Loreal Lipstick | Simple MakeUp

Assalamualaikum . Tadaaaaa hari ni qaseh nak kongsikan lipstick best untuk di pakai , btw dulu qaseh tak suka pakai apa-apa mekap di muka , dan tak …

Kawal Perasaan

Assalamualaikum.. Bila jiwa serabut orang kata kena cool , be relax .. abaikan blog sekejap , tu yang bersawang tu .. tapi minggu ni byk benda bermai…

Fuel Shack di Ayer@8 Putrajaya | Presint8 Putrajaya

Assalamualaikum FUEL SHACK | AYER@8 PRESINT8 PUTRAJAYA | semalam memandangkan cuti raya belum tamat , dan kebosanan kat rumah .. qaseh keluar tengok…

Selamat Hari Raya Aidiladha | KelabBloggerBenAshaari ke Keramat

Assalamualaikum ! Selamat hari raya aidiladha buat semua , tahun ni qaseh tak balik kampung hurmm sedihnyaa , tapi nasib baik lah ada kawan-kawan kel…

Lunch di Restoran Lalapan @Ayer8 | Restoran Best di Putrajaya

Assalamualaikum , Tet tet tet chat whats app masuk dari kaksue , ''lapar la , mana korang woi , jom lunch'' tet tet tet chat di bala…

Recent Post

Jangan Lupa Follow!