
Unknown berkata…
Entry anda sedang diadili...0_o

mana backlink kwn yg di tag tu?-.-'

http://mylifesstoryblog.blogspot.com/2011/05/masa-untuk-mengadili-entry-entry.html
back to top