Qaseh Dalia's Blog

Bila Hati Berbicara

Cafe Cerita Kambing | Menu Kambing Sedap Area Shah Alam

Assalamualaikum..
Ada tempat best qaseh nak share buat penggemar kambing terutamanya yang berdekatan dan tinggal di Shah Alam , rugi woi kalau dah duduk dekat tapi tak datang sini .. tak payah nak pergi jauh-jauh semata untuk mencari kambing sedap sedangkan di kawasan area anda memang tersembunyi …

Pengalaman Pertama Minum Air Gula | Pregnancy Journey

Assalamualaikum , 
Ayyy semua , terima kasih kerana masih setia bersama qaseh dalia untuk berkumandang untuk ke sekian kali .. ngeee line buat hal sangat , dan itu sangat menyakitkan hati bagi blogger suam2 susu macam daku ni , sebab tu la lama tak berupdate ~ asal masuk blog je terus line hilang …
back to top