Search

Qaseh Dalia's Blog

Bila Hati Berbicara

Selamat Hari Jadi Sayangku ....

Assalamualaikum ... pagi sabtu yang indah ... alhamdulillah still lagi bernafas dan boleh menaip as a blogger as a human .. as a hambaNYA ..

selamat hari jadi Nurul Elyati Abdullah .. miss u so much ! 

siapa lah pulak minah elyati ni ek aka joyah haha.. sebenarnya hari ni hari jadi my best friend .. kawan realiti yang sangat2 qaseh sayang ... BEST FRIEND EVER AFTER .. ! selamat hari jadi sayang .. semoga T bahagia dunia akhirat dengan orang yang tersayang .. walauapapun yang T buat .. fikirlah untuk diri sendiri jugak ye .. i know u r so 'BAEK HATI' tapi kdg2 jaga diri dan hati sendiri dulu ye .. hehe rindu sangat kat T n MIDAH .. nak T tahu ..wpun kita jarang berhubung .. sebab masing2 busy ..T pun busy ngan EXAM kan .. nak T always tahu .. org rindu sangat n tak pernah lupakan T n Midah .. love u Olz sangat2...

satu lagi jaga diri T baik2 tau .. jangan noty2 ye ! selangkah kita masuk ke dalam umur yang baru selangkah kita mendekati kematian kan .. hurm makin lama makin meningkat usia kita .. entah bila kita akan pergi pun kita tak tahu kan .. so jangan lupa kat ur fren "SUFURA'' ni .. hehe kalau lupa takmo g umah mase T kawen wwawawa .. papepun TQ jadi kawan yang paling baik ... (watlolok haha) .. rindu dengan kenangan2 kita yang dulu ..bila nak jumpa ni huhuk T_T .... n maafkan lah diri ni kalau selama kita berkawan banyak sgt org sakiti hati T ... hehe .. nak adiah ? meh lah balik cepat ! nanti belanja KFC .. weeee 

malas nak tulis banyak2 nanti kan ada lak yang menangis .. letak ayat2 sedih t .. hahaha .. tahu lah budak manja memang kuat nangis kan .. huh .. k lah ..nanti kita jumpa ye syg ! .. love korang2 semua ..kawan2 yang lain jugak .. 

HEPY BESDAY TO YOU ..
HEPY BESDAY TO YOU..
HEPY BESDAY TO NURUL ELYATI ..
HEPY BESDAY TO YOU ..
LOVE U MUAHHHH .... 

LOVE U MEKTI GOBEK SIREH ...HAHA :P
kdg2 orang cakap muka qaseh ngan mekti ni sama .. ek ? sama gila kot haha

Comments

Anonymous said…
wahh epy besday to ELYATI..=) singgah and follow blog femes ni>..=)
KAMIHIDUP said…
HB juga, heee. :)
Unknown said…
wa'alaikummussalam..

ameen..moga2 panjang umur. dapat beribadah kepada-Nya..

oh. busy exam. sabau je la..orang sana juga ya? safura tu sapa? hehe. owner blog ni ya? ekeke~ =p

er..sama ke muka?huhu. tak pernah tengok depan2

=p

kalau sudi, singgah kembali ya =)

memandu kereta boleh menyesatkan iman

nah. baru buat entri kosong. lagi satu penulisan saya kat blog athirah trex.

copycat(sandaran-Nya) bagi backlink pahala. tak mau?
Unknown said…
bru perasan..kat qaseh punya bloglist.
er..lough ke, laugh?

kalau lough tu..maksudnya macam pesisir/ kawasan takungan yang ada air. huhu

>__<
forever love said…
ingt kan akk dalam gambar tue.. haha.. memang sama pun..

selamat hari lahir.. semoga panjang umur.. murah rezeki.. ya...
Qaseh Dalia said…
FIERA -
TQ DEAR ,,
Qaseh Dalia said…
KAMI -
TQ ..HADIAH ? HEHE
Qaseh Dalia said…
FADHLI -
DAH TUKAU EJAAN SALAH HAHA..
SAFURA ? TAH LAH TAK KENAL ..KALAU SUFURA KENAL KIKIKI...
Qaseh Dalia said…
ATIQ -
ADE PULAK SIS HEHE .. TQ
Misz-ella said…
smpaikan ucapan selamat hrijadi dr kc buat kwn qaseh ye.
Cikbelog said…
hepi besday jugak mekti :D hehhehee
azi nur said…
happy bezday mekti gobek sireh!!

qaseh ade rupe la sikit dengan mekti gobek sireh~
Tasha said…
happy birthday juga~
Qaseh Dalia said…
KAKCHIK -
TIME KASIH KAK CHIK ..INSYAALLAH
Qaseh Dalia said…
CIKBELOG -
HEHE TQ DEAR
Abu Bagi said…
happy birthday Nurul Elyati Abdullah..hehehe
FreESiA said…
hehe...nak wish juga...selamat hari lahir buat elyati....semoga dipanjangkan umur ye...dan beroleh pe yang diingini..
Solihin Zubir said…
slamat hari lahir juga diucapkan buat nurul elyati.. heheh..